tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

People who are not depressed see the world the way they want to see it. People who are depressed see the world the way it actually is.

Publicerad 2013-07-31 00:51:49 i Allmänt,

Vakande tidigt imorse och skulle till plan och lira med uros men han sov så drog dit själv men bobban var där så han gjorde mej sällskap. Drog hem efter en timme och gjorde mej iordning och åt lunch och fikade sen åkte jag och mamma ner till stan och gick runt sen kom Chadia så gick vi runt lite sen åkte vi till Birsta och gick runt enstund med joanita senare åkte vi till mej så bytte jag om och sen tog vi bussen ner till stan igen så gick vi till donken åt och sen kom Emma så drog vi sen pch köpte gotta och tog bussen till Chadia och såg på film. Kom hem för ett tag sen och lyssnar på musik right now.

Dope.

Publicerad 2013-07-29 22:50:11 i Allmänt,

Vid middag så kom Uros till mej så åt vi och chillade hos mej ett tag sen drog vi till plan och lirade basket! Vart anfådd och trött men det va kul att lira lite igen.
Tess, Ebba, Sofia, Jp, oliver och Tobbe va där också så vi chillade lite å så som vanligt. Drog senare till mej jag och Uros och fikade och kollade på film, han drog nyligen hem och jag e trött ska nog gå ner och kolla på tv.

Igår och idag.

Publicerad 2013-07-29 17:14:59 i Allmänt,

Igår så drog jag till plan för vädret var skit fint på dagen drog dit två gånger och varje gång så var jag där själv och det var så skönt!
Sen efter två nångång så åkte jag med Ebba till Birsta och köpte lite saker senare tog vi bussen hemåt och sen kom Hanne till mej så chillade vi hos mej ett tag och sen drog vi ut till plan och chillade med de i ljusta hela kvällen.
Vaknade tidigt imorse som vanligt och drog med Frida till stan efter två nån gång, har inte varit med hennes sen sommar lovet börja så vi gick runt och fikade. Bild på henne ser ni här nedan

Biggy biggy biggy can't you see your big as is infront of the tv.

Publicerad 2013-07-28 09:06:58 i Allmänt,

Igår så drog jag till stranden med familjen och några vänner till familjen. Det var fett kallt när vi kom dit så badade inte och kunde inte sola ens.
Chillade bara där och hade det trevligt och åt. Vid sex så åkte vi hem och Emma kom till oss och jag gjorde oordningen mej så drog vi ut sen och chillade med de i ljusta. Vid elva kom pappa och skjutsade mej och Emma till donken så köpte vi mat och tog med oss till ramperna och åt och fortsatte chilla där.
Idag e det söndag och jag vaknade nyligen ska gå upp snart och äta frukost, skulle dragit till maland med Jp idag men vädret verkar inte vara så good så drar nog till Birsta senare.

Trött

Publicerad 2013-07-27 10:18:49 i Allmänt,

Hej! Var helt död igår när jag vaknade kom hem från Leksand sommarland vi tolv på kvällen och kunde knappt prata var helt död! Vakande tidigt på morgonen men kunde inte röra mej var så död. Men sen gick jag upp och åt frukost, senare åkte jag med pappa till Ica och Coop köpte kyckling sallad och gick till jossan och lunchade med henne och hennes syster Linn. Sen chillade vi hos henne bara och gick till mej en snabbis efter ett tag sen till ramperna och chillade med grabbarna. Var ute ett tag sen drog vi till mej för att äta middag men ingen av oss var hungrig så Jossan drog och jag gick och duscha var skit trött. Gjorde mej sen iordning och drog ut med Jp och Martin till ramperna där resten av the ljusta gang va och chilla. Alla drog sen åt olika håll var bara några kvar sen vart det så kallt så jag drog hemåt med Jossan.

Stockholm 21-23 juli.

Publicerad 2013-07-26 11:38:21 i Allmänt,

Första dagen när vi kom fram vid lunch tid skjutsade pappa mej till Melinda. Vi var hos henne ett tag sen fick vi skjuts av hennes pappa till nånstans sen åkte vi till kista åt och gick runt och skulle shoppa. Vi var på kista hela dagen senare så åkte vi till stan för att äta middag och det tog oss flera timmar tills vi hitta stället vi skulle till Alberts café, vi träffade på Amel och Ahmed på plattan så vi letade med de och sen kom Melindas vän Schmekke och åt med oss. Äntligen vid tio så hittade vi stället och åt vår middag. Senare åkte vi alla hemåt Schmekke åkte med mej så jag skulle hitta hem.
Andra dagen drog jag runt på stan med familjen. Lunchade med mamma på Jensen och sen gick vi runt och kollade runt i staden och tog lite bilder.
Sen åkte vi och vilade var helt död.
Senare vid fem så tog jag tunnelbana med familjen till gamla stan och de skulle till grönalund men jag till Norsborg och chilla där med Emelin och hennes vänner. Åkte dit själv och det tog mer än en halvtimme dit det var riktigt långt dit var skit trött när jag åkte men fick ett leende på läpparna när jag var framme och såg alla paraboler överallt haha! Jag ba de där e mitt ställe, svär. Hade det riktigt chill med Emelin och hennes vänner där och Challo "gudfadern" va fett kul och alla där var riktigt skön och trevlig och umgås med. hade dock otur för ville träffa adam kanyama och labyrint men emelin sa att adam va på landet och labyrint va inte där :/ bara salla som jag fick träffa. Tog iallafall tunnelbana därifrån till t centralen själv senare mot kvällen och därifrån en annan tunnelbana klarade mej runt själv var fett stolt över mej själv haha! Att åka tunnelbana älskar jag alltså.
Tredje dagen, sista dagen alltså drog jag på stan med Johanna och henns kille Adde och vi shoppade lite och det var värsta långa kön till hollister! Alltså alla ställde sej och tog kort på kön den var skit lång! Nångång efter två tog jag tunnelbana till Farsta och mötte familjen där och gick runt. Senare åkte vi hemåt mot sundsvall. Kom hem vid nio på kvällen och var helt död men drog ut vid tio ändå och chillade med fabbe och de enstund sen satte jag mej på plan och chillade med Uros.
Här är iallafall lite bilder från Stockholm!

07:02

Publicerad 2013-07-25 07:09:22 i Allmänt,

Igår kväll nån gång efter nio drog jag ut och chillade med de i ljusta och prata lite med Jossan vilket var fett länge sen sist och det e knas när det gäller jag och hon! Som hon sa att det kändes som jag varit borta i Iran för vi inte varit med varann på länge, knas.
Iallafall så har de fixat en "skate park" utanför skolan och vi alla var där osså åkte jag och Mattias skatebord, vi satte oss på den och åkte ner för ramperna haha det va fett läskigt från början när vi skulle prova åka de stora ramperna jag va fett rädd vi har gjort en liten ful video också och jag ve fett rädd haha men sen insåg jag att det inte va så farligt utan kul!
Right now it's tidigt på morgonen och jag sitter i bilen med familjen på väg till Leksand sommarland och det tar typ 4 timmar dit så har varit vaken sen klockan fem imorse. Vi och några vänner till familjen ska dit och bada i fin vädret idag.

Världens väder!

Publicerad 2013-07-24 18:53:36 i Allmänt,

Hejhej har inte bloggat på några dagar nu för att jag varit i Stockholm.
Har bilder jag kommer lägga upp nån annan dag från då jag var i Stockholm, var där från söndag till igår tisdag alltså.
Men mer om det i ett annat inlägg nån annan dag.
Idag så drog jag och Jp till Maland och solade där. Martin, Hazal och Farman jobbade på Maland så chillade med dom vid bassängen. Fick skjuts dit av pappa vid halv två så vart där hel dan, det har ju varit världens väder.
Lite pics från idag.

-

Publicerad 2013-07-20 13:22:34 i Allmänt,

Så länge du slitit och burit din kamp den som just du fått bära.
Och fast det finns många som delar din väg är det svårt att släppa någon nära.
De kallar dej stark, de som sluppit din lott men själv bär du skörhetens kläder.
Du ser att du inte har haft något val och får uthärda oavsett väder.
Du är inte stark men du kämpar ändå för livet ger stunder att hoppas.
Och när stormarna lagt sej ska du kunna se att framtidens frön ska få knoppas.

tröttish

Publicerad 2013-07-19 14:27:02 i Allmänt,

 
Hej!
Vaknade tidgt imorse av att jag drömde om min kusin som dog för snart tio år sedan.. vaknade av att jag typ grät..
I alla fall så somnade jag om sen och gick upp med Aysu vid elva åt frukost och hon och Siná har busat nu på morgonen förstår inte vart de får den energin ifrån?! vill också va liten och ha värsta energin.
Ska i alla fall ta och duscha nu sen ska Aysu sminka mej haha får se hur det slutar :)

With ma "little sister".

Publicerad 2013-07-18 22:30:23 i Allmänt,

Åkte till stan en sväng with ma familia som jag skrev i förra inlägget att jag skulle.
När vi kom hem åt jag middag och lite senare åkte jag och pappa och lillebror och hämtade min "lilla syster" har känt henne sen hon föddes vi har växt upp tillsammans när vi var små så därför ser jag henne som min lilla syster.
Vi ska iallafall se på film ikväll och bara mysa!

Drakborgen with tha family.

Publicerad 2013-07-18 15:09:59 i Allmänt,

Hej!
Åkte med familjen till drakborgen Vid lunch och lekte med lillebror där.
Riktigt jobbigt men kul att gå runt bland de där hinderbanorna eller vad jag ska kalla det.
Längesen man var där sist!
Nyligen kom vi hem därifrån och ska snart åka ner till stan tror jag.

tillbaks

Publicerad 2013-07-17 21:55:49 i Allmänt,

 
sen sommarlovet börja har jag umgåtts mycket med familjen och varit med endel vänner och bara tagit det lugnt lite festligheter har det ju också varit..
sommar jobbat som föreläsare för mindre barn mellan 6-14 år om olika saker exempel mobbning, respekt, självkänsla och kost. Tyckte det var riktigt kul och intressant ,
Tänkte dela med mej av några bilder rån senaste tiden jag varit gone from the blogg!
 

 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela