tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Merry xmas.

Publicerad 2015-12-25 13:41:32 i Allmänt,

Igår var det julafton så god jul på er alla! 
Hade en jätte mysig och rolig jul med familjen och några vänner till familjen. Idag ska jag på bio med lillebror och hans kompis vi ska se premiären av snobben, haha kulkul! Sen får vi se vad jag gör resten av dan. Har bokat in en piercing tid till på söndag! Läääängtar! Ni får se då va de blir för piercing:) 


Bday and shit!

Publicerad 2015-12-23 02:55:30 i Allmänt,

I fredags hade jag förfest hos mej för att tidigt fira min födelsedag som var iförrgår alltså måndag! Hade jätte kul i fredags hos mej med mina fina vänner och vart det sämst då vi kom till krogen då kön var jätte lång och musik sög! 
Lördag chillade jag med mina höror och söndag likadant. På måndag blev jag 19 och då blev jag först bjuden på thai lunch av Majkel och mot kvällen åkte jag med Widian, ibbe, Azad, Mert och sedan kom även Ezgi och Erik så bowlade vi, dock bowlade jag inte haha för var så trött, så kollade bara på. 
Tisdag har jag sovit uuuuuut och pratat massa telefon med Mert och Azad som är i Stockholm nu... Så avis.... Ska fira nyår med dom där så bara å härda till nästa vecka! Varit och köpt julklappar med mamma ikväll och därefter häng med mina höror hos Widian. Just nu är klockan prick 03:00 och jag är inte ens lite trött.. Ska upp tidigt imorn och fixa massa saker så hoppas jag kan somna snart! 
Ångrar att jag inte tog massa bilder under fredags kvällen då vi firade mej.. Men här är ett par stycken iallafall! 




A strong person isn't the one who doesn't cry. A strong person is the one who sheds tears for a moment, picks up her sword and fights again.

Publicerad 2015-12-17 20:54:21 i Allmänt,

Shu torsdag. Är helt slut! Har vart i varv hela dagen. Nyss fixat tårta och grejer med Ebba och mamma. Ligger i sängen just nu och är jätte sugen på chips.. Ska nog gå ner och hämta det! Längtar till imorgon då vi har en tidig födelsedags (fyller år på måndag den 21a) förfest hos mej och för att sen dra vidare på krogen! Ska dansa dansa dansa! 


Helgen.

Publicerad 2015-12-13 17:38:36 i Allmänt,

Fredag vart en spontan och katastrofal utgång haha. Men lördag däremot vart en toppen kväll! Var som fastklistrad på dansgolvet med tjejerna, hade sjukt jävla kul! Keya spelade och allt var bara så bra! 
Idag är det söndag och har varit och kollat basket, orongo mötte blackeberg = vinst till orongo. Just nu ligger jag i sängen med värsta värkarna i benen.. No funny. Peace. 
Lite bilder från helgen. 









-

Publicerad 2015-12-12 13:11:36 i Allmänt,

Föreställ dej en person som ser dej som huvudpunkten i sitt liv och den får dej att känna dej som om du vore en konung. Alltså föreställ dej en person som gör allt för dej. Som går genom eld och vatten för att va med dej som går genom eld och vatten för att du ska må bra. Som går igenom eld och vatten för att ge dej det du behöver. Som går genom eld och vatten varje dag för din skull. Föreställ dej att en person ger dej hur mycket lojalitet och kärlek som helst hur mycket du än fuckat upp saker och ting gång på gång på gång. Föreställ dej en person som aldrig ger upp hoppet om dej. Sen föreställer du den dagen då denna person tappar hoppet pga dej. Och föreställ dej den dan du medvetet med flit kastar skit i denna persons ansikte för att du ska må bättre men du vet att du på riktigt sårar denna person. Den där personen som gjorde allt för dej. Som aldrig gjorde dej något illa fastän du gjorde den personen illa gång på gång på gång. Hur och varför skulle man vilja göra det? 



11 dagar kvar..

Publicerad 2015-12-10 22:58:34 i Allmänt,

To My b-daaay, yaaay or naaay? Vafan nästa år den här tiden blir jag 20?! Streeeeess.. Sjukt alltså! Tiden går för fort känner jag, känns som de va igår jag blev 18?? Har letat sönder efter klänningar till min födelsedag och till nyår och hittat massa ifrån utlandet men såklart hinner man ju inte få sakerna i tid.. Dumma mej som inte beställde saker för längesen kan man ju tycka men men. Hittade tillslut två enkla klänningar igår på Nelly eftersom det är så få dagar kvar. Ligger  i sängen just nu nyduschad, härligt det. Funderar på och gå ner och poppa lite popcorn, Mmh. Peace!:)


 

Citat of the day:

Publicerad 2015-12-10 21:28:18 i Allmänt,

Even once it's unacceptable, But to be made feel like it's acceptable is even worse, To be mentally tourtured and totally paranoid or insecure that's mentally tortur and no man should do that to any women." 



-

Publicerad 2015-12-09 18:29:13 i Allmänt,

You think I'm crying on my own well I ain't. And I didn't wanna wright a song, cuz I didn't want anyone thinking I still care, I don't but you still hit up my phone up. And baby I've been moving on and I think it should be something, I don't wanna hold back maybe you should know that. 
My mama don't like you and she likes everyone and I never like to admit that I was wrong. And I've been so caught up in my job, didn't see what's going on. And now I know I better sleeping on my own.
When you told me that you hated my friends the only problem was with you and not them. And everytime you told me that my opinion was wrong made me forget where I came from.  
For all the Times' you made me feel small, I fell in love, now I fear nothin at all. I never felt so low when I was vulnerable, was I a fool to let you break down my walls? 🎶

Long time no see!

Publicerad 2015-12-08 22:36:51 i Allmänt,

Eeey, längesen man var in här och skrev några rader! Har velat uppdaterat flera gånger men ändå inte gjort det (?) men nu så! Kommer väll bli några uppdateringar i veckan, när jag känner för det liksom. 
Vad har hänt i mitt liv sen sist jag uppdaterade här? Jo jävligt mycket! Livet är ju som en bergodalbana ingen rak väg man går på här i livet, nope så enkelt äre icke. Men man lär sej mycket på vägen vilket är det bästa med våran färd här i livet. Det är lätt att vara efterklok in life but u know what? Life goes on!:) Man lär sej av sina misstag och när man väl lärt sej så är det ända man kan göra att göra bättre!
Iallfall så mår jag jävligt bra! Lite kämpigt med plugg men det går bättre nu än vad det gjorde i början av skolstarten. Jag går halvtid i skolan också jobbar jag som vikarie på två skolor det är verkligen jätte kul, I Love it!
Vad gör jag nu förtiden på fritiden? Jag umgås med mina vänner mesta dels grabbarna, jag drar ut å festar för ofta haha, jag var på harem night kryssning med tjejerna för 2-3 veckor sen vilket var dunder!!!! 
Just nu känner jag bara att jag är så glad att jag är omringad av så fina vänner som jag har Och min familj, they are all the bomb<3 
Har sjukt många bilder jag skulle vilja dela med mej av men orkar inte bläddra igenom mitt kameralbum på mobil då jag har över sex tusen bilder haha men här är några få från den senaste månaden! 









Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela