tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Kär i klänningen & skolios.

Publicerad 2014-06-30 23:43:19 i Allmänt,

Vart kär i denna kläning jag har på mej på bilden direkt då jag såg den. 
Men min första tanke va, "nä jag e för smal den kommer inte sitta bra på mej". Men jag valde att testa den. 
Insåg så fort jag tog på mej den att man såg skolisoen tydligare med klänningen på. Som ni ser på bilden så är jag typ sne. Som en föredetta vän brukade kalla mej "sneseglare" haha... Mina höfter eller ja sidorna vid magen, får går ena sidan in mer än den andra = sneseglare  haha... Ne men aaa till dej som inte hade märkt av min skolios så varsågod man märker till o med av den på på magen på mej osv. Fast syns väll inte så jätte väl på bilden men man ser ändå det ganska snabbt om man kollar. Aja peace. 


Måndag 30 juni.

Publicerad 2014-06-30 23:29:28 i Allmänt,

Idag äre sista juni och inte fan har vi haft nå sommar värme sen sommarlovet började, whatsup Sverige??? GE MEJ SOOOOL BRE.
Aja idag har jag varit och tränat klockan 9 på morgonen riktigt skönt det. Kom hem chillade och gjorde mej iordning åkte ner mot town och träffa pat ett tag. Sedan åkte jag och Rojda till Birsta och shoppade och åt oss feta på MAX <3 
Har bara legat i sängen och varit lat sen jag kom hem soft det. 


Jobb jobb jobb

Publicerad 2014-06-29 10:56:36 i Allmänt,

Måndag till fredag har jag jobbat som fritidlärare på Kristna skolan Oasen. Det har varit jätte kul men samtidigt lite jobbigt med barnen ibland. Vi har varit ute och lekt massa, haft picknick, varit på badet, spelat massa spel inne osv. Har varit död varje dag efter jobbet så bara legat i sängen varje kväll typ förutom måndag och tisdag. 
Igår alltså lördag så jobbade jag på travet i bergsåker som servitris. Det var jäääävligt stressigt hade jag inte väntat mej precis så mycket stress. Ingen sa heller vad hur och när jag skulle göra vad så fick gå with the flow och stressa sönder men det var ändå kul! Jobbade i 8 timmar cirka. Var helt död efter. Då jag kom hem åt jag middag sen tog jag bussen vid nio in till stan och satte mej på uteservering med Alicia och hennes mamma och en vän till henne, jätte trevligt och mysigt!












Glad midsommar osv

Publicerad 2014-06-21 12:25:29 i Allmänt,

Igår så åkte jag och va med majk och jennifer under dan ett tag sen kom Widian och hennes mamma och hämtade upp mej så åkte vi till mej. Så sminkade jag mej och bytte om sen gick jag och Widian hem till Jossan där vi var några härliga peepz som grillade, chillade och dansade haha. Vart en bra midsommar iallafall + att jag för första gången efter två år åt inte bara en utan 3 varmkorvar, knas men bra MashAllah!




Akon-sorry blame it on me 🎧

Publicerad 2014-06-20 00:33:43 i Allmänt,

"I'm sorry for the times that I left you home
I was on the road and you were alone
I'm sorry for the times that I had to go
I'm sorry for the fact that I did not know

That you were sitting home just wishing we
Could go back to when it was just you and me
I'm sorry for the times I would neglect
I'm sorry for the times I disrespect

I'm sorry for the wrong things that I've done
I'm sorry I'm not always there for my sons
I'm sorry for the fact that I am not aware
That you can't sleep at night when I am not there

Because I'm in the streets like every day
I'm sorry for the things that I did not say
Like how you are the best thing in my world
And how I am so proud to call you my girl

I understand that there are some problems
And I am not too blind to know
All the pain you kept inside you
Even though you might not show

If I can't apologize for being wrong
Then it's just a shame on me
I'll be the reason for your pain
And you can put the blame on me

You can put the blame on me
You can put the blame on me
You can put the blame on me
You can put the blame on me

I'm sorry for the things that he put you through
And all the times you didnt know what to do
I'm sorry that it took so long to see."

Jobb vecka.

Publicerad 2014-06-18 18:26:45 i Allmänt,

I måndags började jag med mitt första sommarjobb vilket är att hålla föreläsningar för små barn mellan 6-12 år på en fotbollsskola. Har varit jätte trött varje morgon då jag alltid slocknar så sent på kvällarna. Men snart får jag sova ut för imorgon är sista dan på detta sommarjobb. I måndags jobbade jag då och efter åkte jag hem och sen mötte upp Hanne så gick vi och satte oss ut och pratade, skönt det resten av kvällen var jag bara hemma och chilla. Igår efter jobbet åkte jag hem och duschade sedan kom Mirre och hämta upp mej så var jag i Nacksta osså va ja med pat 2. Drog sedan till stan å chilla hos majk med dom där sen kom baba 
och hämta mej så åkte vi och hämtade upp Chadia. Så chilla jag och Chadia hos mej resten av kvällen då de var hennes sista kväll i Sundsvall så nu är hon alltså tbx i Gbg ):::: saknar henne redan.
Idag gick jag upp en halvtimme innan jag skulle åka till jobbet, lyckat! Var jätte trött, men men klarade mej igenom dagen. Övningskörde med pappa efter jobbet åkte och sa hej till Edvin som jag inte hade träffat på två veckor typ och kommer heller inte träffa han nått nu under sommarn): sen åkte jag och pappa och hämtade upp mamma på jobbet så drog vi till Birsta en sväng. Kom hem åt middag och nu chillar jag med lillebror i soffan och äter kladdkaka. Ska ta och städa på mitt rum och förbereda lite inför morgondagens föreläsning, sen kanske Cookie skulle komma förbi och chilla med mej , we'll seeee. Peace. 



Akon-Lonely 🎧

Publicerad 2014-06-18 18:14:41 i Allmänt,

"Yo this one goes out to all my players out there ya know got that one good girl who's always been there like ya, know took all the bullshit then one day she can't take it no more and decides to leave" 🎶


Studenter hit & studenter dit.

Publicerad 2014-06-15 23:34:16 i Allmänt,

Denna vecka har jag sprungit hit och dit för att se mina fina vänner som tagit studenten. Varit på studenmottagningar ,studentfesten umgåtts med fina vänner, Chadia har kommit till Sundsvall och hälsat på nu efter 10 månader! Varit med lat pat. Det har varit regniga dagar men även lite sol då och då. Har fått sommarlov. Igår kväll vid elva kom min saknade arabic Mirre till mej så umgicks vi och det slutade med att vi körde runt i staden halva natten. Idag har jag varit i stan och spelat basket med Majkel, Mert, pat, pysen, Simon och Chadia som åskådare. Senare kom jennifer. Så drog jag jennifer, Majkel och Pat till Majkel och chilla. Åkte hem sen och har sen dess bara degat i sängen. Imorgon ska jag upp tidigt och hålla 4 föreläsningar! Peppa peppa peppa!:)














Lite bilder.

Publicerad 2014-06-01 14:10:23 i Allmänt,

Har varit skit dålig på att ta kort dom här senaste dagarna eller ja dom senaste veckorna kan man säga också. Men men här är några bilder som jag tagit sen i tisdags tills igår typ. 















Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela