tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Måndag och slut på lov.

Publicerad 2014-04-28 19:56:24 i Allmänt,

Shus, idag vare skola igen då. Efter skolan så  mötte Pat upp mej vid hedbergska så drog vi ner till stan och gick en sväng, tills vi sen bestämde oss för att sätta oss på kulturmagasinet och chill "plugga" haha. Efter nån timme gick vi och mötte upp Arvid, Majkel och Max och chilla med dom enstund sen tog jag bussen hemåt. Kom hem åt middag och har bara suttit på mitt rum och gjort nada. Ligger i sängen just nu och äter godis, vilket jag inte kanske borde göra eftersom jag har fått så sjukt många finnar i ansiktet, speciellt runt hakan, vill typ grina när jag ser dom): 




Aja.

Publicerad 2014-04-27 16:00:03 i Allmänt,

Igår på eftermiddag åkte jag ner till stan med Ebba så satte vi oss i solen och åt glass medans vi kollade på då Pat, Arvid, Tii, Andre och Rasmus spelade fotboll. Senare kom även Majkel så då spelade vi alla lite basket. Senare åkte vi hemåt och Emma kom då å hängde med till mej så chillade vi i ljusta hela kvällen bara. Idag är jag seg som vanligt. Har dock varit duktig och städat mitt rum och sitter nu i altanen och solar lite. Soft det. Peace. 




Igår fredag.

Publicerad 2014-04-26 20:22:24 i Allmänt,

Igår så stressade jag sönder. Mådde fett knas av all stress. Åkte till brsts med Maja å stressade där sen fick jag skjuts till sensia så tränade jag bara enstund å fett segt för jag va så stressad. Gick sen ut så mötte Pat upp mej så satte vi oss i solen enstund. Sen gick vi ner till stan träffa på Angelica också. Köpte en present till Sam sen tog jag bussen hemåt. Stressade mej in i duschen å åt middag och gjorde mej iordning inför kvällen för vi skulle fira Sam som blivit 18 år! Stor pojke nu bre. Var jätte trött hela kvällen typ men hade det soft ändå med fina människor runtomkring mej. Peace. 








I'd rather be alone than be with a bunch of fake people.

Publicerad 2014-04-24 10:52:39 i Allmänt,

Igår så var jag hemma och pluggade under dan. Gick en svän till gården och pratade lite med Joanna. Sen gick jag hem åt middag bytte om och lekte lite med Siná på studsmattan och därefter skjutsade pappa mej till sporthallen där jag kollade på då Edvin och dom hade match (alltså Orngo Dragons) var där med Roxi, Patrik och Majkel. Orongomötge Eskilstuna och jag trode seriöst Orongo Skulle förlora men nepp vi vann!!! Glad jag blev haha. Efter så tog jag bussen med Pat och majk till stan så gick vi runt en sväng för jag missa bussen, osså satte vi oss på Burger time så åt majk. Sen tog jag bussen hemåt. La mej i sängen direkt och hade pratstund med Hanna i telefon, skönt det. Sen satte jag mej nere med mamma och pappa och chillade och fikade. 


Dålig uppdatering, I know bre

Publicerad 2014-04-23 11:01:12 i Allmänt,

Det är lov och jag som jag som sagt skrivit i inläggena innan så latar jag mej som fan. Vill helst bara ligga i min säng i mitt ru hela dagarna och bara kopplad till internet och äta haha. 
I söndags så var jag med Majk, Arvid och Sonchai så åkte vi runt lite, åt och spelade basket. Sen kom Pat till stan så snacka vi lite å så. I måndags så var jag med Hanne. Vi satt på stan i det fina vädret och snackade en massa och bara stekte på. Sen åkte vi till ljusta åt pizza och sen drog vi till mej och chillade och åt. Vi drog sen ut och chillade utanför skolan med ljusta folket ett tag. Igår tisdag så åkte jag till stan och tränade vid tre och efter det så skulle kag träffa Mert och Edvin så gick vi en sväng på stan och satte oss sen vid hamnen och njöt av det fina vädret och snackade en massa. Tog sen bussen hemåt, åt mat och gjorde mej iordning och åkte till nacksta där jag skulle va med Mirlinda och Pargol å dom, love them. Men innan träffa ja Pat ett tag och snacka lite. 
Somnade tidigare än vanligt inatt men vaknade as tidigt och legat i sägen och vridit och vänta mej typ hela morgonen, kul kul. 
Idag ska jag ta och sätta mej och plugga lite. Peace. 
Jag ha blivit fett dålig på å ta kort, har inte bilder från varje dag men men bjuder på dom ja har. 








Äkta jag!

Publicerad 2014-04-19 16:59:54 i Allmänt,

Till alla mina vänner som jämt brukar klaga om att jag alltid är så seg då jag duschar, denna bild förklarar varför! Haha 

I'm not mad, I'm hurt, theres a difference.

Publicerad 2014-04-19 11:57:46 i Allmänt,

Lat som jag e seg jag inte å tränade igår... Låg kvar i sängen och skypeade med pat tills Emma kom. Så chilla vi hos mej och lyssna på musik å så, åt middag och jag tog sen en snabb dusch och gjorde mej iordning. Så gick vi ut och mötte upp Hanne och gick till bussen. Så åkte Emma hem och jag vidare till saknade Frida som jag inte varit med på flera flera månader! Så vi satt hos henne och pratade en massa. Tog senare bussen hemåt och låg i sängen och gjorde nada. 
Idag är jag trött, Åt nyss frukost och måste ta och städa på mitt rum och göra mej iordning. Peace. 


Så lat & trött, lol.

Publicerad 2014-04-18 13:45:13 i Allmänt,

Haha kan tänka mej att jag detta lov kommer spendera mesta tiden i sängen och bara lata mej. 
Igår så degade jag hemma halva dan å snacka Skype med Pat. Åkte ut och handlade med pappa och Siná en sväng och när jag kom hem gjorde jag mej iordning lite snabbt, åt middag och tog sen bussen ner till stan och mötte upp Mert, Sam och Khalid så drog vi och fikade på expresso house, mami gjorde oss även sällskap enstund och sen kom även Ibbe. Tog sen bussen till ljusta och gick till gården för vi skulle ha möte, men bara jag av alla entrepenörer dök upp haha lyckat möte... Mm satt istället med Joanna och pratade en massa, sköt det, saknat den där brodern som fan! Resten av kvällen låg jag bara hemma och chilla å åt pizza och chips.
Inatt har jag inte sovit bra alls, ovanligt? Nah. Så legat i sängen och degat hela morgonen men tog mej upp halv ett och åt frukost. Ligger i sängen nu igen och måste börja göra mej iordning snart för ska iväg och träna om ett tag. Peace.


Igår tisdag och idag Onsdag och äntligen lov!

Publicerad 2014-04-16 21:57:05 i Allmänt,

Shu! Igår så chillade jag med majki i fin vädret innan skolan, efter skolan drog jag och tränade på sensia. Pappa och dom hämtade upp mej efter så kom jag hem duschade, åt middag och gjorde mej iordning lite snabbt så drog jag ner till stan vid typ halv sju, mötte upp majki osså mötte vi upp Rasmus så drog vi till ån och lirade basket på plan, så kom även Patrik efter enstund. Jag, majk och Pat gick till kbc sen å chillade med Mert, Sam och Gustav ett tag, men sen gick jag och Pat till MAX så köpte jag en lyxshake så satt vi där ett tag tills jag drack upp den å pratade å så. Sen gick vi tillbaka till ån så var Ebba, Majk och Arvid där så spelade lite basket och sen så tyckte vi alla de va så kallt så vi bestämde oss förå ta bussen hemåt. 
Idag har jag knappt haft nån lektion, skönt det. Vi har ett grupparbete i pedagogiskt ledarskap så vid lunch tid så satte jag mej ner med dom i min grupp och pratade lite om hur vi ska göra med arbetet osv. 
Efter ringde Mert mej så mötte jag upp han så gick vi ner på stan och satte oss vid hamnen och åt glass som han köpte till oss, bästa brodern bre. Sen kom även Khalid och Joinade oss. Sen gick vi runt på stan ett braaaa tag och kollade på kläder osv. Träffade på saknade Suzan som är i Sundsvall och hälsa på! Inte träffat henne på nått år nu, knas! Men äntligen så!:) Pat ringde mej sen så gick vi å gunga haha och snacka en massa, sen så satte vi oss på kulturmagasinet och chilla och ladda min mobil. Tog sen bussen hemåt och åt middag. Gick ut en sväng och Melinda ringde mej, vart så chokad och glad för har inte pratat med henne på år och dar typ, inte träffat henne på sjukt länge heller, saknar henne! Vill åka till Stockholm och bara krama om henne, saknar henne som fan! Så vi pratade lite  å så skönt det. Gick till gården en sväng också, inte varit där på länge. Ligger i sängen nu och tänkte gå ner och mysa lite med mami ikväll. Älskar henne. Peace. 
Lite bilder från igår och idag, haha bara bilder från snap, förutom den sistarååå. 






Lördag, söndag & måndag.

Publicerad 2014-04-14 18:49:57 i Allmänt,

Shu, i lördags åkte jag med mamma och kollade på då grabbarna hade basket match. Sa till Edvin å göra bra intryck på mamma och det gjorde han verkligen!!! Han var grymt jävla bra! Aldrig sett han så bra, matchen blev typ tråkig när han inte va på plan men han va på plan nästan hela tiden så de va bra det. Och såklart Sundsvall vann. 
Efter åt mamma och jag med Mert och Sam på subway. Osså träffa vi majkiiii. 
Sen kom pappa och hämtade upp mej och mamma i stan. Chillade med Emma hela kvällen soft det längesen sist. 
Söndag igår alltså, åkte till stan mötte upp Majk och Arvid så gick vi runt osså kom Ebba. Vi väntade på att få boll så vi kunde spela basket. Tillslut kom Micke med min boll till oss osså kom även Patrik och company med boll. Så lirade vi, soft det. 
Idag har jag varit helt död, knappt fått nå sömn.. Efter skolan gick jag på stan e sväng med oliver och pratade en massa, längesen det. Sen gick jag till hedbergska plugga lite och mötte sen upp Majk så skulle han och grabbarna spela basket. Men drog då. Kom hem å har nyss ätit middag. Sitter och lyssnar på musik. Orkar inte dra ut vilket jag egentligen skulle gjort så istället ska Hanne komma till mej om ett tag. Aja peace. 


Be with someone who touches your soul more than your body.

Publicerad 2014-04-12 11:06:58 i Allmänt,

Igår efter skolan så drog jag på stan med Majk och Max så mötte vi upp Pat. Sen åkte Pat hem så gick vi andra och chilla med Arvid och Micke och hunden Atira som jag inte rikrigt e vän med då jag e lite rädd för hundar haha...
Fick skjuts till Senisa av Arvid sen då jag skulle träna. Efter träningen hämtade pappa och dom upp mej så åkte vi hem osså duschade jag åt middag och gjorde mej iordningen. Vid åtta åkte jag ner till Nacksta och gick på en promenad med Pat osså gungade vi, soft det:) sen så gick vi mot gården där jag skulle träffa Mirlinda och va med henne. Tjejerna dansade, grym e dom. 
Sen chillade vi bara på gården jag och Mili med alla som va där tills jag sedan tog sista bussen hemåt. Somnade ganska snabbt när jag kom hem skönt det. 
Tog inga bilder igår typ haha den här nedan är den ända jag tog då jag hade lunch rast och Rojda kom och hämtade upp mej med bilen å vi åkte ner till stan osv. Peace. 



Torsdag.

Publicerad 2014-04-10 20:48:01 i Allmänt,

Idag hadebjag sovmorgon till två, hur skönt? Efter skolan drog jag och mötte upp Pat så promenixa vi till Sibylla där han, Micke, Majkel och Rasmus skulle käka. Sen gick vi ner till stan så satte jag och Pat oss på Subway så åt jag osså kom Pargol, Mattias och Lina. 
Tog sedan bussen med Pargol och Patrik mot Nacksta så drog jag och Pargol till henne och chillade. Vi gick ut på en sväng och träffa Pat och Samme enstund haha största spel nördarna. Sen mötte vi upp Lina osså kom pappa och hämtade upp mej. Kom nyligen hem och ska ta bort sminket oc städa lite på mitt rum sen skypea lite med spel nörden. 
Tummen upp för att jag fick äta choklad idag för Pat fuskade med det vi slagit vad om haha och tummen ner för att jag fått en jävla massa finnar i ansiktet ch speciellt på pannan! ): 
Peace. 


Saknar basketen för mycket...

Publicerad 2014-04-10 09:35:07 i Allmänt,

Igår kväll så vart det ändrade planer, stannade hemma och pluggade och vid åtta tog jag bussen till balders för att se grabbarna spela sin sista match för denna säsong innan Gbg cupen. 
Efter matchen så sköt jag lite skott med Filip och försökte köra lite en mot en haha min kondition var sämst när jag spelade basket men nu är den fan 100000 ggr värre... Men jag insåg hur skönt det va att bara springa på planen och höra ljudet från när bollen hamna i korgen. Basketen gör mej så glad, får typ en kick av det, älskar basket och saknar att spela som fan...



Onsdag.

Publicerad 2014-04-09 18:31:19 i Allmänt,

Idag har det varit häääärligt väder! Det gör mej lite gladare! Efter skolan idag mötte jag upp Pat så satte vi oss på torget och åt glass i solen, soft det! Sen gick vi en runda på stan med Rasmus och sedan tog jag bussen hemåt. Har nyss ätit middag och tänkte börja röra mej mot gården för att plugga lite snart.
Haha bjuder på en skit ful bild på mej å pat men vi liksom kände oss fläshiga med dom där hattarna och visst passar han i mina brillor?
Peace. 



if I could give you one thing in life, I would give you the ability to see yourelf through my eyes, only then would you realize how special you are to me.

Publicerad 2014-04-07 17:51:32 i Allmänt,

Vart inte många timmars sömn inatt, knas.
Så idag har jag varit trött och typ bara velat gömma mitt ansikte haha som ni ser på bilden här nere, not my day.
Dagens väder gör det ju inte bättre, vart asssssss less när jag såg att det snöa idag...
Och jag är skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit sugen på CHOKLAD!!!! Har slagit vad med Patrik så ska inte äta choklad på vardagar bara helger och det roliga e att jag inte åt så mycket choklad i helgen när jag väl fick men nuu är jag skiiiiiiiiiiiiit sugen! Men nopp ska inte äta! haha är as sugen...://///


 

dying inside but outside looking fearless.

Publicerad 2014-04-06 20:23:48 i Allmänt,

Söndag. Idag har jag städat sönder mitt rum och varit med Cookie ett tag.
Vi har gäster hemma just nu som kom vid middag soft det.
Sitter i sängen med Aysu just nu och lyssnar på musik, vill ha chips men vi e för lat för att gå ner å hämta haha..
Aja bjuder på en ful  fjortis cam bild på mej och Aysu vi tog precis, haha Peace.
 
 

You were born to be real not perfect.

Publicerad 2014-04-06 09:09:46 i Allmänt,

Igår lördag drog gjorde jag lite olika saker. Åkte ner på stan en sväng, pluggade med Patrik, träffade Angelica, åkte till bredsand på kvällen och chillade hos Widian med henne och Emma och Ezgi. Senare fick vi skjuts ner till stan av Mostafa. Han skjutsade även hem mej och Emma sen. 
Ligger nu i sängen och är fett trött. Måste städa mitt rum och plugga lite idag osså ska vi få gäster hem, soft.




Never give up on things that makes you smile.

Publicerad 2014-04-05 09:58:12 i Allmänt,

Igår alltså fredag skyndade jag till skolan tidigt på morgonen och när jag väll kommer är inte läraren där. Kul. Och sen efter nån timme fick jag reda på att jag inte skulle börja förens vid ett. Less jag vart! Kunde varit hemma å sovit och tagit det lungt hela morgonen men nä istället satt jag på skolan som en sophög och gjorde typ nada. 
Efter skolan gick jag till hedbergska och spelade lite basket med Patrik, Andre, Majkel, Max och Adrian. Mert, Micke och Rasmus va med också men dom spelade inte. Efter det så drog jag ner till sensia och tränade. Tog sedan bussen till MAX och åt där med  Mert och Khalid. Sen kom Rojda och hämtade upp mej där så åkte vi en sväng till mitt universitet och sen em till mej. Kom hem duschade och bytte om sen tog vi bilen och åkte runt lite köpte gotta och mötte upp Patrik och gick en kvälls prommis. Sen åkte jag och Rojda hem till mej och fulade oss och åt gotta. 
Har vaknat flera gånger inatt och nu på morgonen, knas. Känner att jag har träningsvärk i benen idag, soft. 
Aja Peace. 


Torsdag.

Publicerad 2014-04-03 18:40:08 i Allmänt,

Shu, hade nationella i engelska idag, muntligt med Sebbe. Efter hade jag lååååång lunch rast till två så åt på coffe house med Rojda och Mert. Sen drog jag och Rojda å softa på stan. Var tillbaks på skolan vid två så hade vi naturkunskap. Vi fick sluta tidigare så satt och chilla med Hanna, Mert,Angelica, Edvin, Embla och Frida på skolan ett tag. Senare drog jag ner till stan med Angelica och Frida. Vid halv sex fick jag skjuts hem och har nyss ätit middag. Ska snart gå mot gården för vi har möte snart sen ska jag försöka plugga lite. 
Idag hade jag bara guldsmycken, inte likt mej. Jag typ hatar guld egentligen men har börjat tycka de e ganska fint ändå. Peace. 



The strongest people are not thoes who shows strength in front of us, but thoes who wins battles we know nothing about.

Publicerad 2014-04-02 21:20:31 i Allmänt,

Sömnlös natt typ. Men skön skoldag, hade knappt lektion satt på skolan och chilla med Hanna och Mert typ och pluggade. Sen gjorde jag ett prov och efter mötte jag upp Patrik så chilla vi med Arvid och Max ett tag och sen även Majk. Jag och Pat drog till kulturmagasinet och satt där och plugga? Haha , pratade en massa å så:) 
Tog bussen hemåt senare, åt middag och pratat med några släktingar i Iran i telefon. Saknar mina närmaste släktingar som fan... Ska iallafall se på nån film nu. Peace. 


Difficult roads often leads to beautiful destination.

Publicerad 2014-04-01 21:37:16 i Allmänt,

Shu, skola idag efter drog jag och fika å chilla med Linnea sen gick jag ber till sensia och tränade. Var helt slut efter. Åt middag när jag kom hem och segade i sängen tills Hanne och Jossan sen kom förbi. Jossan drog efter ett tag men jag och Hanne fortsatte chilla hos mej. Hon drog för nån timme sen och jag sitter och försöker plugga lite. Peace. 



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela