tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Seasons comes and goes.

Publicerad 2013-04-28 20:41:55 i

Igår så duschade jag och tog hand om mej själv sen vid tre fick jag skjuts till dragons. Efter dragons chilla jag kvar enstund med Ibbe, Mert, Jasmine och Dina. Sen kom Emma osså drog hon och jag å åt på Bigboy sen kom även Widian så tog vi sen bussen mot Ljusta där vi drog till mej och chilla sen drog vi ut en sväng och senare till mej igen fikade pratade osv.
Idag så har jag pluggat och varit på Balders och spelat lite basket med Anna och Erik. Nu ska jag gå upp och duscha, hörs hej cyaaa

https://cdn1.cdnme.se/3990443/7-3/pic_517d6d539606ee33654b6e5f.jpg" class="image">

dålig update?

Publicerad 2013-04-27 11:00:23 i Allmänt,

Hejsaaan dålig uppdatering ja, har inte orkat helt enkelt, inte haft bästa veckan mycket som händer osv.
Igår på skolan hade vi idrott som sista lektion och jag har inte varit med på en enda idrotts lektion sen skolan börja eftersom min läkare sagt att jag inte får träna osv.. Men har tränat med laget två gånger på två veckor nu och därför tänkte jag varför inte testa vara med på idrotten? Så jag var med igår och som välkomnande till att va med så började vi med att spela basket med klassen som jag älskar haha det va fett kul vår lärare förvirra oss fett mycket för han slängde in flera bollar ossså skulle man hålla reda på lagen osv, knas! Sen körde halva klassen i gymet och andra halva klassen fritt i hallen. Jag började i gymmet och daaaaamn va död jag var efter! Åkte hem och åt och vilade senare mot kvällen drog jag till gården ett tag och var ute på plan och sköt massa skott och shit va skönt de va fett längesen sist fast var helt död, spelade vänd tia med Jossan för första gången i mitt liv har aldrg velat lära mej det men nu så och vann första två gångerna vi körde men tredje gången vann hon..Ajaaaaaaaa sen gick jag upp på taket med Elias och det va fett skönt att bara kolla runt och se allt omg det va så fint. Idag vaknade jag med träningsvärk i benen, armarna och rumpan yeeeeeeeeeeeey , sist jag kände träningsvärk var mer än ett år sen typ så skönt att få känna av det igen haha!
 

svar till Felicia

Publicerad 2013-04-22 15:51:00 i Allmänt,

Fick en fråga om vart jag köpt min skinn jacka och den är från modekungen! Har dock tänkt sälja den för ag vill ha en lite större modell, det är storlek S och den är i jätte bra skick köptes nångång i september-oktober förra året alltså 2012, så om det är nån som är intresserad skriv ett meddelande på fb : tina nami :)
 
Ja jag har inte varit så aktiv, ajdååå men jag gör mest mina inlägg på bloggen via mobilen och blogg.se appen har knasat sej så kan fortfarande inte göra inlägg men är inne på datorn nu och skriver.
Under helgen har jag varit med Chadia, Emma och träffat vänner umgåts med familjen och spelat lite basket!
Var inte på så bra humör imorse men det vart bättre då jag gick från skolan och sprang som en tok efter Edvin och Filip haha. Åkte till birsta med Frida och Isabell och skämde ut oss till vår psykoloi uppgift.. haha..
Pappa hämtade mej och Frida på birsta sen oss fikade jag då jag kom hem och kollade one tree hill. Hade tänkt måla tå naglarna nu och se lite mer på one tree hill och sen måste jag plugga!
 

Fredag.

Publicerad 2013-04-19 14:01:37 i

Tog bussen med Amandus vid åtta imorse och vi blev sen såklart. Hade spanska halv nio och det var även min ända lektion idag. Så efter det chillade jag på hedbergska med Elin, Fazilia och en till jag inte vet va hon hette.
Sen drog dom osså kom Mert så satt vi och snacka en massa och efter nån halvtimme kom Sam, Ibbe och Nora så drog vi och käka lunch osså kom Elin också. Sen drog hon osså chillade vi andra enstund kvar på skolan sen gick jag och Nora ner till stan osså mötte jg upp Linnea och Shit va längesen de va jag va med henne! Saknat henne fett mycket! Vi gick runt prata en massa å så. Det är fett fint väser idag måste jag säga, snön är typ borta på massa ställen, SKÖNT! Tog bussen hemåt vid ett och sitter hemma nu, måste plugga sen men hade tänkt ta och äta nått nu och se one tree Hill samtidigt för att sen dra ut och träffa en riktigt saknad vän nämligen Oliver som jag inte träffat på mer än ett halv år, siiiiickt! Så ska bli skönt att äntligen träffa han i det här fina vädret !:)

Torsdag.

Publicerad 2013-04-18 21:44:00 i

Hade en lektion innan lunch idag sen efter lunch satt jag bara och chilla med olika folk hela tiden och satt och snacka gamla nacksta minnen med Zohal, åh..  Sen gick jag ner till stan och tog bussen hemåt vid fyra typ. Kom hem satt och kolla på one tree Hill som jag blivit besatt av nu haha, sent ute men men! Osså fikade jag sen kom pappa hem lagade mat så åt jag osså skjutsa han mej till dragons. Kollade matchen med grabbarna och Elin som vanligt plus några till och Jocke fick mej att börja inse hur kul de e å använda en pappers grej som alla killarna går runt å slå med haha.. Mirre var även på matchen känns konstigt utan henne nu mera då vi alltid brukade gå på VARJE match tsm i mer än 2 år men inget detta år men vänjer mej.. Fett tärt men what to do liksom saker och ting förändras. Pappa kom och hämta mej Mirre och Uros efter matchen iallafall och sitter hemma nu ska strax ta nått å käka och ba chilla. Peace!

Två olika outfits som jag haft idag häääär nedan.

Onsdag.

Publicerad 2013-04-17 22:16:57 i

Började med möte på sjukhuset efter så åkte jag hem fick sen skjuts till skolan av pappa och vad då? Jo vi får veta att vi har hål timme till halv två och klockan va då tio på morgonen,less man blev då! Men äsh jag och Frida och Isabell chillade med Mariam, Jamel och en till hela skoldan typ. Sen fixades det så tt vår lektion som vi skulle ha halv två började tidigare så efter lunch hade vi lektion sen slutade vi efter den lektionen. Men då chillade jag och Frida kvar på skolan sen gick vi till Carina eller lärare på skolan och pluggade i hennes klassrum plus Niklas.
Efter fyra nån gång kom pappa och hämta upp mej med lillebror så åkte vi och hämta mamma på jobbet och sen åkte vi hemåt.
Pappa gjorde hemma gjord pizza så käkade det sen efter det skjutsa han mej till Balders där jag kollade mot lag spela match mot Kramfors och såklart vann vi! Efter tjejerna match hade killarna match dock vart det en förlöst för våra grabbar. Men det va ändå en bra match , speciellt i slutet!
Kom hem för enstund sen ska gånger och äta nått sen bara ta det lugnt och sen försöka sova. Cya hörs hej peace..

Tisdag.

Publicerad 2013-04-16 17:37:22 i

Imorse hade jag möte med läkare, en av dom bästa läkarna jag haft under denna tid då jag inte mått bra och träffat en massa olika läkare. Han sa en massa kloka saker och en riktigt bra sak han sa som han har helt rätt i var att: 20% av alla man känner bryr sej om dina problem medans 80% njuter av att du har problemen. Han har så rätt i det har jag insett!
Iallafall så skjutsa pappa mej till skolan sen och efter skolan idag mötte jag upp Ibbe så gick vi ner till navet osså tog jag bussen hem. Sen jag kom hem har jag bara chillat i soffan kollat på tv och fikat. Måste plugga sen också åhååååå..

Måndag.

Publicerad 2013-04-15 19:18:49 i

Min natt bestod bara av panik, sov ingenting förens på morgonen kanske i nån timme. Var helt död när jag gick upp tvekade till att gå till skolan men kände ändå att det är bättre än att jag bara skulle sitta hemma. Var död i hela kroppen men kämpade mej igenom skoldan ändå. Efter skolan gick jag ner till navet med Filip osså tog jag bussen hem. Fikade då jag kom hem och har suttit och tänkt en massa på basket festivalen i Gbg som är snart, vill verkligen åka med laget dit även fast jag inte kommer spela , vill bara gråta då jag tänker på det.. Fårse hur det blir.
Har suttit och försökt fixat klart mitt nationella tal som jag ska ha imorgon. Ska käka strax sen ut på en promenad med mamma och sen göra klart talet!

Basket<3

Publicerad 2013-04-14 21:05:42 i

Ikväll så var jag och tränade med laget för andra gången sen i somras och ni förstår inte hur skönt det var och hur sköt det känns nu efteråt! Kände mej så lycklig på plan, går inte att förklara hur mycket jag verkligen älskar basketen.
Dock var jag inte med på två övningar och det var flätan och tränings matchen.
Men allt annat va jag med på och det var så kul att få träna lite igen!
När pappa hämtade mej så skjutsa vi hem Anna först sen köpte vi Bigboy mat till mej så åt jag det osså duschade jag. Nu sitter jag i mitt rum och tänkte gå ner till mi familia och chilla med dom lite. Peace!

Samhället vill forma en hel existens som ser likadana ut men fatta du är fin så unik och bara du kan vara du.

Publicerad 2013-04-14 12:08:08 i

Igår lördag så vaknade jag och Emma och åt frukost drog på stan med Chadia och mamma gick runt och åt å så. Sen följde Chadia med mej hem och vi chilla bara å så , fett längesen vi va med varann. Senare möt kvällen då hon drog hem satte jag mej och plugga lite men var så sjukt trött så satte mej i soffan och somnade. Drömde en sjukt hems dröm inatt..
Iallafall så vaknade jag för typ två timmar sen, har ätit frukost och nu mke jag plugga lite. Cya! Peace.

fredag.

Publicerad 2013-04-12 18:57:22 i Allmänt,

Började morgonen med att åka med mamma och pappa och hade möte på skolan med rektorn, skolsköterskan och min mentor. Det gick väll helt okej, I just have to be strong.
Hade engelska lektion efter sen lunch och sen slutade jag eftersom vi hade svensa nationella halva klassen idag och andra halva klassen nästa vecka på tisdag å jag har då, skönt det! Sen hade vi idrott men jag kan ju inte va med där så satt med Isabell, Ezgi och en till jag inte minns namnet på och snackade om allt mellan himmel och gjord typ. Senare drog jag och Ezgi ner till stan tog bussen mot skönsmon en snabbis.
Efter åkte vi ner till stan igen och gick runt osså stötte vi på Mert och Emre så gick vi och käka på donken med dom. Träffade på Basil där och han gjorde mej cok lessen): haha han ska skaffa dreads ):: kommer inte våga stå brevid han...haha): Iallafall så drog Emre sen så gick jag och Ezgi och Mert runt och senare kom även Merts mamma enstund och jag vart chokad att hon ens kände igen mej! Iallafall så sen kom Emma så gick vi runt lite till och sen tog jag och Emma bussen hem till mej nån gång efter fem och vi har bara chillat här hos mej sen dess.
Vi ska strax gå ner och käka sen blir det nog att vi drar och chilla på gården.
Det här kommer kanske åta knas men jag vill plugga ikväll, haha har gjort det dom senaste dagarna så känns konstigt att jag inte sitter och gör det nu, knaaaaaaaas.

meddddd sabbe

Publicerad 2013-04-11 21:57:51 i Allmänt,

blev att jag pluggade osså kom senae Sabrina hit och vi åt middag och försökte fixa och trixa lite på min dator men nopp vi är inte så tekniska hehe..
vi har bara chillat och fikat å så men aja ska fortsätta va social med Sabbe nu, peace!

Torsdag.

Publicerad 2013-04-11 16:39:33 i

Vaknade 5 imorse, mådde helt knas.. Halv Sov på soffan då fram till vid 8. Gik upp gjorde mej iordning lite smått, blev sen till skolan var med enstund på media lektionen sen hade vi lunch.
Efter lunch hade vi samhälle/historia lektion till vid tre tiden. Gick ner till stan med Frida, Sebbe, Filip och Edvin, tog bussen med Frida hemåt.
Fikade då jag kom hem och ska plugga och kanske träffa Mika lite senare. Peace.

Plugg plugg plugg!

Publicerad 2013-04-10 21:09:59 i

Har suttit och pluggat sen sju tiden, sjuuuukt.
Har skrivit fett mycket, har en massa idéer osv inför mitt nationella tal i svenskan som jag har nästa vecka. Sr så mycket som jag vill få ut på papperet finns så Mycket tankar osv, men alla idéer och tankar kommer på en och samma gång så bag knappt vet hur jag ska börja! Haha knas.. Älskar att skriva, speciellt saker jag själv tycker är intressant å så, då kan jag knappt sluta skriva haha..

Onsdag.

Publicerad 2013-04-10 16:57:39 i

Vaknade försent idag så pappa fik skjutsa mej till västermalm där jag hade persiska sen tog jag bussen till åkersvik och hade matte , efter matten gick jag ner till donken i stan och käkade där med Edvin, Filip, Dido osså kom även Chadia som jag inte träffat på år känns det som! Hade engelska och historia efter lunch fett drygt, och spanska som sista lektion på hedbergska. Fick dock sluta tidigare från spanskan för att vi alla var så trötta haha Simon och jag visste knappt vad vi gjorde.. Iallafall så kom pappa och hämtade upp mej och vi åkte och hämtade mamma på jobbet. Kom precis hem och ska ta och fika lite strax!
Har knappt haft nå smink på ansiktet idag och mitt hår var oplattat så jag har sett kaos ut idag alltså. Hade på mej min Chicago bulls tröja idag som jag inte haft på mej på flera månader, jag som älskade den förr!

Tisdag.

Publicerad 2013-04-09 18:06:01 i

Shus!
Började skolan tio över tio idag och hade matte som första lektion då. Efter det hade vi lunch så gick ner till stan med Edvin, Frida och Filip och åt på Subway.
Efter lunch hade vi historia/samhälls lektion och under den lektionen vart jag fett trött. Sen hade vi svenska som sista lektion och efter att halva lektionen hade gått gick jag till Carina och pluggade hos henne eftersom vi inte fick nått gjort på svenska lektionen för vi bara satt å snacka med varann allihop typ. Var kvar på skolan till typ kvart över fyra, gick ner till stan tog bussen hemåt och satt med Jossan och saknade ljusta tiderna.. Aja åt nyss taccos och ska ta en dusch snart, peace!
2 bilder från idag, Edvin och Filip ser fett små ut på bilden haha söta!

Måndag.

Publicerad 2013-04-08 22:27:59 i

Idag började skolan igen, tänk att nästa liv vi har är sommar lovet, skönt!
Efter skolan gick jag och Edvin ner till stan och han handlade lite foodiiie hem till sin appartment på Ica efter så hämtade pappa upp mej så åkte vi till Sensia en snabbis där jag fixade lite saker sen åkte vi och hämtade mamma från jobbet och sen till BigBoy och käkade. Efter det så skjutsade dom mej till kulturmagasinet där jag satt och pluggade i en timme så vid sex tiden tog jag bussen till sporthallen där jag såg på dragons match med grabbarna. Det var semifinal mot Norrköping och Dragons vann såklart ! Det var 79-76 sköööön vinst!! Pappa hämtade upp mej och Uros efter matchen. Kom hem åt lite kvälls mat och nu skriver jag här.
Ska chilla i soffan med min älskade familj ett tag och fika lite sen försöka sova.

Igår lördag och idag Söndag.

Publicerad 2013-04-07 19:13:00 i

Igår var ju Tanja och hennes familj hos oss så drog vi alla till birsta och sen åkte vi hem åt middag osså åkte min familj å Tanja och hennes familj till några vänner till oss på Alnö men jag pallade inte så jag va kvar hemma osså drog jag till Jossan å sen drog vi till gården. Chillade där och senare så hämtade pappa och dom upp mej så åkte vi hem. Chillade ett tag och var tvungen och va hem och va barnvakt med Tanja för våra små bröder eftersom våra föräldrar drog till Casinot.
När våra föräldrar kom hem så hade dom med sej donken mat till oss som vi förtjänat efter att varit barnvakt hela kvällen.
Idag söndag vaknade vi fett tidigt åt frukost osså åkte Tanja och hennes familj hemåt till Västerås.
Jag följde med min familj till och leta maskerad dräkt till min lillebror i Birsta och sen jag kom hem har jag pluggat, ätit, kollat gamla bilder och åt nyss middag och hade tänkt plugga lite till strax!
Bilder från igår.

 

Västerås 1 april till 5 april.

Publicerad 2013-04-07 10:32:34 i

På måndan när jag åkte till Västerås med familjen och Rojda slutade det med att jag stannade kvar där hos Tanja , dock åkte min familj och Rojda hem till Sundsvall.
Jag och Tanja och hennes familj åkte på Middag hemma hos några "släktingar" som jag hälften av alla som var där inte träffat på sen jag var 4-5 år kanske mindre till o med! Endel art chokad då dom såg mej och det var så kul att bara få träffa alla efter flera år!
Kändes som jag var i Iran, skön känsla!
Jag och Tanja fick skjuts hem till henne senare mot kvällen och bara chillade.
Dagen där på åkte vi till Erikslund och gick runt köpte lite saker. På kvällen kom Kani och Evin och hälsade på och chillade med oss, som jag hade saknar Kani! På onsdagen åkte vi till stan och började må as knas i bussen på väg dit för det va så varmt.. Det var typ sommar där! Snön var knappt kvar där och solen sken å de va as skönt men inte i bussen vill jag lova! På kvällen gick vi på bio med Två vänner till Tanja och såg på MAMA , en skräckis men den var inte så läskig men den va fett bra men ändå fett knas, iallafall värd å se!
På torsdan minns jag inte riktig vad vi gjorde, inte nått speciellt bara chillade hemma och åkte till nån och fixade lite saker. Fredag vaknade jag åt frukost osså åkte vi till Sundsvall! Skulle träffa Firdos och Suzan innan men hann inte):
Vi stannade i Gävle iallafall och fick runt i Valbo köpcentrum osså åt vi men jag kunde knappt äta.. Iallafall så var vi i Sundsvall vid åtta på kvällen ååååh vad jag hade saknar Sundsvall , konstigt nog! Hade saknat sönder min familj må jag lova!!
Lite bilder från dagarna i Västerås.

Stockholm 31 mars till 1 april.

Publicerad 2013-04-06 17:44:39 i

Hade det fett kul med dom bästa i Stockholm, Rojda, Bafrin och Narin.
Först fotades jag sen åkte vi hem till några vänner till mina föräldrar där i Stockholm och åt middag. såklart va Ju min familj med och Bafrin och Narins föräldrar också där.
Efter att vi ätit åkte Bafrin, Narin, Rojda och jag lite buss och tunnelbana i stockholm och dog av garv, haha min mage gjorde så ont å mina ögon blev alldeles röda å tårögds haha, Bel Migrationsverk Narin<3
senare vid nio tiden åkte vi hem till Bafrin å dom å där var redan våra föräldrar. Senare bestämde vi för att
Ta bilen till Max och köpa hamburgare och tjocka oss så då gjorde vi så men dom skulle stängs tolv å vi var där tio i haha så vi köpte med oss mat och åt i bilen som Bafrin körde osså åkte vi runt å så. Senare drog vi till Vega baren där Narin åt , vart en massa skratt hela natten och vi åkte runt en Massa med bilen. När vi kom hem snacka vi en massa och vart en massa skratt då med men jag slockande efter ett tag!
Dagen där på åkte vi till Farsta gick runt osså åt vi lunch där. Sen sa vi hejdå till Bafrin , Narin och deras mamma osså åkte jag och Rojda med min familj ner till stan och letade en butik. Jag och Rojda stressa som fan och sprang runt som yra höns hahha men tillslut hittade vi så duktig som vi är!
Sen åkte vi med min familj till Västerås för att överraska Tanja och hon blev Paff då hon såg mej då hon öppna sin ytterr dörr haha men mer om Västerås i ett annat inlägg!
Här är lite bilder från Stockholm!

The little shopping I've done this week.

Publicerad 2013-04-06 13:10:55 i

När jag var i Stockholm tappade jag bort mina ljus blåa älsklings jeans på nått konstigt vis, har ingen aning vart jag glömt dom ): så då köpte mamma ett par nya till mej som ni ser på bild här nedan.
Min Victorias secrets luktar mmmh💜

Dålig uppdatering I know!

Publicerad 2013-04-02 09:57:26 i

Hej hej, har blivit en massa ändrade planer dessa dagar och en massa stress men en massa roligheter vill jag lova! Haft en liten rolig roadtrip med familjen plus Rojda och gjort en modell grej i stockholm som var fett fun! Hade en as bra kväll/natt i Stockholm med Rojda, Bafrin och Narin, tror inte jag garvat så mycket på fett läääänge asså!
Letat som en tok med Rojda efter ställen mitt i stan i stora Stockholm = FETT jobbigt och stressigt .
Gjort världens april skämt för min bästavän Tanja om att vi inte tänkte hälsa på henne i Västerås men sen åkte vi och överraskade henne hon vart stum haha!
Iallafall så åkte min familj plus Rojda hem igår men jag har stannat kvar i Västerås och tar tåg hem med Tanja imorgon eller torsdag. Osså ska även hennes familj komma till oss i sundsvall på fredag. Igår när min familj och Rojda åkte hem från Västerås så åkte med Tanja och hennes familj på middag till deras släktingar som är några vänner till min familj som jag inte träffar sen jag var kanske 4-5 år! Vart as glad för att träffa alla tillsammans , det var fullt med folk, kändes som jag var i Iran!
Jag och Tanja fick sen skjuts hem till henne där vi började med våra frukt stunder igen haha.
Bilder från dessa dagar kommer ni få när jag är hemma i sundsvall igen för bloggar via Ipaden och ha dom mesta bilderna på mobilen. Ligger i sängen med Tanja nu och vill gå upp upp upp haha aja cya!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela