tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Bebiiiiiis

Publicerad 2013-02-28 21:30:35 i

Efter skolan idag blåste det som fan så fick panik.. Gick ner till stan med Frida, Sebbe, Edvin, Isabelle osså mötte vi upp Ibbe. Väl på stan satte jag och Ibbe oss och snackade en massa. Sen kom Linnea osså drog Ibbe efter enstund och därefter kom även Ebba och Elin.
Gick runt på stan med Ebba osså fikade vi. Och fyfan va längesen det var sen sist vi umgicks. Mer än ett halvår var det sist vi bestämde att va med varann, riktigt sjukt. Det var Ebba som förstod sej på min humor BÄST det var hon som fattade mina knasiga uttryck osv jag alltid gjorde Hahah..

Torsdag.

Publicerad 2013-02-28 12:42:08 i

Snart helg och vad? Håller på å bli förkyld.
Men kriga mej till skolan ändå, fett jobbigt menmen.
Har samhälle/historia lektion just nu och slutar tre. Ska då på stan med Ebba som jag inte varit med över ett halv år, sjukt.

En vacker dag...

Publicerad 2013-02-27 17:18:34 i

En vacker dag är jag tillbaks, måste fokusera på att må bra. Basketen är mitt mål dit ska jag nå. En vacker dag är jag tillbaks på plan igen, en vacker dag.
#belive

Födelsedags barnen!

Publicerad 2013-02-27 10:16:19 i

Igår fyllde Edvin år! Bebisen blev 17 och idag fyller Frida 18 , stort grattis till båååååda! 💗💗💗💗

Yoga!

Publicerad 2013-02-26 22:13:14 i

När jag kom hem från skolan idag bytte jag om osså kom Rojda och hennes mamma hem till oss, trevligt det! Dom var hos oss tills jag och mamma skulle åka ner till stan för å gå på yoga.
Det var slitsamt men avslappnande även och riktigt nyttigt för kroppen och psyket. Det känns riktigt sjukt skönt nu efteråt. Bara det att det var jobbigt att göra endel övningar eftersom mina knasiga tankar kunde ta över ibland, paniken ska bort jag lovar ska få bort den nån dag så är det bara.

Tisdag.

Publicerad 2013-02-26 15:06:34 i

Shu tisdag.
Bara haft samhällskunskap idag
plus lunch och nyss haft nå matte grejs i två timmar i hedbergskas aula, fett jobbigt! Sitter och väntar på ibbe sen ska jag ner mot stan.

Sinko<3

Publicerad 2013-02-25 22:59:02 i

Drog till gården vid halv åtta med Jossan och Marcus där vi chilla med dom som va där.
När jag kom hem kolla jag diiiiirekt på top modell Sverige såklart!
Och nu sitter jag och önskar att lillebror kunde vart vaken så jag hade kunnat mysa med han å pussa på honom!

Måndag.

Publicerad 2013-02-25 12:39:54 i

Har friluftsdag idag i en halvtimme till men jag pallade inte va med så åkte till skolan i onödan och gick ner till stan med Frida och Sebbe och satt och snacka om allt och inget typ haha..
Pappa hämtade upp mej och Frida vid tolv och kom hem för enstund sen.
Vill till Iran så himla mycket så less på å va här åååh.. Men men what to do liksom.

Söndag.

Publicerad 2013-02-24 15:41:07 i

Shu söndag.
Vaknade av att jag hade haft vääärldens knasigaste och förvirrande drömmen Ever, jag å mina drömmar alltså! Iallafall så vid kvart i två åkte jag och pappa till Balders å kolla på då mitt gamla lag hade match efter det så åkte vi till birsta en sväng köpte en parfym och ögonbryns penna sen åkte vi till maxi och handla och därefter till Max och köpte burgers.

#swag

Publicerad 2013-02-23 23:01:34 i

Emma kom till mej vid halv tre idag, jag lagade mat och familjen ko hem så åt vi och efter fixa och trixa jag lite i mitt rum sen vid sju drog jag och Emma till gården och chilla. Lärde mej nästan ett trolleri trick haha som Zerran lärde mej sen lirade jag lite basket med Uros och Mattias, vi körde 21 och såklart vann jag hihi även fast jag hoppa in efter att dom kört ett tag haha aja kom hem för ett tag sen bara och gjorde toast till mej och Emma lite snabbt så åt vi upp dom och Emma gick till bussen för en stund sen.
Nu ska jag sluta skriva och låta mobilen va i laddning och sätta mej i soffan med mamma och pappa och äta lite fruktish, frukt familjen de e vi de! 🍇🍏🍌🍍🍐🍉

Middag a la tina 🍴

Publicerad 2013-02-23 17:40:57 i

Typ första gången jag lagar riktig middag SJÄLV!
#stolt
- dock fick jag hjälp med att koka potatisarna av Emma för jag hade glömt hur man gör haha..-

Igår 22/2 Pargols 18 årsdag!

Publicerad 2013-02-23 14:12:57 i

Det som jag skrev var hemligt igår var att vi alltså jag, Milica, Samar, Mirlinda, Sanela, Kadisa, Jovan, Ali och hans tjej och Pargols mamma och några av hennes släktingar tänkte överraska Pargol igår då hon kom hem!
Så nån gång efter åtta satt vi alla hos Pargol utan att hon hade en aning om det osså kommer hon in och haha vilken chock hon fick när hon såg oss alla och vi börja sjunga för henne! Toppoli började gråta naaaw.
Vart en massa prat, mat, skratt, PERSISK dans haha, kvällen blev lyckad. Jag hoppas även Pargol hade en fortsatt bra kväll på efter festen också som hon och Milica skulle på. Jag drog med Samar och Mirlinda till nacksta gården där det vart massa dans sen tog jag bussen hemåt med Zivo, Simson och Hussein som sällskap.

Freeeedag.

Publicerad 2013-02-22 15:59:20 i

Shus sitter just nu på bussen hemåt.
Efter skolan tog jag bussen till Bogboy där jag mötte upp Pargoli som fyller 18 år idag min lilla toppolmoppol! Så bjöd henne på det hon älskar yani Bigboy mat haha. Sen drog vi till vmalm chillade där med Daddis , Momo och Ramy. Vi Tog bussen ner till stan efter enstund med Ramy och Momo och har gått runt lite men nu som sagt sitter jag på bussen på väg hemåt. Ikväll har jag lite planer som jag delar med mej av senare kanske hehe lite hemlighetsfull lao, men men ha de bra puss å kram!

@baldershov

Publicerad 2013-02-21 21:50:24 i

Är på Balders nu och har varit här sen kvart i åtta. Uros hängde med och vi satt först och kolla på mitt gamla lags träning sen enstund på killarnas träning och sen har vi skjutit en massa skott nu och jag har fett ont i ryggen men tänker inte klaga för det har varit skönt som fan att skjutit en massa skott!
Om ett tag kommer pappa å hämtar mej å Uros men just nu chillar jag på madrassen i en av hallarna och snackish med Uros, Azad och Mats.

Torsdag.

Publicerad 2013-02-21 18:36:40 i

Idag så va äntligen Filip och Edvin på skolan och som jag hade saknat dom! Haha:( efter skolan gick jag Elin, Fazila, Azad, Edvin och Sam ner till stan. Sen väntade jag på mamma och snacka lite med Milica. När mamma kom gick vi runt enstund och fikade.
Har nyss ätit middag och ska skynda mej göra mej i ordning för att åka till Balders och lira lite basket lite smått.

Låt inte andras moln förmörka ditt solsken.

Publicerad 2013-02-20 22:24:02 i

Drog till gården med Jossan vid sju och där chilla vi på som vanligt med dom få som var där, massa sök men ändå skönt att kunna ha endel av dom gamla ljusta borna där och komma ihåg minnen, saknar den tiden då alla vi brukade hänga där. Finns både bra och dåliga minnen men minnen som minnen hur dåliga dom än må varit så kan man ändå sakna dom. Aja nyss fikat och ser på tv nu. Ska väll försöka sova och jag ber om att denna natt inte blir som igår. Peace.

My baby is back!!!

Publicerad 2013-02-20 16:47:27 i

Min älskade mobils batteri hade blivit förstört så sen igår morse hade jag inte till gång till mobil förens nu!! Eller hade en mini samsung mobil igår kväll då jag drog och såg på dragons match och ja såklart vann hemma laget!
Är så glaaaad att mobilen funkar igen, grät sönder igår kväll för den haha):
Men nu är den där den ska vara!!
Typ super glad på the pic för baby is back ❤❤❤

Lek livet innan livet leker med dej.

Publicerad 2013-02-18 22:39:50 i

Shus drog till gården med Jossan och Swedi wännen Markus vid sju och där var bara Jp, Tess, Max och Sebbe så det var verkligen skönt att bara chilla med dom och en massa skratt blev det.
Har lekt lite med lillebror och en massa skratt har det blivit med han också nu.
Men iallafall så är det skola imorgon men jag ska till the hospital på möte vid tio sen efter lunch blir det skola för mej.

Måndag.

Publicerad 2013-02-18 12:17:49 i

Today I'm ledig från skolan, sjukt skönt!
Men vaknade ändå fett tidigt imorse.
Åkte med pappa å dom då och skjutsa mamma till sjukgymnasten och nu ligger jag i soffan med lillebror och ser på tv.
Mina pengar på mobilen tog slut men pappa har som tur är fyllt på med en hungrig extra så har internet å allt igen, fett bra! Pappa står å lagar mat så ska väll äta snart osså får vi se vad jag gör senare. Peace.

Ändrat.

Publicerad 2013-02-17 16:15:03 i

Vart ändrade planer.
Drog på birsta med la familia och käkade Max och har lekt lite med lillebror. Hade tänkt ta och plugga sen ikväll dra till Balders och lira lite.

Söndag.

Publicerad 2013-02-17 09:58:57 i

Godmorgon!
Känns konstigt att jag vaknade av mej själv klockan nio imorse, men somnade ganska tidigt också vilket var riktigt skönt att jag bara var hemma och tog det lugnt igår kväll eftersom jag kände i kroppen och hjärnan hur spänd och stressad jag var. Min hjärna känns fortfarande spänd på nått vis men det släpper väll.
Melinda kom till mej vid åtta och gjorde mej sällskap vilket var skönt sen drog hon vid tio för hon skulle åka nånstans.
Idag så ska Marco komma till mej! Och HerreGud vad länge sen det var jag var med han eller ens såg han! Egentligen skulle han kommit igår kväll med det vart ändrat. Aja ska väll gå upp snart och äta lite frukost, cya!
Söta Meli och Siná💗

Lördag.

Publicerad 2013-02-16 19:43:26 i

Känt mej fett stressad idag, och känner mej fortfarande det lite men det går nog över snart..
Var och kolla på Orongos match idag men fick panik så såg bara sista kvarten av matchen typ.. Men då var det iallafall riktigt grymt spel må jag lova! Och vi Sundsvall vann såklart. Dock fick inte vår lilla bebis Edvin spela.
Nyss åt jag kyckling sallad å är glad över att min saknade vän Meli är på väg hit!

Igår kväll.

Publicerad 2013-02-16 11:25:13 i

Ida och jag fick skjuts av pappa till sporthallen där Dragons hade match. Emma kommäven dit och vi chilla såklart med grabbarna. träffade melinds där som jag saknat men som tur e bestämde vi att va med varann på måndag. Det vart knas under Dragons matchen menmen , såg inte heller vilka som vann men Dragons låg under hela tiden så antar att dom förlorade.. Vid halv tio fick jag och Emma skjuts av Roci och hennes pappa till Bigboy där jag och Emma käkade. Vid tio tog vi sen bussen in till navet och sen bytte buss där vidare till granloholm där vi skulle fira Mona och hennes vän som hade fest. Men klarade såklart inte av å vara där inne som vanligt och allt knasa sig för grabbarna så jag Emma, Mert och Ibbe gick mot Edvins place. Det va fett mycket att gå men men, vi mötte på Amar och Evren och stod och snacka med dom ett tag. Men sen vände Mert och Ibbe och gick till festen igen för att få med Edvin och Azad ut så vi kunde dra till Edvin. Jag och Emma pallade inte gå ner dit igen så vi gick mot Edvins place och väntade på dom där. Efter en halvtimme kom dom äntligen och vi var god Edvin kanske i en kvart osså kom pappa å hämta med och Emma. Hon sov även hos mej inatt och hon ligger fortfarande och sover , sömn tutan!
Har inte kunnat sova riktigt inatt vaknade av att jag inbilla mej en massa knas men aja, cya!
3 pics från igår.

Friiiiiday.

Publicerad 2013-02-15 17:21:44 i

Äntligen fredag, skönt!
Efter skolan så gick jag runt med saknade Systrarna Linnea och Elin på stan sen så gick jag runt ett tag med Emma och Ezgi också. Köpte lite saker sen tog jag bussen hem och sen jag kommit hem har jag nördat top model klipp på youtube.
Ska hoppa in i duschen nu lite snabbt och sen kommer Ida hit.

Känner mej lättare.

Publicerad 2013-02-14 23:22:57 i

Varje gång jag spelar basket så känner jag mej vare gång lite lättare.
Behöver inte ens träna hårt eller träna mycket utan bara lite så känner jag mej så glad i kroppen, min själ och ja allt mår bra av att stå där på plan och bara skjuta, jag mår bäst av det.
Var ju på Balders å tränade lite smått med Uros osså snacka jag med saknade Emelie ett bra tag om en massa gamla basket minnen och en massa andra saker.
Sen jag kommit hem har jag fikat med familjen, och mamma försökte få mej äta en bulle genom att muta mej att få 100 spänn om jag åt en haha..
Aja ska väll duscha snart och sen försöka sova!

Glad alla hjärtans dag på er alla💗

Publicerad 2013-02-14 19:15:41 i

Hade dejt med Chadia med pankakor glass osv , together slone<3 haha
osså fick jag ett LOVE armband, hjärt godisar och en pelump tröja av min Mami & Papi!
Och snart ska jag käka middag med la familia och Chadia sen spendera resten av kvällen på Balders där jag ska träna lite smått med Uros!

Torsdag.

Publicerad 2013-02-14 18:48:47 i

Efter skolan idag så gick jag och Frida, Ibbe, Filip, Sebbe, Mert, Azad och Edvin ner till stan men sen drog Frida när vi väl kom ner. Jag och grabbarna drog på donken, dom åt lite osså chilla vi där sen gick vi alla ner till navet och splittrade där så gick jag och Ibbe till kulturmagasinet och satte oss och snacka om allt, bästa vännen.
Gick sen efter ett tag och mötte upp Chadia så tog vi bussen hem till mej.

https://cdn3.cdnme.se/3990443/7-3/pic_511d23419606ee2d4531eb26.jpg" class="image">

@gården

Publicerad 2013-02-13 20:39:22 i

Shus är på gården och chillar i soffan just nu och ser på tv. Gick hit med Jossan men hon drog för nå timme sen. Är fett trött, pluggat lite här å så.
Bara jag Jp,Zerran, Elias och Martin är här och det må jag lova är fett skönt och lungt. Dom stänger om enstund så ska då pallra mej hemåt med Jp och Martin.

Onsdag.

Publicerad 2013-02-13 13:52:17 i

Sitter på skolan och ser på gamla avsnitt av top model.
Har lektion snart , var och kolla på vår show men fick panik... Såklart.
Aja slutar vid fyra idag och måste på birsta osså ska Chadia med till mej.

Don't let a bad day make you feel like you have a bad life.

Publicerad 2013-02-12 18:33:00 i

Pass på denna dag säger jag bara.
Men men pappa skjutsade mej och Amandus , Filip och Edvin till sidsjön sen efter en kvart kanske så åkte vi till skolan för vi inte palla va där.
Men jag åkte med pappa och hämta mamma sen skjutsa dom mej till stan satt på Thorén ett bra tag först med Chadia sen med Emma och Widian och sen med Neda. Osså kom Rojda sen så gick vi och käka på coffe house och vi satt där ett braaa tag sen kom även Neda och käka. Efter gick vi till min skola hämtade min väska osså gick. Bi runt på stan ett tag å Neda gick hem sen. Efter ett tag tog jag bussen med Jossan hem. Sen jag kommit hem har jag gjort en uppgift i svenskan och måste sen plugga spanska.

Tisdag.

Publicerad 2013-02-12 09:13:11 i

Har friluftsdag idag kul, njaae
Ska strax åka och hämta upp Filip, Edvin och Sebbe med pappa sen åka vidare till sidsjön. Kommer säkert frysa sönder! Åh 😣

Ansiktsbehandling 👍

Publicerad 2013-02-11 19:27:40 i

Hejsan, efter skolan idag blev jag upphämtad av mi familia och mamma hade en "överraskning" för mej som var att jag skulle få ansiktsbehandling på ett ställe i bergsåker.
Kan säga att det var riktigt skönt och lugnande även fast jag kände mej obekväm då å då eftersom man inte är van att nån pillar å håller på i ens ansikte. Efteråt bokade vi tid för attfixa mitt hår där och även ögonbryn som jag inte tänker säga när jag ska fixa, får bli en överraskning om hur det blir och när!
Där så blev vi tipsad om olika bra produkter av smink och rengörings medel och mamma köpte en smink låda till mej som dom även hedde på mitt ansikte och det kändes knappt som jag hade smink på mej. Men får iallafall hoppas på att dessa produkter är bra!

Söndag.

Publicerad 2013-02-10 21:54:13 i

Emma sov hos mej och vi gick upp vid tio imorse för att skynda oss iväg till sporthallen. Halv tolv hade sundsvall match och det vart en förlust tyvärr.
Men Edvin vart vi stolt över som ba körde på, Lill bebisen. Metro spelade också och dom var så duktiga så!
Men vid två tiden så kom pappa och hämtade mej för jag var yr och ja mådde knas alltså. Kom hem åt och såg på filmen "think like a man" riktigt bra film! Senare så plugga jag lite matte och vid åtta åkte jag med pappa och handlade. Åt typ nyss kvälls fika med Mami och nu chillar jag framför Tvn.
Skola tidigt imorgon och slutar sent yani en lång dag väntar mej imorgon.

Idag lördag.

Publicerad 2013-02-09 23:45:57 i

Vid tolv tiden fick jag skjuts till sporthallen där det som igår var usm, vilket det är hela helgen. Matchen Sundsvall hade mot Solna idag var sjuk! Det var sååå jämt hela tiden det vart till o med förlängning. Från vår sida var det dock mycket slarv tyvärr, så det slutade med en förlust för Sundsvall.
Var kvar och kollade två till matcher med bra sällskap av Ida och grabbarna såklart Ibbe, Azad,Mats, Mert och Edvin. Satt med Fredde då å då och han har bestämt att jag ska börja träna upp mej i sommar och starta nästa säsong igen, men vi får se hur det blir med den saken!
Vid fem tog jag iallafall bussen ner till stan mötte upp Emma och vi tog bussen vidare till mej. Vi drog senare till gården ett tag och sen åkte vi med pappa till Ica och handla. Då vi kom hem käka vi sen middag och jag duschade nyligen.
Nu chillar vi i soffan och jag e fett tröött laoooow.

Igår fredag.

Publicerad 2013-02-09 23:32:01 i

Igår efter skolan så drog jag med Ezgi och Widian å käkade sallad. Sen tog jag bussen hem osså kom Jossan till mej men vi hann bara va med varann i en kvart typ haha, för sen skulle pappa skjutsa mej till sporthallen där jag kolla på usm för u-20, basket alltså.
Dock kollad jag bara på en match för skulle va med Widian, Chadia och Emma och dom e inte så förtjusta i basket så efter att Sundsvall haft sin match mot Norrköping som dom vann så drog vi till Bigboy. Efter att käkat på Bigboy åkte vi till mej där vi ba chillaaa och jag halv sov på Emmas och Chadias ben haha..

Basketball is the thing.

Publicerad 2013-02-07 22:53:20 i

Kom hem för enstund sen av att varit och kollat då "mitt" lag hade träning osså lirade jag lite med Jocke under killarnas träning osså snacka vi en massa bara. Vid tio kom pappa och hämta mej så skjutsa vi hem Filip.
Ska snart gå upp och försöka ta fram å käka nått sen försöka sovish.

Torsdag.

Publicerad 2013-02-07 15:24:27 i

Shu är hel död.
Har chillat galet med Frida, Azad, Edvin och Ibbe dig sen även Mert. Käkade även på vmalm med dom.
Känns som jag varit med om vääärldens friluftsdag idag, knas!
Är helt slut i kroppen somnade enstund och vaknade till för enstund sedan och snackade med Melinda i telefon.
Sitter på Thorén med Frida och väntar på att Emma ska sluta så vi kan åka hem till meeeej.
Me and ma friend Dasilva, - don't worry be happy!

23:37

Publicerad 2013-02-06 23:40:20 i

Shus vid åtta så kom pappa och hämta mej från gården och skjutsa mej till Balders där jag mötte upp Ida och vi satte oss för att kolla på grabbarnas match och såklart vann Sundsvall!
Efter matchen sköt jag och Ida lite skott med Filip, Edvin, Mert, Azad och Mats. Sen kom pappa och hämtade upp oss.
Ligger i sängen nu och är rätt trött å så, har ont menmen.
Ska upp tidigt imorn, fett jobbigt!

Onsdag.

Publicerad 2013-02-06 18:23:05 i

Lååång skoldag idag!
Efter skolan så hämtade pappa å dom upp mej och Frida så åkte vi till mej och käka och nu är jag och Frida på gården och ska få hjälp med en uppgift av Maggie strax.
Vid åtta ska pappa skjutsa mej till Balders där grabbarna har match ikväll och såklart tänker jag passa på å kolla på när dom har hemma match!

Tisdag.

Publicerad 2013-02-05 22:37:24 i

Denna dag har inte varit en av mina bästa dagar om vi säger så. Men var iallafall på sjukhuset idag efter skolan och sen när jag kom hem åt jag lite sen skjutsade pappa mej till dragons där grabbarna SÅKLART fick mej på bättre humör. Är så glad att jag har dom, riktigt bra vänner. Dragons vann såklart och jag kom hem för ett tag. Känner mej fett sliten och har ont i höften..
Ska gå ner och chilla with ma family sen försöka sova. Ny dag imorgon och nya tag. Peace.

Måndag.

Publicerad 2013-02-04 13:15:09 i

Hej fula dumma jobbiga äckel måndag!
Varför inte vara ledig livet ut? Så betydligt Mycket skönare och enklare.
Har min sista lektion just nu och det är psykologi, har det i typ 2 timmar men ska få sluta tidigare tydligen, skönt.
Ska ner till stan och hängish med Woodi

Du är för ung sett inte drömmen på is, jag ber en bön för en bättre tid.

Publicerad 2013-02-03 17:56:43 i

Varit yr och bara mått allmänt knas sen runt två tiden idag.
Men vid fyra så åkte jag och pappa till birsta för att jag skulle komma på andra tankar och han köpte en ny väska till mej och två t-shirts inför när jag ska börja träna små barn i basket, Wiiii ska bli fett kul och tack till papi.
Sitter hemma och gör inte så mycket just nu och känner mej inte så pigg men ska snart försöka käka middag.

Söndag.

Publicerad 2013-02-03 11:58:54 i

Är as trött just nu.
Melinda sov här inatt men hon drog nyligen till jobbet.
Ska nog sen dra till birsta och äta med henne då hon har rast.
Måste även plugga idag, ruuuuligt..Nah.

Lördag.

Publicerad 2013-02-02 22:02:34 i

Var på birsta med mamma en sväng sen fick jag skjuts hem till Widian vid fyra och var med araberna och våran Swedi. Vi åt middag snackade och hade det allmänt trevligt! Chillade med en bebis där också hon va såååå söt!!
Vi gick ut en sväng sen fick jag skjuts till stan av Mostafa. Träffade på Mikelitoo på navet och fan vad jag saknat han!
Tog sen bussen hemåt iaf osså gick Melinda på samma buss så gick vi till mej och har chillade här sen dess och nyss kom ma familia hem så lillebror sitter och tvingar Melinda å äta som jag försökt men det e typ omöjligt Haha.

Tröttish.

Publicerad 2013-02-02 01:06:39 i

Jag och Melinda drog och chillade på gården bara sen nån gång efter elva drog vi hemåt och fikade och snackish. Men Melinda gick till bussen för enstund sen och jag är skit trött just nu kommer säkert slockna snart.. Fast bara för jag säger så kommer jag säkert bli as pigg snart haha..

@Bigboy

Publicerad 2013-02-01 14:44:05 i

Har egentligen idrott just nu men eftersom jag inte får och kan va med där så drog jag och Frida på Bogboy ock även Ivan hängde med oss. Har precis käkat klart och ska gå å chillade på vmalm enstund hade vi tänkt.
Äntligen fredag och denna Kväll ska jag spendera med kära Melinda!

Fredag.

Publicerad 2013-02-01 10:12:18 i

Idag är 5:te dagen utan tandställningen och det har känt as knas utan den kan jag ju säga! Den hade liksom blivit en del av mej, haha.. Sitter på skolan just nu och ska snart ha engelska sen lunch hoppas de e go mat på skolan idag haha.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela