tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Dec. 31, 2013

Publicerad 2013-12-31 15:12:50 i Allmänt,

Igår åkte jag till birsta med Hanna. Övningskörde fet mycke igår i stan och birsta haha fick panik i stan när vi hämtade Hanna för det va så mycket folk och bilar! Gick runt på birsta käkade Max sen vid sex hämtade pappa mej så bytte ja om å övningskörde till dragons matchen som ja skulle på med Mert, Sam och azad. Dragons förlora men det va fett jämt asså i slutet men men. Efter övningskörde jag och hämtade Hanna så åkte vi till mej och chilla sen vid tolv drog vi ut en sväng osså träffade vi Patrik, Max, Parre och Jocke och chilla med de. Sen åkte alla de. Idag har jag åkt och köpt en topp i sista sekunden för nyår eftersom ja varit så lat å inte hitta nått å ha på mej haha. Emma ska koma hit snart så ska vi göra oss iordning sen ska vi på middag med min familj till några vänner till min familj på alnö sen får vi se va kvällen har att bjuda på! Ha en fin nyårskväll alla puss och kram!!!!

Publicerad 2013-12-29 18:51:23 i Allmänt,

Jag vet att media ljuger jäääävligt mycket och har svårt att tro på mycket som står i tidningar om just brott nu faktiskt. Men om detta som står här nere på bilden här är sant så är det ju helt sjukt. 
På riktigt alltså vart fan är världen på väg?


Dec. 28, 2013

Publicerad 2013-12-28 15:13:05 i Allmänt,

Igår kväll vid nio så övningskörde jag till stan och va med Hanna så chillade vi hela kvällen hos henne och åt godis. Osså kom även Arvid och Patrik senare. Vid två fick ja skjuts hem och kunde såklart inte sova asså haha har fuckat mitt dygn system heeeeelt.
Gick upp tidigt idag, klockan tolc för vill fixa till mitt dygnsystem asså. Har städat mitt rum sen dess och ska kolla på en persisk film med mamma nu iallafall, cya!

Jul lov

Publicerad 2013-12-27 15:15:35 i Allmänt,

Aaa de e jul lov och jag e seg.
Seg här hemma, seg utanför hemmet, seg på bloggen, seg seg seg.
Har vänta på dygnet, sover typ på morgonen vaknar på dan, not good.
Igår så drog jag till Birsta å gick runt med Maja, Sofia och Tess på mellandagsrean men såklart ja inte hitta nått typ, köpte bara en kofta och en skjorta. När ja kom hem sega jag bara hemma åkte med pappa å köpte Max mat så åt jag det och gjorde mej iordning sen vid åtta nångång drog jag till hanne så chilla ja där ett tag medans hon gjorde sej iordning men hon va så seg så åkte med Arvid, Michael och Cissi till Coop och Max och åt igen lite haha. Sen skjutsa de mej till hanne igen vid tio så drog jag och hanne till till Tess som hade chill fest med alla i ljusta typ. Gick hem vid ett och va skit hungrig haha och kunde såklart inte sova... Gick upp ur sängen för nån timme sen och tänkte ta och duscha sen ikväll ska ja va med Cookie tror jag. Cya!
Lite pics från igår.

Min 17årsdag!

Publicerad 2013-12-22 17:58:00 i Allmänt,

Började med att ha tjejmiddag hos mej och förde lite så kom även Mert och Sam ett tag så åt vi tårta och jag öppna presenter. Vid elva drog vi alla till Robin som hade fest så vart dans å massa sång. De sjöng för mej flera gånger igår alltså,  haha olika personer hela tiden. Bästavännen Ibbe fick till sångkörer två gånger haha fett kul. Hade iallafall en lyckad kväll tack vare min fina familj och mina fina vänner!
Var prinsessa igår som ni kan se hihi

Igår och idag.

Publicerad 2013-12-20 22:04:23 i Allmänt,

Heellllu igår så efter skolan åkte jag till Birsta och gick en sväng med Widian, Ezgi och Lolo. När jag kom hem åt jag middag å drog till gården. Chillade på gården med Ida och pratade osså kom även Ebba och Sofia. Klockan nio när de stängde drog jag hem å va hemma enstund sen så drog jag ut i regnet och mötte Arvid och chillade ute bara osså kom även Micheal sen.
Idag så sov jag ut och sen åkte jag till stan vid tolv och mötte Sam och Mert så gick vi runt och leta kalashattar till mej när ja fyller år vilket jag gör om typ två timmar wooop haha. Mötte på min gamla no/matte lärare Mats när vi va på stan å vart så glad så ja fick tårar haha! Stod och snacka med han ett tag och Gud a längesen de va sist jag träffa han! Sen kom även ezgi och gick runt med mej och mert och Sam på stan osså gick vi till coffe house så åt jag där men vart att Sam åt mer av min mat än va jag gjorde haha. Efter så drog ezgi osså gick grabbarna med mej till plusgymnasiet där Mona skulle sminka mej. Efter sminkningen gick jag och Mona till navet tog bussen hem sen åkte jag och pappa och hämta mamma på jobbet osså åkte vi till Birsta och handla lite. Sen åkte jag och pappa och handla en massa för min tjejmiddag jag ska ha hos mej imorgon då jag fyller år.
När vi kom hem duschade jag och åt middag och nu är jag på gården och chillar. Och som sagt om typ två timmar blir jag 17 woopwoop haha!

Dec. 18, 2013

Publicerad 2013-12-18 21:36:16 i Allmänt,

Imorse hade jag sovmorgon så åkte vid tio ner till stan och tog bussen till västermalm för att träffa saknade Max! Vid tolv drog jag till skolan och åt lunch med Linnea och Jonas sen hade vi bara en lektion där vi såg på en film och fikade. Chillade kvar på skolan ett tag sen och senare drog jag till stan med Sabrina och Bosse så käkade vi subway osså kom Ezgi så köpte jag lite saker å så. Sen gick jag och Ezgi runt på stan med hennes mamma. Senare kom pappa och de och hämta mej så åkte vi och handla lite sen skjutsa de mej till gården så åt jag middag där och chilla och pluggade.

Dec. 16, 2013

Publicerad 2013-12-16 18:18:56 i Allmänt,

Igår hade jag en sjukt seg, stressig och mindre bra dag.
Idag vare skola, efter skolan åkte jag till Birsta med familjen en sväng. Åt nyss middag och sitter på mitt rum nu. Vill gå ut på promenad och bara lyssna på musik och andas...

Ge inte upp.

Publicerad 2013-12-16 00:33:25 i Allmänt,

Allting har sitt pris
Medaljen blänker så fin
Men baksidan är ond
Den sliter och förtär
När du stänger din dörr
Och är ensam igen
Och alla tårar faller en efter en
Du vill vara en del
Av närhet och familj
Sanningen är den
Att du inte orkar mer
Som en vilsen man på passionens väg
Söker du dig fram
Vad är det du vill se?
Plundrad på all glädje
Gömmer du dig för världen
Långt ifrån nära, långt ifrån din verklighet
Du vill känna smaken
Smaken av din dag igen
Ge inte upp
Du får ta det för vad det är
Ett liv är ett liv
Där du väljer dina steg
Ge inte upp
Du får ta det för vad det är
Ett liv är ett liv
Kan du önska något mer?

Dec. 14, 2013

Publicerad 2013-12-14 15:53:34 i Allmänt,

I torsdags vare världens storm, "Ivar" var och hälsade på. Jag och Martin krigade igenom Ivar haha jag va skit rädd så sov på nedre våningen på soffan den natten.
Igår fredag så vare skola och efter åkte jag en sväng till stan och Birsta. Kom hem åt middag och sen drog jag till gården vid nio nångång. Vi hade luciavaka inatt med alla kidsen. Garvade vid ett tillfälle så mycket att jag börja gråta skit mycket haha. Sminkade små pojkarna haha de vart as söta men sminket syns tyvärr inte så bra på bild): Trode inte jag skulle somna inatt men vid fyra imorse/natt somnade jag till typ sex då vakan tog slut så alla kidsen va borta haha ja ba va hände... gick hem då iallafall och sov till typ halv två, skönt det. Är i Birsta nu och shoppar. Fårse va ja gör ikväll inte helt 100 än! Cya.
Pics från torsdags, igår och då luciavakan var inatt.

Pluuuuuuugg.

Publicerad 2013-12-11 14:35:41 i Allmänt,

Har skit mycket plugg, verkligen skiiiiit mycket plugg. Igår efter skolan åkte jag direkt till gården och chillade lite hade kuddkrig med Robin haha, osså pluggade jag hela kvällen tills de stängde.
Idag sov jag ut fett länge skit skönt fast vart sen till skolan för min väckarklocka ringde aldrig haha därför jag kunde sova ut haha. Övningskörde till skolan iallafall och hade persiska då sen lunch och efter pedagogiskledarskap och då hade jag redovisning med min grupp och där jag var ledare och det gick faktiskt fett bra, bättre än vad jag hade förväntat mej då vi inte var så välförberedda. Nu sitter jag på dagens sista lektion som är ledarskap och organisation. Vi sitter bara å chillar och har enskilda samtal med vår lärare. Ska till banken efter skolan sen ikväll ska jag till gården och plugga med Maggie.

Plugg plugg plugg plugg och plugg osså plugg o h plugg igen.

Publicerad 2013-12-09 16:49:32 i Allmänt,

Gaaaaash dör av all plugg! Är så skolless!
Vill åka härifrååååån å bara vara å andas lite! Fan andan e knapp nu typ.
Fyller år snart också wooopwoop. Skit drygt å fylla år så sent... Alla ba åååh blir 18 snart jag ba yey blir äntligen 17 snart... Haha...
Skolan idag har varit dryg. Körde till alnö en sväng efter skolan och är hemma nu och tänkte försöka plugga lite persiska innan middag. Efter middag ska jag till gården och pluggeliplugga.

Helgen.

Publicerad 2013-12-09 10:34:36 i Allmänt,

I helgen tog jag det bara lugnt men ändå har jag känt mej skit stressad i kroppen.
I fredags så chillade jag på gården till typ tio å då fick jag skjuts till Mirre av pappa eller ja jag körde dit då eftersom pappa vill att jag ska köra vart vi än åker nu så jag lär mej osv. Inte lika kul å köra nu när det e snö ): men men chillade med mirre hos henne resten av kvällen.
Dagen där på lördag alltså så var jag skit seg hela dan, låg bara i soffan fram tills vi skulle äta middag och sen gjorde jag mej iordning och vid halv åtta körde och hämtade upp Ebba med pappa så åkte vi till granloholm hem till Edvin och va med han,Mert, Linus och Petter. Vi var där bara nån timme typ sen tog vi alla bussen ner till stan och skildes åt.
Söndag igår alltså så åkte jag till Birsta med the family och köpte lite saker träffa på saknade Marco också. Sen åkte vi till stan så käka jag och mamma på subway och efter det fick jag skjuts till balders där jag kollade på När tjejerna hade match mot Härnösand och såklart våra tjejer vann. Sen åkte jag med Roxi hem till henne och va med henne resten av kvällen. Pappa hämtade mej vid tio och jag va helt död men hoppade in i duschen ändå å va såklart tvungen å torka och platta håret mitt i natten skit jobbigt.
Har knappt nå bilder från helgen men här har ni två stycken iallafall.

-

Publicerad 2013-12-08 18:10:00 i Allmänt,

Jag är ledsen på mej själv.
Jag är arg på mej själv.
Jag är sur på mej själv.
Jag tar för mycket föregivet.
Det är klart, vi alla tar jävligt mycke saker förgivet. Men jag gör misstag på misstag även fast jag sagt att inte göra det igen, varför? Men ja jo så är ju de flesta.
Men Jag måste sluta ta saker förgivet. Folk förgivet. Basketen tog jag förgivet. Varför gjorde jag det? Tankarna tar kol på mej. Varför gjorde jag inte si å så? Varför gjorde jag som jag gjorde? Om jag bara kunde få gå tillbaka i tiden så skulle jag spelat med hela mitt hjärta. Men nu? Nu är det försent. Gjort e gjort, det som hänt har hänt och det finns mycket jag kan göra åt saken, MEN alltid ett men... Det e så svårt... Svårt å ändra på tankar, svårt å ändra på beteenden. Men de e de, livet e ju så, det e tufft. Men som en god vän en gång sa, ge aldrig upp.

UF mässa 2013

Publicerad 2013-12-05 17:53:05 i Allmänt,

Hej idag har jag och Linnea springt och åkt fram och tillbaka hit och dit på morgonen för att fixa saker till mässan som var idag på kulturmagasinet. Vi har ett företag som heter taxifinder. Framöver kommer jag skriva här vad det exakt är men kan skriva lite kort snabbt att det är som så att vi ska skapa en app där man som kund kan se vart taxin befinner sej på en karta osv.
Det se varit en riktigt lång dag alltså är sjukt trött men det har sig kul och lärorikt.

Tisdag och onsdag.

Publicerad 2013-12-05 17:31:01 i Allmänt,

I tisdags så slutade jag vid lunch så satt kvar på skolan med Frids och Alina och plugga lite sen gick jag och Frida runt på stan. Vid halv tre mötte jag upp Oliver så gick vi runt och pratade om alt som hänt i våra liv på senaste tiden eftersom det var så jävla längesen sist vi prata och jag brukade prata med oliver typ varje dag förr. Vi gick runt på stan käka subway och hade en lång pratstund. Sen kom även Jp så drog vi på subway igen så åt han där sen gick jag till kulturmagasinet lite efter fem osså kom Ebba och Sofia dit så chilla vi lite sen gick vi till en pizzeria där Sofia skulle äta pizza. Jag som inte ätit pizza ute på snart mer än ett år testade å äta en bit då och det gick bra, skönt det. Sen drog vi till dragons och såg på matchen och hade det soft. Efter matchen kom pappa så övningskörde jag hem.
Igår onsdag så åkte jag till sjukhuset på möte och efter kom pappa å de så övningskörde jag därifrån till ljusta och gick till gården och chillade med de som va där och pluggade lite. När jag kom hem vid nio när de stängde duschade jag och torkade och plattade håret och måla naglarna, jobbigt å va tjej.

Never push a loyal person to the point where they no longer give a damn.

Publicerad 2013-12-02 18:46:47 i Allmänt,

Aaaah shu! Började dagen med entrepenörskap och vart att jag och Linnea fick gå till stan och lämna papper och sen tillbaka till skolan igen upp och ner för hedbergskas trappor, aint ma thing. Hade två lektioner på åkersvik,min skola, efter lunch och sen drog jag till hedbergska igen och chillade med Ibbe, Andreas och Mert. Se gick jag på lektion enstund och efter det satt jag med Andreas och vänta på Mert så gick vi sen till Sibylla så åt Andreas. Mert drog sen så drog jag och Andreas senare ner mot navet osså kom den en liten kille mitt från ingenstans emllan oss och hoppar till och kollar på oss å sa nått på engelska helt random hahahahhaha jag dog av garv! Haha, vi gick till navet sen vänta på bussen så tog jag bussen hemåt. Åt nyligen middag och hade tänkt å plugga lite snart, cya.

Helgen.

Publicerad 2013-12-02 12:39:18 i Allmänt,

Fredag kväll drog jag till gården och chillade på gården och på började novell skrivning då.
I lördags hade vi julmarknad i ljusta så vi entreprenörer på gården var där och hjälpte till osv. Mot kvällen så firade vi Jp's födelsedag, tog mej och Emma hundra år tills vi åkte haha kom dit typ vid tio men hade iallafall bästa kvällen på länge! Lyckad födelsedagsfest för Jp! Dansade söööönder! Allt var perfectoooo. Övningskörde efteråt till stan när pappa kom med bilen (eftersom jag e nykterist) så hängde Emma med också så köpte vi subway och tog med hem och åt hungrig jag va! Haha, kom hem vid typ halv tre och Emma somnade på engång men Edvin ringde mej typ halv fyra haha så kunde inte somna...
Igår söndag så jobbade jag tre till åtta gick inte så bra så chillade mest.
Lite bilder från lördag kväll bjuder ja väll påråååå.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela