tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Igår och idag.

Publicerad 2014-01-31 16:24:10 i Allmänt,

Igår efter skolan drog jag på stan med Oliver osså käkade vi på aubway, ovanligt? senare tig jag bussen mot ljusta och gick hem till Cookie och chillade med henne tills jag sen gick hem och åt middag. Sa att jag skulle duscha hela kvällen typ men låg ändå bara kvar i sängen haha men tillslut så duschade jag typ vid tio, lat?
Hade sovmorgon idag så drog till skolan vid lunch och chillade med olika bara. Senare drog jag med Majkel och Arvid ner till stan så drog vi till subway bre så satt Hanna där med några så satte vi oss med de sen gick vi och frös sönder ute nice det. Tog sen bussen iallafall med Arvid till ljusta och nu sitter jag hemma och måste platta håret.
Tre bilder från igår och idag bju ja på ya.

Jan. 29, 2014

Publicerad 2014-01-29 17:25:44 i Allmänt,

Var för första gången någonsin i tid till persiskan imorse! Haha lärarn vart glad :D
Vi satt i aulan typ en timme och lyssnade på nå EU grejs och fyfan vad jag blir ledsen när man får höra om hur dåligt det är runt i kring i världen. Tänker på det ofta men man vill ju bara gråta då nån annan berättar riktigt osv...
Efter det drog jag, Hanna och Angelica till hedbergska pch åt mackor sen drog vi ner till stan kollade runt jag köpte lite smink och underkläder till mej och Hanna haha aabre. Sen gick jag och Hanna skilda vägar så stötte båda på Patrik och Arvid haha så snacka vi lite med de sen gick Hanna. Jag var kvar på stan ett tag med Patrik och Arvid så vi gick runt osv. Tog bussen lite senare och är nu hemma. Tänkte ta och äta middag strax sen dra till gården och skriva på min och Linneas UF grejs.
Glömde tydligen min iPad på skolan så Bella har den nu, kommer grina utan ipaden ikväll:/

Jan. 28, 2014

Publicerad 2014-01-28 20:23:02 i Allmänt,

Har tydligen inte fått byta klass änen förhoppningsvis får jag göra det i veckan!
Efter skolan idag chillade jag kvar på skolan med Majkel, Niklas och Ibbe. Sen drog Ibbe osså kom Max och även Hanna. Så chillade vi på skolan ett braaaaa tag tills vi sen bestämde att gå ner till stan och käka. Vart såklart subway, standard. Vi satt där i mer än 2 timmar och snacka om en massaaaa. Efter gick vi ut en sväng sen tog jag bussen hem. Sitter hemma nu och vill se på film och typ dö. Nerå men aja Pecae.

Jan. 27, 2014

Publicerad 2014-01-27 20:17:54 i Allmänt,

Fick knappt 4 timmars sömn inatt så va död imorse. Lång idag idag också. Var kvar på skolan tills halv fem och pluggade med hjälp av special läraren Eva. Åkte hem direkt efter och åt middag och chillade med min älskade lillebror sen så somnade jag på mitt golv i mitt rum. Har haft fett ont i mina tänder idag speciellt på vänster sida, äter för mycket godis för ofta, choklad varje dag ju såklart mina tänder ska reagera... Får äre mindre godis nurå:/ eller...?

-

Publicerad 2014-01-26 21:37:31 i Allmänt,

Tänkt på en sak ganska länge nu,
Man börjar prata med nån, man pratar nästan hela tiden varje dag i flera dagar, veckor till o med månader.
Sen helt plötsligt från ingenstans pratar man inte lika mycket längre. Och det slutar sedan med att man inte alls hör av sej till varann, why?
Man försöker ta tag kontakten igen men det typ liksom blir inte den samma.
Knas. Life is knas.

att förstå någon annans känsla.

Publicerad 2014-01-26 19:44:40 i Allmänt,

 

 

Jag har inte adhd (i alla fall inte vad jag vet) men känner igen mej nå jävulskt mycket i texten här nedan pga att det för mej också som det står i texten finns något som lever inom mej som kontrollerar mej som fan.
Känner bara så här just nu - Tänk Om Jag Kunde Radera Alla Mina Problem Som Datorerna Raderar Alla Sina System. (En mening från e låt jag nördade för 4 år sedan och som fastnat i mitt huve föralltid typ, dock minns jag inte namnet på låten)
 

Till dig som inte har ADHD

Jag önskar att du på något sätt hade kunnat dela min verklighet, förstå min värld, på samma sätt som jag tvingas leva i din. Jag önskar att du om så bara för en dag fick lära känna virvelvinden i min kropp och frustrationen som framstår när jag inte kan följa dens rörelse. Jag önskar att du fick känna rastlösheten som spritter i kroppen och som man blir galen av att hålla inne. Jag önskar att du förstod att varje gång du försöker sakta ner mitt tempo eller stoppa mig, så faller jag totalt omkull. Det känns som att ha en tyngd runt min kropp, jag känner mig instäng, kvävd och vill bara slå mig loss. Jag måste få flyga fritt i min egen fart, annars faller jag helt. Jag skulle vilja få dig att förstå att det inte är av illvilja eller lathet som jag inte klarar av vissa situationer eller kan hantera olika saker, och att varje gång jag tappar bort eller glömmer saker så är det redan en nedslag för mig, jag behöver inte några anklagelser eller beskyllningar, det hjälper inte mig. Det lägger bara ytterligare ett lager av sorg och frustration på berget som redan byggts upp inom mig. Jag önskar att du kunde förstå min frustration i att bli avbruten, för varje gång jag tappar bort mig hittar jag inte tillbaka. Jag är ledsen för att jag inte kan lyssna på dig, mina tankar flyger iväg mot okänt mål, jag kan inte stoppa dem hur mycket jag än försöker. Jag önskar att varje gång du frågar vad det är, tror på min förklaring att jag faktiskt inte vet. Att svaret är dolt även för mig. Jag skulle vilja visa dig känslan av ångest som ständigt lever inom mig, det som är som ett stort mörkt hål i min mage, men som förvandlas till luft när jag lägger den i min hand. Den syns inte, och du kan inte förstå den. Fast att den inte väger något är den tyngre än livet själv att bära.

Det lever något inom mig, något som jag inte kan styra eller stoppa. Som jag dagligen försöker kontrollera för att fungera normalt. Ibland önskar jag att det syntes utanpå, att det stod inristat i min panna som en påminnelse för dig att jag inte fungerar likadant som du. Så att du minns att varje gång jag gör dig upprörd eller frustrerad så har jag redan försökt allt jag kan…men inte nått ända fram…och att ingen är mer ledsen för det än jag.

Say something I'm giving up on you.

Publicerad 2014-01-26 17:02:40 i Allmänt,

Målade om mina naglar typ 10000 ggr igår för jag inte kan låta de torka haha.. Och idag så målade ja om de igen lol.
Chillat hos Cookie hela dan idag kom hem för enstund sen. Måste plugga och duscha ikväll. Ska snart äta middag gottaaa.

Show no emotion, feel no pain? No , show emotion and feel love.

Publicerad 2014-01-25 17:26:50 i Allmänt,

Att endel personer är som så att de skapar världens hårdaste och högsta väggar för att folk inte ska komma dom nära är något som inte är så bra tycker jag.
Jag vet många som är på detta vis och det är många väggar jag har kommit igenom men det finns även väggar jag ibland inte klarar av att komma igenom.
Kanske är det meningen att jag inte ska det heller men jag vill inte ge upp om personer.
Och jag tycker inte om att gå runt och veta att jag vet att det inte är ok fast personer kan säga att det är ok.
Det är så synd att man faktiskt inte vill släppa in någon, låta någon höra ens skrik man gömmer, låta någon förstå och veta hur det egentligen ligger till bara för att någon annan svek en.
Det är så synd att personer som har en sådan hård vägg inte förstår att det faktiskt finns någon som verkligen bryr sej och vill hjälpa, att det inte bara finns folk som sviker. Utan att det faktiskt finns någon som bryr sej på riktigt.

60 frågor och svar.

Publicerad 2014-01-25 02:51:06 i Allmänt,

1. Hur gammal är du om fem år? Om exakt fem år denna månad så 22 annars 23 om fem år då jag fyller år hehe
2. Vem var den sista du träffade? Min bästa bror Hanna
3. Hur lång är du? 173 om jag inte minns fel
4. Vilken var den senaste film du sett? Think like a man, dock har jag sett den ett x antal gånger innan
5. Vem ringde du senast? Sam
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Kan ni skjutsa oss till Hanna
7. Var är dagens planer? Klockan är över 00.00 så ja denna dag vet jag inte än
8. Föredrar du ringa eller sms? Beror på
9. Är dina föräldrar gifta, sambo? Dom är gifta.
10. När såg du senast din mamma? För ett tag sen
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du idag? Typ vid åtta men gick från sängen senare
13. Har du någon gång hittat en katt? Vet inte haha
14. Vilken är din favoritplats? Basketplan/baskethallar
15. Vilken plats föredrar du minst? Kan inte komma på nån plats på rak arm just nu men där jag inte känner mej trygg/bekväm osv.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? InshAllah så mår jag bra, har en bra utbildning osv.
17. Vad skrämde dig som barn? Många olika djur
18. Vem fick dig att skratta senast? Hanna yao
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja e blatte vet inte va de e å pallar inte googla de nu haha
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Linne yao ibland shorts också
22. Hur många kuddar har du i sängen? Just nu 3
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Aldrig varit full för jag e nykterist bröder
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Jabre
27. Vilken är din favoritglass? Melon smak mmmmmmh sommar kom hit nu
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara endel, använda till nyttiga saker och ge bort endel också.
29. Tycker du om Kinamat? Friterad kycklig å kyckling å curry och Kina ris e tamam
30. Tycker du om kaffe? No
31. Vad dricker du till frukost? Oboy
32. Sover du på någon särskild sida? Nja
33. Kan du spela poker? No
34. Tycker du om att mysa? Mysa<3
35. Är du en beroendemänniska? Haha nja beror på vad
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Elin Kempe
37. Vill du ha barn? Inte nu men när jag har ett bra jobb osv
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, kurdiska, persiska, förstår lite azarbajanska/azari, och lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? No Tror inte det
40. Föredrar du havet eller en pool? Beror på
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, smink och mat
42. Äger du dyra smycken? Alla mina smycken från Iran yesbox
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Tuggummi
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alltså Sam och Mert tillsammans är så jävla bra haha
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett på min vänstra hand, en fd vän råkade typ skära upp en bit av skin på min hand en gång och jag märkte ingenting kände ingenting förens han såg det haha.... Haft det ärret sen i 7:an typ
47. Vad har du för ringsignal? IPhones nya uppdaterings ringsignal
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Yesbox
49. Flirtar du mycket? No
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I Stockholm
51. Kan du byta olja på bilen? Olja?
52. Har du fått fortkörningsböter? Aa för jag har ju körkort....
53. Vad faller du för? Ett fint och omtänksamt hjärta , en bra personlighet och ögon.
54. Läser du dagstidningen? No, ibland kanske
55. Prenumererar du på någon veckotidning? No
56. Dansar du i bilen? Ibland ja haha
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Vet inte riktigt
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Helt ärligt minns ja inte haha
59. När var du i kyrkan senast? När Christian dog.
60. Vilka litar du mest på? Ibbe, Cookie, Jossan, Hanna, Roxi, Oliver.

Jan. 25, 2014

Publicerad 2014-01-25 01:15:24 i Allmänt,

Tog bussen ner till stan och var där lite efter nio skulle va med Hanna och vi bestämde oss för att dra till NTI där de hade lan så vi chillade med Mert, Sam, Azad, Majkel, Ibbe osv.... Sen drog vi 7 till subway och käka medans några andra av de vi va med drog till kbc. Efter vi käkat drog vi tillbaks till NTI chilla ett tag senare drog jag och Hanna till henne och chillade kant osså kom pappa och hämtade mej förut så övningskörde jag hem och sitter hemma nu och har sånn stor lust att bara se på bästa gamla filmen Kniven I Hjärtat.

Byta klass? Yesbox

Publicerad 2014-01-24 15:26:02 i Allmänt,

Edvin, Filip och Sebbe e sur på mej för att jag ska byta klass... Haha men mest sur är Edvin, dock har han varit små sur på mej hela veckan pluss fett sur förra veckan också. En av våra konversationer idag angående om att jag skulle byta klass :
Edvin: du får inte byta till Sams klass
Jag: varför? Blir du avundsjuk?
Edvin: jaaa
Haha<3

A good friend is someone who can see the truth and the pain in you even when you are fooling everyone else.

Publicerad 2014-01-23 15:37:20 i Allmänt,

Shu, skoldagen har bara varit dryg då jag bara hade en lektion och sen slutade men satt kvar på skolan med Ibbe, Dina och Niklas ett bra tag och sen gick jag ner till stan själv och gick runt som en yr höna tills jag mötte upp Patrik en sväng sen skyndade jag mej till bussen hemåt. Är hemma nu och är trött men vill inte sova utan Har tusen tankar som aldrig låter mej vara så ja. Aja Peace.

Jan. 22, 2014

Publicerad 2014-01-22 16:06:44 i Allmänt,

Shus hann inte med bussen imorse så gick till Arvid en sväng och laddade min iPad osså sov han å Patrik dock så vaknade Patrik till när jag kom in men sen somna han om. Alltså jag diskade (för jag e så snäll, haha) och satte på fett hög musik i högtalarna ändå så vaknade dom inte??? Haha wtf, men tillslut så vaknade Patrik och efter enstund även Arvid. Sen tog jag bussen till skolan och chillade med några bra människor på lektionen då vi inte hade nått å göra. Sen hade jag en till lektion och efter kom pappa och hämta mej så är hemma nu ska chilla lite sen äta och sen dra till gården för att pluggish, aja cya! Peace.

Igår kväll.

Publicerad 2014-01-22 13:38:03 i Allmänt,

Igår så chillade jag och Hanna hos mej så somna hon den tönten medans jag som e en flitig krigare pluggade persiska. Vi åt middag och efter drog vi ut osså till Arvid å chilla med han, Patrik, Majkel osså kom även nån till.
Vid halv tio så gick vi till mej så övningskörde jag hem Hanna.
Haha knappt två timmar efter så får jag en snap av Hanna där hon skriver att hon redan saknar mej , haha kände samma sak Walla hon e typ min soulmate, så much fucking love to that brother from another mother!<3
Hanna och jag lekte lite G's som ni ser här nere hähä

Jan. 21, 2014

Publicerad 2014-01-21 15:54:29 i Allmänt,

Började halv nio idag och hade två lektioner sen var det slut för dagen.
Åt då lunch med Hanna sen chillade vi på skolan i typ två timmar så skulle jag gå hem och hon på lektion men vad då? Jo Hanna ringer mej och säger att hon tydligen inte har lektion haha så vi att alltså i två timmar på skolan och gjorde typ nada helt i onödan. Men vi gick och träffade Arvid, Patrik och Rasmus ett tag i stan och sen kom även Max. Hanna och jag tog sen bussen hem till mej och vi är nu hos mej och har nyss fikat, aja ska va social med henne nu, peace bre.

11 things to give up.

Publicerad 2014-01-20 21:29:43 i Allmänt,

1. Doubting yourself.
2. Negative thinking.
3. Fear of failure.
4. Fear of succes.
5. Gossiping.
6. Criticising yourself and others.
7. Anger.
8. Laziness.
9. Negative self talk.
10. People pleasing.
11. Putting peoples needs before your own.

Jan. 20, 2014

Publicerad 2014-01-20 18:32:52 i Allmänt,

Shus, efter skolan idag gick jag till special läraren Eva och pluggade lite och efter gick jag och mötte upp Hanna osså letade jag efter Sebbe eftersom han har min laddare men inte hitta jag han Inte. Aja gick ner till stan med Hanna och mötte Tii sen gick vi tre och mötte upp Majkel, Micke och nån till så stod vi ett tag ute och frös och snacka en massa. Sen gick jag och Hanna ner till navet så tog jag bussen hem och åt middag. Sitter nu på mitt rum och funderar på att gå till gården en svängish. Aja Peace.

People.

Publicerad 2014-01-19 17:30:18 i Allmänt,

Jag tycker det är helt sjukt hur en person som stått/står en riktigt nära kan vara ens största fiende av alla hemska ormar som kretsar en.
Jag tycker det är helt sjukt att man är så blind och själv inte märker hur falsk en person verkligen är förens det är försent.
Jag tycker det är helt sjukt att man kan ha samvete till att ställa sej och ljuga för sin "bästavän" eller någon annan som är lojal mot en rätt upp i ansiktet och snacka skit om den bakom ryggen också.
Jag tycker det är helt sjukt hur en person man verkligen funnit där för och haft så bra minnen med kan vara den som vill förstöra en helt.
Det är helt sjukt hur människor kan vara.
Hur ena dan man säger att man alltid kommer finnas där för en men sen andra dan är borta, liksom skiter i.
Det är sjukt hur vi människor tar varann förgivet också.
Helt sjukt.
Det finns många människor jag saknar i mitt liv idag, men det finns en anledning till varför dom människorna inte är med mej idag. #everythinhappensforareason

Jan. 19, 2014

Publicerad 2014-01-19 11:20:01 i Allmänt,

Godmorgon, vaknade för ett tag sen och åt nyss frukost. Igår kväll kom Cookie till mej så chillade vi hos mej bara å snacka en massa och skratta en massa som vanligt.
Nu tänkte jag plugga lite sen måste jag städa mitt rum och duscha. Söndag you know what to do liksom.

10 saker ni kanske inte visste om mej.

Publicerad 2014-01-18 19:28:37 i Allmänt,

- Jag är Kurd från Iran född i Sverige.

- Jag har skolios.

- Jag har bara besökt två länder i hela mitt liv som är Iran och Norge, detta pga vi åkt till Iran typ varje sommar.

- Jag har INGEN släkt i här i Sverige utan hela släkten bor i Iran. Dock har jag några släktingar som bor i Kanda och Turkiet också.

- Jag gick ner 10 kg i vikt sommaren 2012, dock inte för att jag själv ville utan det var snarare så att jag gick in i väggen typ.

- Jag vet att jag är skit smal och vill gå upp i vikt men det är en kamp med vikten.

- Jag älskar basket och har gjort det sen jag gick i 4:an då jag började spela basket. Men vart tvungen å lägga ner 2012 då jag gick ner i vikt.

- Jag har problem med hörseln, opererade öronen 3 ggr när jag föddes. Hör jätte dåligt med ena örat.

- Jag har haft tandställning.

- Jag är Muslim.

Publicerad 2014-01-18 16:10:45 i Allmänt,

 
shushu, roxi kom till mej vid tre så lagade mat till oss då, vart köttbullar och makaroner haha standard. Nu chillar vi bara hos mej i alla fall och jag e seg idag som vanligt ska nog bara vara hemma kväll och ta det lugnt kanske plugga lite haha säger jämt att jag ska de men blir det av? naaaaaaaaaaaah...
Jag och Rox hade lite kul med kamran på datorn hähä...
 

Jan. 17, 2014

Publicerad 2014-01-17 22:21:20 i Allmänt,

Idag hade jag sovmorgon och endast en lektion som började 13:10.
Efter åkte jag med Hanna till Birsta hennes mamma skjutsa dit oss fast sen vart vi tvungen å springa i snö värdet in till Birsta haha. Det har seriöst snöat hela dan, det är vitt överallt, jag får typ panik, det e FÖÖÖR vitt överallt.
Vi gick iallafall runt ett bra tag kolla runt osså drog vi till IKEA och fikish och snackish. Nu ska jag ha ett gay moment som Hanna inte tycker om men e så glad av att ha lärt känna denna brodern, som hon sa känns som vi känt varann sen vi börja kunna prata som små, helt sjukt. Att en person på sånn kort tid kan komma en så nära, älskar denna brodern som fan.
Iallafall så efter Birsta åkte jag hem åt middag och sen skyndade jag mej till bussen MEN fick stå en halvtimme och fyra sönder i oöndan eftersom bussen aldrig kom. Irriteradtjej.se , men så sa Romeo att han kunde skjutsa mej så jag gick ner till gården och väntade och precis när jag går så kommer såklart bussen haha osså dog min mobil, vart så less så jag ville grina typ haha. Halv sprang till gården laddade mobilen och väntade på Romeo så kom han efter en halvtimme typ med mostafa också så hämtade vi upp Ebba osså skjutsa grabbarna oss till dragons.
Var med mina basket grabbz å kollade på matchen och Brandon och hans lag spelade mot dragons idag! Haha blir alltid lika glad när jag ser han. I slutet av matchen stod det lika för båda lagen men När det va fem sekunder kvar så gjorde dragons poäng och vann såklart! Go dragons! Aja är hemma och ska ha chill kväll med My family. Peace.

My lovely littlebrother.

Publicerad 2014-01-16 20:39:19 i Allmänt,

Have you ever just looked at someone and thought, "I really love you". They're just talking or humming or watching a movie or just sittning there and doing nothing, and there's something about them in that moment that makes you think, "I just really love you".

Seriöst, han har MashAllah blivit så stor. Tiden går för fort! Älskar min lillebror så sjukt mycket, går inte att beskriva med ord.

Näe

Publicerad 2014-01-16 17:09:09 i Allmänt,

Nopp orkade inte åka och lira basket kände jag helt plötsligt när jag väl skulle få skjuts så fick skjuts till gården istället och sitter här nu men ska gå hemåt om nån timme och käka middag. Peace.

Jan. 16, 2014

Publicerad 2014-01-16 15:36:34 i Allmänt,

Hade idrott imorse, första och ända lektionen jag hade idag. Åt sen lunch med Sabbe, Madde och Embla och Ett tag Efter gick jag en sväng på stan pratade med Hanna i telefon köpte subway mat och tog hem och åt. Pratat med Hanna i telefon ett x antal ggr på några få timmar, saknar min broder yao hon har legat sjuk hela veckan that aint good.
Ska iallafall snart åka till balders å se om de e ledigt i nån av hallarna så tänkte ja skjuta lite skott eftersom det var flera månader sen sist jag ens sköt en basketboll i en basket korg, knas...

Snö snö snö usch inge mer snö tack.

Publicerad 2014-01-15 16:19:10 i Allmänt,

Vaknade imorse gick ut och det snöa ååååååh me don't like.
Hade persiska som första lektion med Sam sen hade vi lunch så åt med han å hans grabbz. Sen hade ja pedagogiskt ledarskap men vi gjorde ingenting då för läraren hade enskilt snack med var och en av oss så satt med Angelica, ezgi, Michelle å dom och snackade bara och skickade en massa snapchats till folk haha, älskar snapchat. Hade ledarskap och organisation efter, tråk. Åkte med mamma å de och gjorde en sak en sväng sen tog jag bussen hem. Ska chilla ett tag hemma sen vi fem ska jag va på gården och plugga sönder med Maggie hela kvällen tills de stänger gården, nice de bre.
Bjuder på en bild på mej och Angelica från när vi snapchata sönder idag och en bild på äckel snön som gör att det ser ut att jag inte har nå fötter.Plus en bild på min saknade bror Hanna som är sjuk och som lagt upp den där fina bilden om min röst på sin "My story" på snap men jag vet att hon älskar min röst yaaao<3 peace.

One day.

Publicerad 2014-01-14 20:08:07 i Allmänt,

Fick ett meddelande av en gammal vän till mej med en bild på något som hon tyckte jag skulle tänka på, så tänkte dela med mej det för jag tyckte bilden verkligen va bra!

Svar på kommentar & mina nya skor.

Publicerad 2014-01-14 18:11:13 i Allmänt,

Fick en fråga om vart den svarta tröjan med texten "let run away and don't ever look back, don't ever look back" är köpt, och jo du den är från Thailand!:) 

Och här är bild på skorna jag köpte idag.



Igår och idag.

Publicerad 2014-01-14 13:41:24 i Allmänt,

Shus, igår efter skolan så drog jag hem till Cookie och chilla med henne ett tag sen gick jag hem och åt middag och tog det lugnt och lite senare åkte jag och pappa till Ica och sen fick jag köra och hämta Sofia så åkte vi hem till oss. Vi chillade hela kvällen åt gotta, snacka en massa,såg på film å så, chill det.
Idag har jag bara haft en lektion imorse som var svenska. Efter lektionen drog jag till hedbrgska och stötte på Cookie så satte vi oss på hedbergska och träffade Ibbe och vi chillade där fram till lunch tid då gick vi till Sibylla och åt. Gick sen ner till stan en sväng med Cookie och hittade ett par skor i exakt min storlek, som jag velat ha ett tag nu bara det att jag inte hittat i min storlek men nu så! Ni får bild på de sen i ett annat inlägg. Kom nyss hem och är tröttish, men måste ringa nå samtal strax för företaget hähä business women här u know. Peace.

Rihanna - What Now 💗

Publicerad 2014-01-13 16:12:34 i Allmänt,

I've been ignoring this big lump in my throat
I shouldn't be crying
Tears were for the weaker days, I'm stronger now
Or so I say, but something's missing
Whatever it is, it feels like it's laughing at me
Through the glass of a two-sided mirror
Whatever it is, it's just laughing at me
And I just wanna scream.

2 cool 4 school

Publicerad 2014-01-13 12:19:18 i Allmänt,

Haha orkar inte skuläään, sov typ 3 timmar inatt och försov mej också nice det. Fick skjuts till skolan av pappa å de sen dårå och har just nu ledarskap och organisation, efter har jag pedagogisk ledarskap och efter det slutar jag. Men vill hem nu och äta choklad haha ):

bloggar via datorn

Publicerad 2014-01-12 23:12:22 i Allmänt,

shu där, längesen de va ja blogga via datorn, ojojojoj.
haha känner att jag går in på ljusta dialektn såfort jag umgås med nån i ljusta, haha kärlek.
i alla fall så har jag bara segat hemma idag, duschat och tagit det lugnt.
gick till ebba vid halv sex typ och vi bara chilla osv, va där till nån gång efter åtta så då drog jag hem och fyfan va kallt det ä ute nu alltså, det är nu som verkligen vintern e på väg. Pratade med Hanna i telefon påväg hem och berättade min knasiga dröm jag hade inatt, hahaha jag oh mina knasiga drömmar alltså...
Har pluggat lite persiska sen jag kommit hem och bara tagit det lugnt, måste platta mitt hår åh och klockan e elva snart och jag börjar halv nio, de e ju nice.... 
bjuder på några av alla 1000000 gamla bilder jag har på mej och Ebba, haha får räcka med dessa för måste ta och platta håret! cya!
 
 

<3

Publicerad 2014-01-11 20:36:10 i Allmänt,

Hur gick det till? 
Resan gick alldeles för snabbt och nu står vi ju still.
Några har dratt andra stannade kvar, 
Tänk er min vän, han försvann i en grav.
Men nu när mörkret faller i en dyster stund det är Inge skratt och snack här är det tyst och lugnt
Men då var allting lugnt i våra mjuka år, nu är jag hård och grå och full av djupa sår
Den här veckan har jag tänkt lite för ofta på att du faktiskt inte kommer komma tillbaka men hur mycket jag verkligen önskar att du hade kunnat komma tillbaka finaste Christian, det gör så ont att sakna. 
<3


Jan. 11, 2014

Publicerad 2014-01-11 18:35:15 i Allmänt,

Shudeludiii, vaknade typ vid tolv idag och segade fett länge tills jag sen gjorde mej iordning och drog till Birsta och gick runt en sväng med mamma och sen kom Tova och Cajsa så gick vi runt och sen drog Cajsa efter ett tag, så fortsatte jag och Tova att gå runt osså åt vi middag på IKEA och satt där ett bra tag och prata en massa. Kom hem för enstund sen och är med Widian just nu, så ska va social med henne nu cya!

Jan. 10, 2014

Publicerad 2014-01-10 17:21:24 i Allmänt,

Idag mot slutet av skoldan har jag typ varit irriterad/sur, knas det...
Men iallafall hade möte imorse sen satt jag typ två timmar på västermalm och väntade på pargol som hade försovit sej fick iallafall lite sällskap då och då av olika men det va drygt å sitta där i två timmar haha. Så åt vi lunch osså kom daddis så gick vi ut enstund sen gick jag till bussen och vidare till skolan. Slutade kvart i fyra typ och då kom mamma å de och hämta mej så åkte vi hem. Åt för ett tag sen middag och sitter nu på mitt rum och är skit trött och vill sova men ingen ide å lägga sej nu då klockan e fem för då lär jag ju vakna mitt i natten och fucka mitt dygn system ännu mer.

Idag.

Publicerad 2014-01-09 23:55:33 i Allmänt,

Har typ bara haft en riktig lektion idag som var engelska. Efter lunch satt jag och Hanna och chilla bara i nån timme sen gick jag till kuratorn en stund och prata. Drog ner på stan sen med Hanna, Arvid och Max så satte vi oss på presserna och chokladen och pratade bara haha mobbade , sitter på pressbyrån å grejer haha...
Vi satt där iallafall ett bra tag sen gick vi ut ett tag osså gick vi till Subway och käka så kom även Patrik och André. Sen drog alla grabbsen så satt jag och Hanna kvar ett tag tills v sen bestämde oss för att gå en runda på stan. Hanna tog sen bussen hemåt så satt jag kvar på stan själv för att jag väntade på skjuts av mamma å de, dock så kom Marcus så gick jag med han en sväng tills jag mötte roxi och vi sen mötte mina föräldrar osså åkte vi hem. Chillade med roxi hos mej och pluggade lite. Ska ha möte med rektorn imorgon med mina föräldrar Nizzzzzzze de yao. Peace. 


Don't worry be happy.

Publicerad 2014-01-09 10:16:41 i Allmänt,

Att något litet som bara ett "hej" eller att bara mötas av någons leende kan få en att må så bra. Att det verkligen kan gå från botten upp till toppen på bara några få sekunder pga en liten sak som någon annan gör för en. Att ens tänkande kan bli klarare att ens vardag kan bli klarare av nått så litet. Att ens nära märker av skillnad efter nått så litet. Sjukt. Men sjukt bra.
Gick emot en av mina rädslor igår som jag inte tänker ta upp här på bloggen för att jag vet att folk bara skulle reagera som "wtf e hon störd eller", så jag håller det för mej själv och de som vet de vet och förstår när jag lägger upp denna bild som jag gjort här nedan för. Peace.

Jan. 08, 2014

Publicerad 2014-01-08 16:01:57 i Allmänt,

Shu bröder ja åt på coffe house med Ezgi och Bella med mej idag, kycklingsalladen där e fett gottttt.
Hade pedagogiskt ledarskap sen organisation och ledarskap idag efter slutade jag och a skit hungrig så jag typ ville gråta haha. Åt kladdkaka på engång när jag kom hem. Ska snart åka med pappa och lillebror och övningsköra för att hämta mami på jobbet. Sen ska jag äta pizzaaaa och sen dra till gården och försöka plugga.

Huvudvärk hela dan varje dag.

Publicerad 2014-01-08 14:04:24 i Allmänt,

Seriöst. har haft huvudvärk i 4-5 dar i rak nu, riktigt jobbigt. Det kommer å går under dagarna hela tiden. Skolsköterskan tror det e pga stress osv å ja de kanske e så. Igår så va jag iallafall på skolan och var helt död somnade nästan två gånger. Efter skolan gick jag en sväng med Cookie på stan osså mötte jag sen upp Oliver så gick jag och han till subway så åt jag osså snackade vi en massa. När ja kom hem hade ja fett ont i huvudet så somnade på golvet i mitt rum nästan på en gång. Sov typ en halvtimme och när ja Vaknade va ja skit yr. Gick sen ut en sväng osså gick jag till gården och satt å kolla på tv där ett tag och huvudvärken släpptes lite då när jag gick ut men sen så kom den tillbaks igen osv....

Tröttaste

Publicerad 2014-01-06 19:19:40 i Allmänt,

Är så trött just nu så det finns inte. Fattar inte, var lika trött igår den här tiden också å så men sen kan ja ändå inte sova, knas.
Är hemma hos Aysu med familjen varit här hela dan ätit middag och kört lite här på alnö också. Skola imorgon och åh Gud jag orkar inte plugg...

Igår och idag.

Publicerad 2014-01-05 22:14:47 i Allmänt,

Igår va ja hemma hela dan med Aysu och vi bara fulade oss och åt en massa som vanligt. Sen mot kvällen när aysu åkte hem så vid tio typ så gick jag ut och träffade Ebba en sväng och efter gick jag hem till Hanne och chillade med henne tills hon skulle dra. Somnade typ halv sex imorse haha, fattar inte försöker vända på dygnet men det går inte rikrigt... Vaknade vid ett idag och gick till Cookie vid tre och chillade med henne och snacka en massa sen gick vi till mej så övningskörde jag oss till Ica med pappa och köpte lite saker sen när vi kom hem åt vi middag osså gick Cookie hem sen.har haft fett ont i huvudet ett bra tag nu. Det typ kommer å går. Ligger iallafall i soffan nu och kollar på en film med mami.

En riktigt bra film!

Publicerad 2014-01-05 20:51:30 i Allmänt,

Inatt då jag inte kunde sova så tyckte min vän oliver jag skulle kolla på filmen "Kongen av Bastoy" och seriöst den var skiiiiit bra! Dock va den hemsk, alltså det var synd om de i filmen och jag kunde inte sluta gråta då den också är verklighetsbaserad:/ om ni inte sett denna film ta å se den!

04:06

Publicerad 2014-01-05 04:06:46 i Allmänt,

Cause when you're given up. When ni matter what you do it's never good enough. When you never thought that it could ever get this tough. Thats when you feel my kind of love. And when you're crying out, when you fall and then can't pick your happy off the ground when the friends you thought you had haven't stuck around. That's when you feel my kind of love.

Jan. 03, 2014

Publicerad 2014-01-03 19:49:57 i Allmänt,

Vid tre övningskörde jag med pappa och hämtade upp Sam och Mert hos Sam. Så körde vi vidare till stan där jag och Sam och Mert drog och käkade på coffe house, azad kom även och satt med oss sen. Vi satt där i typ två timmar och snackade och skrattade en massa. Sen gick vi en sväng på stan och sen kom pappa med bilen så övningskörde jag hemåt. Käkade nyss lite middag och tänkte byta om och dra till gården en sväng. Cya.

Seg

Publicerad 2014-01-03 11:26:09 i Allmänt,

Ha varit så seg varje dag alltså. Vänta på dygnet helt... Måste fixa de där för skolan börjar ju snart. Det här lovet har fan gått skit snabbt bara nå dar kvar innan skolan börjar igen, sämst. Det ända sköna med det e att man går tillbaka till de bättre vanorna, pallar inte plugget de e det. Aja igår så vaknade jag vid två så segade jag hemma bara. Vid sex drog jag till gården en sväng och sa hej eftersom jag inte vart där sen jag fyllde år. Sen kom jossan så drog jag och hon till Ica träffa på Jp och Robin där också. Drog sen hem efter Ica och pluggade lite faktiskt igår. Somnade vid kanske 4 imorse och såklart Pappa och lillebror väckte mej vid tio imorse för att pappa vill hjälpa mej att fixa till mitt dygnsystem. Så ska hoppa in i duschen typ snart sen ska ja på stan med Sara.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela