tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

-

Publicerad 2014-11-30 19:06:32 i Allmänt,

I tried to do the best I could until I knew better. Now that I know better I will do better, but this time for me.


Att ta farväl

Publicerad 2014-11-30 00:44:30 i Allmänt,

Ikväll åkte jag lite bil med Fazila och Helin. 
Åkte till stan och tog farväl av Majkel och Arvid som tillsammans med Patte ska flytta till Spanien och jobba. Kommer sakna dom, det kommer vara tomt utan dom här. 
Senare så träffade jag Patrik och pratade lite och tog farväl.. Sen skjutsa han och Max hem mej. 





Out night with babes

Publicerad 2014-11-29 12:15:18 i Allmänt,

Igår kväll drog jag ut lite spontant med tjejerna. Gjorde mej iordning på knappt 1 timme och jag brukar ta 3-4 timmar på mej egentligen haha. 



-

Publicerad 2014-11-28 09:46:51 i Allmänt,

Är trött och helt slut. 
Saker och ting flyter inte riktigt på just nu. 
Ligger i sängen och orkar inte ta mej upp exakt som igår , det är nått som drar mej tillbaka. Börjar om 20 min, borde gå upp. Inte bli så jävla sen som igår.. Men jag orkar ej. 
Min hjärna e tom, min kropp e tom, mitt hjärta likaså. Förvirrad som en höna är jag just nu. 


IDk.

Publicerad 2014-11-25 21:20:22 i Allmänt,

Livet på en pinne, osså poff går den av!
Chillat med Edvin efter skolan idag sen har jag varit en sväng på gården och socialiserat med folket där. 
Ligger i sängen just nu och vill bara lyssna på musik å så. Peace. 


Att skriva av sej.

Publicerad 2014-11-23 19:11:16 i Allmänt,

Längesen jag brukade sitta på mitt rum för mej själv och skriva ner massa tankar  på papper. 
Så jävla skönt att göra det just nu.
You should try it sometime.  


Helgen.

Publicerad 2014-11-23 17:41:49 i Allmänt,

I fredags körde jag folk med Linnea. 
Igår lördag var jag på Aveny där det var första studentfesten #200dagars , var där med fina vänner och hade jätte kul på dansgolvet. 








-

Publicerad 2014-11-20 21:55:15 i Allmänt,

Varför tänka så mycket? Varför tro så mycket? Varför prata så mycket? Varför varför varför? 
Hjärna får aldrig vila. att tänka verkligen hela tiden på saker och ting konstant gör en craycray. Till och med när man sover så kan det hända att man tillslut drömmer om saker man tror och tänkt på under dagen. 
Varför är man så orolig hela tiden? 
Varför litar man inte på? 
Vem är det man egentligen inte litar på? 
En själv. Varför? Sluta hata, börja älska? 
Inte låta gamla saker förstöra nya saker? 
Inte låta gamla sår riva upp fler nya sår? 
Varför låter man detta hända? 
Varför varför varför? 
Man försöker göra sitt bästa men det skiter sej varje gång? Man känner att man är skit, är man verkligen det då? Man känner sej slut i kroppen och orkar inte leva? Man vill inte leva? 
Man är trött på att känna sej jobbig, man vill göra förändring men sabbar det men man försöker ändå igen och tillslut löser det nog sej. 


People Talking 2 much shit.

Publicerad 2014-11-20 17:05:52 i Allmänt,

Haft typ en lektion idag Nice det. drog på stan och käka lunch med Mirlinda sen mötte jag upp Pattenoxh var med han ett tag. Drog tillbaka till skolan men hade tydligen ingen lektion. Pappa och Siná hämtade mej sen så åkte vi och åt på bigboy. Ligger i sängen just nu och är skit trött, skulle bara vilja ta och sova men inte så smart å göra det nu. Ska hålla mej vaken för ska på möte på gården snart också. Peace.
Haha lillebrors blick på bilden 


03:43

Publicerad 2014-11-20 03:43:40 i Allmänt,

1. Han väcker mej. 
2. Han sommar mitt i konversationen när jag blivit piggare än piggast. 
3. Tack patte, tack. 


Onsdag.

Publicerad 2014-11-19 23:14:29 i Allmänt,

Idag efter skolan  åkte jag till Matfors en sväng å träffa patte så gick vi på en promenad och prata å så. Sen åkte vi ner till stan med Rickard och gick en sväng tills vi sen mötte upp Parre och drog å käka på pizzeria då drog Rickard. Försökte fördriva tiden genom att gå runt på stan med Patrik och Parre, senare tog Jag bussen hemåt.
Ligger i sängen å har halv somnat flera ggr så e typ inte så trött längre, not good. Ska försöka sova nu iallafall, peace.
Haha ända bilden jag tagit idag. Sam on the pic. 


@edvins place

Publicerad 2014-11-18 15:45:58 i Allmänt,

Chillar hos Edvin just nu med han. 
Ikväll är det dragons och funderar på att dra och kolla! Saknar basketen som Ini helvete..


Wake up every morning with a smile on your face.

Publicerad 2014-11-17 18:55:05 i Allmänt,

Hade en riktigt jobbig natt igår. 
Men idag så har jag inte gjort så mycket vart på sjukhuset och en sväng på skolan sen bara legat hemma i min säng och kollat film. Hämtade lillebror på dagis, glad blev han haha! Blir så glad när han blir glad! Sitter just nu på gården och ska alldeles snart röra mej utåt. Peace. 


Inflyttningsfest hos emelin & fabbe + fira fabbes bday.

Publicerad 2014-11-16 12:31:26 i Allmänt,

Igår kväll runt åtta åkte jag och Ebba till emelin och Fabbes nya lägenhet där dom hade fest. Vart en fet kväll! Vid halv två någons inatt hämtade hanne mej där så åkte vi runt och skjutsade folk osv. Kom hem halv sex imorse och var helt slut, slocknade direkt skönt det!








Allstar.

Publicerad 2014-11-15 13:44:13 i Allmänt,

Igår kväll vart det allstar med många fina vänner. Mitt humör var dock upp o ner hela tiden. Träffade Brandon där haha glad jag vart inte träffar han på så sjukt lång tid! Lärde känna nytt fint folk också. Hade iallafall en smygbra kväll.


Mert & Sam tog över dansgolvet igår alltså haha!

Som när man var liten

Publicerad 2014-11-14 13:50:26 i Allmänt,

Haha minns när man som liten satt i klassrummet och skickade papperslappar till varann å snackade genom dom. Idag äre ju sms som gäller. Men ja tycker de fan e roligare med att få brev hem från någon eller en lapp i klassrummet som ja fick idag haha


Chips<3

Publicerad 2014-11-13 23:33:38 i Allmänt,

Sitter i telefon just nu med Mert och Sam och pratar om allt och inget, världens bästa bröder! Äter chips och tänkte ta och kolla film snart. Haaaaare! 


Slö onsdag.

Publicerad 2014-11-12 18:03:54 i Allmänt,

Knappt haft nån lektion idag, soft det.
Hängt med Edvin, Sam och Mert hos Edvin. Fick skjuts hem av Edvin för ett tag sen. Ligger just nu i sängen och ska snart dra ut och möta upp Jossan I think. Peace. 




-

Publicerad 2014-11-10 01:21:25 i Allmänt,

Jag övertänker waaaay to much, eller? 
Endel tycker det, medans endel tycker jag ändå kan ha rätt till att tänka så mycket som jag gör. Visst är det inte hälsosamt för mej. Men att sluta tänka så mycket? Jadu, lättare sagt än gjort. 
Varför bryr jag mej så mycket för? Varför slutar jag bara inte? Varför bryr jag mej överdrivet mycket om dom som inte bryr sej om mej lika mycket tillbaka? Varför lägger jag ner all min energi på dom som inte ens lägger ner 10% av så mycket energi som jag lägger ner på dom? Är det kanske dags att ändra på detta? Men hur? Vad bör man göra? Sluta bry sej? Skita i helt totalt? Låtsas som att allt är lungt fast man går sönder mer och mer inombords? 
Rykten? Ska man tro på allt man hör? Ska man tro på saker utan bevis? Vem ska man egentligen tro på? Då det upprepas gång på gång? Vem kan man lita på? Vem kan man inte lita på? Kan man ens lita på sej själv? 
Varför tror jag så gott om andra? då jag ändå på något vis ändå vet att nej ingen går att lita på till 100% tyvärr. 





Should I stay or should I go?

Publicerad 2014-11-09 13:16:25 i Allmänt,

Igår kväll hade vi gäster hemma och när dom drog fick jag nå ryck och bestämde mej för att lite spontant göra mej iordning och åka ner och umgås med några vänner på krogen. Dock var det sämst dör nere på stan då det knappt var nå mycke folk Ute. Vid 1 nångång åkte jag och Hanne med Adam till Alnö på fest och var där resten av natten. 




Ouija

Publicerad 2014-11-08 14:09:29 i Allmänt,

Igår kväll åkte jag hem till några vänner till familjen och träffade deras nya bebis och ååååh så söt hon var! Älskar bebisar:') vid åtta skjutsade pappa mej ner till stan där jag mötte upp Hanne så gick vi till bion. Vi såg på en skräckis, ouija hette den men den var inte ens läskig haha bara äcklig ibland. 
Efter drog vi ner till stan och mötte upp Sam och Mert så skulle dom käka. Sen gick vi till Jacks bar och chilla där ett tag sen gick vi ut så mötte jag upp Robin en sväng. Efter skjutsade ida mej och Hanne hem men lika snabbt som vi kom hem skjutsade pappa oss Tillbaks ner till stan igen förå köpa lyxshake, hähä. Hanne sov här inatt, mys. Vi vaknade för Enstund sen och såklart har vi inte tagit oss upp än. 



@tåget

Publicerad 2014-11-06 23:20:39 i Allmänt,

Just nu sitter jag på tåget och om 10 min alltså 23:30 är jag äntligen framme i Sundsvall. Är snuvig som fan:/ och hungrig!!  Då jag byte tåg i Uppsala kom en saknad person Jaohar heter han, han kom och träffa mej eftersom jag skulle vara kvar där och vänta i 40 min! As kul att träffa han igen för sist var 2 år sen ungefär. 


Västerås.

Publicerad 2014-11-06 14:50:02 i Allmänt,

Min bästavön tanjas reaktion när hon kom hem och såg mej var att hon hamnade i chock och hennes hjärta bulta på 100000 haha osså börja hon gråta, haha gumman<3 
Senare mot kvällen drog vi ut på en krog här i Västerås som heter Publik med en av tanjas vänner och ja lärde känna massa as sköna människor där också as kul hade vi dansade hela natten, vart en lyckad dag och kväll! 










Riskabellt inlägg

Publicerad 2014-11-05 11:55:10 i Allmänt,

Just nu sitter jag på tåg på väg till Västerås och har gjort det sen halv nio imorse! Klockan är snart tolv så är snart framme i Uppsala där jag ska på en buss och vidare mot Västerås! 
Är förkyld och jävlig men såklart jag vill åka och önska min bästavän jag känt sen jag föddes grattis på hennes 18 års fucking dag! Vi har fan missat varandras födelsedagar sen vi var 10 år såklart jag inte vill missa hennes 18 årsdag, sämst bara jag e sjuk och hon fyller år idag just på en onsdag, fast det e ju "lilllördag" ju så tur de! Hoppas på att hon inte kikar in på min blogg nu och ser detta men det tror jag heller inte för hon sitter i skolan just nu. Längtar till att se hennes min då hon kommer hem och ser mej där haha as kul:D pratade med henne i telefon inatt då hon blev 18 alltså 00:00 och hon önskade ju att jag kunde komma så såklart jag gör hennes önskan i uppfyllelse! Hihi:)


The best thing you can do is to master the chaos in you. You are not thrown in fire, you are the fire.

Publicerad 2014-11-04 22:12:15 i Allmänt,

Kul att jag inte bara har ont i halsen utan även fått snuva, orkaaaa ): 
Efter skolan idag var ja med Patte å chilla senare åkte vi till stan ett tag sen så åkte jag med mamma och dom till Birsta och köpte lite saker. 
Ligger i sängen just nyduschad och fräsch men helt död och hostig och snuvig. Ska kolla på PH nu ja. Peace.


Ännu en sömnlös natt...

Publicerad 2014-11-04 11:05:45 i Allmänt,

Orkar inte med min haaaals har as ont. Kan ej sova, kul liv osv.. 
Har persiska som förstavlektion imorgon klockan halv nio, kulkul... 
Var hos cookie förut så fixade hon G flätor på mej, as skönt med håret så här faktiskt. 



Ont i halsen.

Publicerad 2014-11-03 18:31:20 i Allmänt,

Ligger i sängen och är helt död. Har legat här sen jag kon hem från skolan, velat somna flera ggr fast jag vet att jag inte bör göra det för kommer inte kunna sova inatt då så förmaket hålla mej! Har as ont i halsen å håller nog på å bli förkyld åååååååh:(


I'm a daydreamer and a night thinker.

Publicerad 2014-11-03 02:40:06 i Allmänt,

Ligger i sängen och har as ont i halsen och kan såklart inte sova..
Lovet är över skolan börjar imorgon = kill me. 
Varit hemma hela dan idag och håller på och fixat och trixat med min nya telefon jag fått nämligen iPhone 6. Har bytt nummer också vilket är sämst menmen. 
Emma kom till mej vid middag och vid nio tog vi bussen ner till stan så va jag med patte å tog Sen sista bussen hem. 
Imorgon ska jag till sjukhuset på morgonen kulkul.. Vill somna och bara slappna av mej men tänker för mycket på allt och inget..
Detta är en låt jag inte kan sluta lyssna på numera. Peace. 


Igår lördag.

Publicerad 2014-11-02 12:16:56 i Allmänt,

Vaknade runt 3 igår, gick upp och städade mitt rum oh duschade. 
Efter kom Emma till mej så chilla vi hos mej och fika å så. Vid elva nån gång åkte vi till Andre och rökte vattenpipa med han, Mert, Sam och Azad, chill kvällar älskar jag.  Senare åkte jag och Emma och hämtade upp Ibbe i stan så drog vi på Max och käka. Sen skjutsa vi hem Ibbe och åkte en sväng förbi patte och så prata vi lite sen åkte jag och Emma hemåt. 
Idag byter jag mobil och nummer, har nämligen fått iPhone 6! Så dom som vill ha mitt nya nmr får skriva till mej på fb bräh. Peace. 




Halloween party

Publicerad 2014-11-01 15:43:50 i Allmänt,

Drog på aveny med girlsen igår tog endast två bilder igår kväll haha fett olikt mej. Jag var utklädd till kanin, må varit läskigast igår alltså.. Haha ne men alla mobbade typ mej för jag var kanin haha:/ men kommentarer om att jag var söt med kanin skiten fick jag också så de va väll bra haha.



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela