tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Lördag.

Publicerad 2014-05-25 11:52:16 i Allmänt,

Igår så var jag duktig och städade övervåningen här hemma. Sen la jag mej i solen och solade, as skönt. Blev grillat till middag och grannarna var över. Sabrina kom till mej och hjälpte mej att välja ut kläder till kvällen då det vart ett jävla massa tjat från mej om att jag inte hade en aning om vad jag vill ha på mej riktigt. Tog sen bussen ner till stan så drog jag hem till Alicia så snackade vi och gjorde oss iordning och sen vidare till olearys där vi joina och fira Max som blev 19! Dock så åt vi inte, så vid elva åkte vi med Majkel och Mats och käkade på MAX. Sen träffa vi Pat och dom en sväng utanför då dom tog en paus eftersom alla grabbarna åkte limo med Max haha, kulkul. Sen skjutsa Mats mej och Alicia till henne så satt vi där och chillade och pratade en massa tills jag senare tog bussen hemåt. 









Måndag & tisdag.

Publicerad 2014-05-20 19:07:58 i Allmänt,

Shu. Igår måndag så vare skola och jag chillade med pargol, Daddis, Mirlinda och även hazal ett tag på västermalm för jag hade hål i typ 3 timmar, nice. Träffa på Amanda va på stan enstund med henne så träffa vi Ebba och Sofia. Jag drog sen till skolan och hade lektion dock grupparbete. Efter satt jag kvar på skolan och plugga tills jag sen tillsammans med Mert och Sam gick till stan och mötte upp Pat och Rasmus och chilla ett tag. Sen åkte jag hem åt middag, efter chilla ja med Pat osså åkte jag och kolla på basket match med Roxi och David. 
Idag tisdag, slutade skolan efter lunch så kom Rojda och hämtade upp mej, Majkel och Arvid så åkte vi ner till stan och satt och chilla. Så kom cicco och sen Pat. Jag Rojda och Pat åkte till MAX och köpte lyxshake till mej. Sen skjutsa Rojda oss till stan så mötte vi upp Rasmus och Alicia. Så åkte vi alla och skulle hämta en sak hos Rasmus men sen fastna vi där för att det börja spöööö regna. Pat fixa taxi åt oss in till stan för han pallade inte vänta på att det skulle sluta regna haha. Så chilla vi på stan ett tag tills vi sen tog bussen mot Nacksta så gick jag till mammas jobb och övningskörde hem sen. Åt nyligen middag och ligger i sängen och är as trött. Somnade nästan för enstund sen men nepp får inte somna! 








Denna vecka lite kort.

Publicerad 2014-05-17 20:03:21 i Allmänt,

Men oj oj oj vilken bra update! Eller? Haha lite frånvarande har jag varit meeeeen ska försöka bättra bloggandet nu!
I veckan har jag hängt mycket med fina och sköna människor. Har vänta ryggen till mot SD och Idag lördag vände jag ryggen till Jimmie Åkesson och stod och såklart pekade mitt mitten finger til han! Jimmie var ju här i onödan och snackade skit, stackars pojk, no one really cares about the shit thats comes out of your little shitty mouth. Aja! Igår så gjorde jag en till Tattooo! Det gjorde sviiiiin ont! Skrek som bara den haha! Var skit nervös innan också för alla mina vänner hade sagt till mej att det skulle göra skit ont att tatuera där jag gjorde vilket var på foten. Ni får se bild på hur Tatton blev imorgon! Men tänkte bjuda på lite bilder från veckan och sista bilden är en "före bild" på  Tatton då han bara hade sätte fast ritningen på foten alltså. 







Denna låt ligger #1 på min lista!

Publicerad 2014-05-12 01:01:36 i Allmänt,

Rather be - clean bandit.
We're a thousand miles from comfort, we have traveled land and sea
But as long as you are with me, there's no place I'd rather be.
I would wait forever, exalted in the scene
As long as I am with you, my heart continues to beat.
With every step we take, Kyoto to The Bay
Strolling so casually
We're different and the same, gave you another name
Switch up the batteries
If you gave me a chance I would take it
It's a shot in the dark but I'll make it
Know with all of your heart, you can't shame me
When I am with you, there's no place I'd rather be.
We staked out on a mission to find our inner peace
Make it everlasting so nothing's incomplete
It's easy being with you, sacred simplicity
As long as we're together, there's no place I'd rather be


Igår lördag & idag söndag.

Publicerad 2014-05-11 15:49:37 i Allmänt,

Igår så åkte jag med familjen och kollade på tapeter och köpte lite saker på Birsta. När vi kom hem åt jag middag och sen tog jag bussen ner till stan vid sju så mötte Pat upp mej så satt vi vid ån å chilla. Sen åkte vi runt lite med Max osså skjutsa dom mej till Roxi sen. 
Hade en lång chill kväll med Roxi osså sov jag där. Idag pluggade vi lite persiska innan jag åkte därifrån. Sen jag kommit hem har jag bara latat mej haha är skit trött... Vill till Birsta och köpa en kläning jag lagt undan men orkar inte göra mej iordning och ta mej dit.... Ska nog ta och plugga lite och duscha. Peace. 


Senaste dagarna.

Publicerad 2014-05-11 10:21:11 i Allmänt,

Shus är dålig på att uppdatera I KNOW.
Men senaste dagarna har jag gått i skolan såklart, haft softa dagar eftersom lektioner ställts in osv. Chillat med Pat även Arvid, Micke, Rasmus och Max.
I fredags va jag på stan med mina blatte brudz Pargol, Daddis och Ivan. Mot kvällen drog jag till Kia där ljusta peepzn hade förfest så vi hade allsång med jätte gammal svensk musik haha, mycke skratt vart det iallafall. 


Do more of what makes you happy.

Publicerad 2014-05-06 17:03:08 i Allmänt,

Shu! Igår måndag så vare skola som vanligt då, kulkul. Efter skolan drog jag på stan en sväng med Pat, Arvid, Max och Rasmus. Efter ett tag mötte jag upp mamma å dom så fixade vi en grej sen åkte vi hemåt. Åt middag och sen gick jag till gården och pluggade lite och hade talkish time med Ebba. 
Idag tisdag, hade nationella i engelska imorse, gick bättre än va jag trode! 
Efter åkte jag till västermalm ett tag å va med daddis, Ivan å dom sen tog jag bussen till stan så mötte Pat och Jocke upp mej så gick dom och köpte mat så satte vi oss på deras skola osså åt dom. Efter gick jag och Pat till coffe house så åt jag. Så satt vi där ett braaaa tag och chilla eftersom båda inte började förens lite innan två. Så gick jag till skolan och hade natur, hade glömt min laddare på coffe house fick paniiiik för min mobil höll på å dö men sen kom Pat med den till mej, tur det!
Efter skolan drog jag till sensia och träna. Kom hem för ett tag sen och ska strax äta middag. Peace.


Loyalty is rare, if you find it, keep it.

Publicerad 2014-05-04 15:48:14 i Allmänt,

Igår kväll kom Widian och Emma till mej så hade vi huset för oss själva och lagade tacos och chillade. Vid tio tog vi bussen ner mot stan så skulle dom möta upp en vän till dom så medans mötte jag upp Pat enstund tills dom kom tillbaka. När dom kom tillbaka gick vi till MAX och satt och drack lyxshake, gotta. Vi promenerade in till stan sen osså kom pappa och hämtade upp så övningskörde jag hemåt. 
Idag äre söndag och jag har suttit på kulturmagasinet och pluggat sen klockan ett idag och nu är klockan kvart i fyra, kulkul. Ska snart åka hemåt och ätaaaa sen träffa Ebbobo enstund ute i Lj hooden ya. Peace.
 





Bara man fortsätter lee och är gla så går det bra.

Publicerad 2014-05-03 17:25:07 i Allmänt,

Shus, har degat sönder hemma i min säng och lyssnar på persisk musik idag och haft pratstund i tele med Ebbobo och Pat också. Har även städat på mitt rum lite och ligger nu i sängen och ska ta och äta lite sen ikväll ska jag ha chill kväll med Araben, Turken och Svennen. Peace. 


Senaste dagarna.

Publicerad 2014-05-02 19:25:17 i Allmänt,

I tisdags efter skolan drog jag på sensia och tränade med Mert. Efter åkte jag hem åt tog en snabb dusch bytte om å sen chilla ja med pat, och roxi hjälpte mej även med persiska plugg haha och vi var och kolla på Orongo matchen mot kvällen och Ida var även med oss och kolla. Orongo losaaa, sämst de): men men
I onsdags drog jag efter skolan på stan med apa och Majkel senare drog majk osså gick jag och pat till barista å fika osså kom Roxi så åkte hon och jag till mej efter ett tag. Gjorde oss iordning och åt middag. Sen åkte till Nacksta och va där och Roxi klippte Patriks och Arvids hår haha. Vid elva fick vi skjuts till Edvin så var vi där enstund sen hemåt så sov Roxi hos mej. Dagen där på alltså igår torsdag så drog jag och Rox på Birsta och shoppade lite. När jag kom hem åt jag middag sen gick jag ut een stund och chilla med Ebba. När jag kom hem duscha jag å fikade å så.
Idag kom Rojda och hämtade upp mej så åkte vi till Birsta och så har varit där hela dan är helt slut. Melinda är i Sundsvall så träffade henne där glaaaaad jag blev!:D saknat sönder henne. Ligger i sängen nu och ät helt slut. Bjuder på några bilder från dessa dagar. 








Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela