tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Knas.

Publicerad 2015-05-17 23:59:39 i Allmänt,

promenerade upp till norraberget med mi madre idag och påvägen upp var det massa tankar som snurra runt i min hjärma, som att Livet e knas, jag e knas allt e knas eller ja inom mej känns allt knas. Får ont i magen av alla tankar som snurrar runt i huvudet, varför kan man aldrig få känna att man duger? Varför kan man aldrig duga? Varför duger inte allt jag gör? Varför händer allt dåligt mej? Bad gör jag för fel? Vad ska jag göra? Vad kan jag göra? 


Hej hej bloggen

Publicerad 2015-05-12 18:23:01 i Allmänt,

Jag är sämst på att uppdatera, har ingen mobil så kan inte uppdatera när jag vill:/ har bara ipaden för tillfället så ja.. 
Menmen i helgen så chillade jag med widian och ezgi på fredan och på lördag drog jag till Kia på party med några goa och saknade ljustabor. Söndag kom Michelle till mej vid lunch och var med mej hela dagen och sov även hos mej. Varit i skolan igår och idag och jag blir så glad av vädret alltså! Sommar snaaaaart!! Varit på birsta med Sam och Gustav idag och kollat på kläder med dom och ätit glass mmmmh. 
Ligger i sängen just nu och ska gå ner till köket och göra chokladbollar med lillebror så peace. 


Bemöt andra så som du själv vill bli bemött.

Publicerad 2015-05-07 19:20:05 i Allmänt,

Skyndar mej till bussen för jag hade en tid att passa, missar bussen. Går in å sätter mej i vänthallen less å irriterad. Hör hur några män med invandrar bakgrund å inte så jätte bra svenska eller engelska försöker kommunicera med en kvinna som är från Polen å bara kan prata endast lite engelska. Denna kvinna har två resväskor med sej å såg väldigt ledsen å upprörd ut. Jag hör att hon behöver låna telefon för att ringa med men ingen av männen verkade ha telefon å eftersom jag tappat min telefon i toan så är jag inne på min 3 vecka som telefonlös. Dock ser jag en blond tjej sitta där intill med telefon i handen och hon kollar upp på dom men låtsas som ingenting?! Hör att kvinnan säger att hon behöver koppla sej till internet då skyndar jag fram å säger att jag kan hjälpa henne med det. Hon förstår  inte riktigt vad jag sa då hon inte förstod engelska helt så vart svårt att kommunicera med henne. Men försökte med händer tydligt förklara vad jag menade så hon förstod på ett ungefär tillslut men hon var så upprörd å i panik eftersom hon kommit till ett ställe hon aldrig varit på och hon har ingen som kommit för att hämta upp henne å hon hade även tappat sin telefon på bussen hon satt på från staden hon åkt ifrån. Hon hade en extra telefon med sej som hon visade mej med massa nummer med endast 4%.  Jag som är telefonlös kunde inte mycket göra. Försökte söka upp nummrerna på ipaden på internet för att kanske få fram namn att söka på Facebook men nepp.. Jag säger högt att jag inte har en telefon för att folk ska höra INGEN reagerar förutom Loic teka han har telefon så med hjälp av hans telefon försöker vi ringa dom nummer hon tagit fram medans hon gråter och inget av dom nummer vi slår in går att nå fram till.. Så synd alltså..  Sen frågar hon om Skype då tar jag fram min IPad å hon loggar in å medan springer jag runt på navet från busschaufför till busschaufför och frågar om hjälp men ingen riktig hjälp får man inte. När jag kommer tillbaka till den polska kvinnan å Loic så pratar kvinnan med nån släkting på Skype å vi bestämmer att han ska hämta henne på kulturmagasinet så vi går dit och medan forsar hennes tårar mer å mer å jag håller om henne å vill bara gråta med henne för jag kan tänka mej hennes sits. Vi säger glada å nöjda hejdå för att ha kunnat hjälpa till hejdå till henne sedan. 
Det vi tänkte efteråt var hur fan inte någon annan kunde ta ställning och hjälpa utan bara satt där medan  hon var så ledsen osv? Men ja det är en sjuk värld vi lever i, endel e sådana dom bryr sej inte, sjukt. 



Don't let insecure thoughs about yourself destroy something amazing.

Publicerad 2015-05-05 14:26:17 i Allmänt,

Igår vare måndag och ingen skola, så chillade med min arab Widian och kines Michelle på stan. Sedan kom även Omar så såklart dagen bara bestod utav en massa skratt! Älskar dom, det går inte att inte skratta när jag och Widian e med varann haha. 
Idag har jag inga lektioner heller skönt det. Men ska åka ner mot stan med mi familia snart. Så peace.



Min helg lite kort.

Publicerad 2015-05-03 20:35:30 i Allmänt,

Denna helg har varit en lugn helg. I fredags hade vi några vänner till familjen hos oss så vi åt middag och umgicks. 
Igår lördag var jag med Patrik och chillade bara.
Idag söndag så har jag varit med min arab Widian. Hon kom hit så lagade vi middag ihop satt i solen ett tag sen satt vi och åt ute på altanen. Därefter cyklade vi upp till henne och chillade där och åt igen. Efter cyklade vi till Max med mohanad och köpte lyxshake, mmmmh.




Valborg & medina!

Publicerad 2015-05-01 19:44:52 i Allmänt,

Igår var jag i skolan en sväng även fast vi tydligen inte hade några lektioner. Var mycket stress igår också som vanligt i Tinas liv.
Var ju Valborg igår och kvällen började med att Sophie och Frida kom till mej så gjorde vi oss iordning och sedan fick vi skjuts upp till Julia som fyllde 20 och hade fest så vi var där och förade med ett gäng härliga människor.
Nångång vid tolv kom Edvin och skjutsade mej, mirlinda, Frida och tii till krogen där MEDINA skulle spela. 
Det var FULLT på övervåningen på aveny och det var skit kuuuul träffade iprincip alla jag känner och hade det bara fett bra. 
Och här är en selfie från mej under dan och resten bilder från kvälle.





Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela