tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Tierd of being tierd.

Publicerad 2015-01-29 20:52:17 i Allmänt,

Har chillat med patte senaste dagarna och knappt haft skola. Idag hade vi dock en lång skoldag och efter skolan har jag bara varit hemma och tagit det lugnt även varit på möte på gården. Ligger i sängen och är helt död. Förstår inte felet på mej blir yr hela tiden och helt slut i kroppen tror de kan ha med stress å göra menmen.. 


Skrivet av Susanna Pettersson.

Publicerad 2015-01-26 00:04:11 i Allmänt,

Kära du som inte längre älskar livet. Du som kanske glömt hur ljuvlig pålandsvinden känns mot kinden när man står oövervinnerlig på en klippa vid kusten, eller hur mjukt och välkomnande sorlet på bussen kan te sig en fredagskväll på väg hem från skola eller jobb. Du som bär så tunga bördor att du tror att du inte kan lyfta ditt huvud från kudden en enda morgon till. Jag vill att du ska lita på mig nu. Om allt hopp är ute och ingenting längre spelar någon roll har du inget att förlora på att läsa dessa 3 900 tecken.

 

Det ska inte alltid vara såhär. Det som äter dig nu från insidan, det som gör så ont att du gräver naglarna i armens ovansida och känner hur magen vänds ut och in – det kommer att passera. Vad som än har hänt, vad du än har gjort, om det inte har hänt någonting överhuvudtaget och du har gjort ännu mindre – det kommer att passera. Om du är sprucken itu av sorg, riden av maran, hukad under skam över ett förfärligt misstag, om du svikit löften, valt så in i helvete fel, aldrig känt kärlek som kärleken ens från en mor eller far – det kommer att passera.

 

Jag vaknade en natt bland slangar och sladdar. Det hade börjat snöa sedan det som skulle vara sista gången jag stängde mina ögon. En lång tub gick in i sidan av min hals och rakt ned i mitt ömma hjärta. Jag kunde inte prata. De hade hållit mig sovandes och tvättat mitt blod i maskiner, vänt sig till min familj och sagt: Vi vet inte ännu om det blir några permanenta hjärnskador. Jag låg i ett blinkande, pipande rymdskepp. I fönstret stod en adventsljusstake, och där utanför var allt precis som vanligt när bilar långsamt rullade genom snöyra. Jag skulle varit död, men det var jag inte.

 

Du tror att det som är nu alltid har varit och för alltid ska bestå. Du minns inte längre hur det känns att vara glad, att känna hopp och att längta. I ditt huvud är mörker och den logiska fortsättningen är en avslutning. För din skull, för allas skull. Det blir bättre så.

 

Men det blir inte bättre så! Du har ett så fantastiskt liv framför dig, du anar inte! Det finns så mycket att vara förundrat förälskad i i denna värld, du får inte missa detta! Du kanske tar en spännande examen eller hittar ett jobb med kollegor att skvallra med vid kaffemaskinen och träffar den där människan som gör dig alldeles prillig och får ett barn eller tre eller kanske struntar i barn och skaffar en lurvig katt som du älskar så vanvettigt istället. Du kanske skriver en bok, lär dig att svetsa eller klippa hår, lyckas bygga ett helt korthus eller lär dig knyta en knut på en körsbärsstjälk med tungan, reser jorden runt eller bara till Kinna. Det är så vackert där.

 

Det är så mycket kvar för dig, så mycket liv du inte hunnit leva. Det väntar på dig, men då måste du stanna kvar här hos mig.

 

Kära du som inte längre älskar livet. Du kommer att göra det igen! Du kommer att blunda och vända ansiktet mot vårsolen och bli sådär uppfylld av att finnas till. Du kommer att se tillbaka och känna den djupaste tacksamhet över att du fortfarande kan kliva upp på morgonen och dricka morgonkaffe och trampa på klibbiga makaroner som trillat ur soptunnan i köket.

 

Ring någon! Ring vem som helst och säg att ”nu, nu är jag så förtvivlad att jag inte vet var jag ska ta vägen”. Ring mamma eller pappa eller brorsan eller bästisen.  Ring psykakuten eller polisen. Knacka på hos grannen. Twittra till mig. Gå ut ifrån där du är, bara gå. Gå och gå och gå. Ta alla dina piller, lägg dem i en påse och gå till Apoteket, ge dem till första bästa person i vit rock innanför dörren. Släng rakblad i metallåtervinningen. Gör dig av med möjligheterna, självmordets snuttefiltar. Du kan, jag vet att du kan.

 

Lita på en överlevare: Det finns ingenting som är värt att ge upp detta enda liv för. Det finns ingen sorg, ingen fasa, ingen ensamhet som inte är värd att kräla, krypa, åla och staka sig förbi. Jag lovar dig, du kan. En dag till kan du. Det kommer att passera.

What if

Publicerad 2015-01-24 12:29:07 i Allmänt,

Sen sist jag skrev inlägg så har jag bara gått i skolan chillat med patte, sovit, ätit en massa osv. Igår var jag med patte ett tag sen åkte jag på Birsta med mamma och shoppade lite och åt middag. Vid nio tiden kom Ebba och hennes pappa och hämta upp mej så åkte vi till Emelin och Fabbe och hade chillkväll med massa gotta som vanligt och pratade och såg på komedi grejs å skrattade och skrattade. 
Sam älskar att ta ego pics med min lur




Tisdag

Publicerad 2015-01-21 12:46:31 i Allmänt,

Igår åkte jag med Max och Patrik till södra där dom bowlade med Arvid och Ramsus och haha dom va sååååå sämst! Har ett kort videoklipp på dom som jag ska förösaka få upp här så ni kan få skratta lite åt dom haha. 
Aja efter åkte jag hem och käka senare mot kvällen hämtade emelin och Fabbe mej så åkte vi till dom och chillade såg på filmer och åt gotta hela kvällen. 


Måndag.

Publicerad 2015-01-19 20:15:15 i Allmänt,

Varit i skolan idag sed a åkt en sväng med Bella, Elin och Måns. Efter skjutsa Bella mej till nacksta där jag satte mej i bil med Patte och Max och åkte till samme så var vi där ett tag. Åkte sen å chilla med patte å fixa lite things. Kom nyligen hem och hade tänkt å ta och sätta mej ner å plugga. Peace. 


Lördag & söndag

Publicerad 2015-01-18 22:54:07 i Allmänt,

Igår lördag slappade jag heeeela dagen i sängen. Nån gång mot kvällen vid 7 kom Cookie till mej och lite senare kom Emelin och Ebba och hämtade upp mej så åkte vi till Emelin och fabbes lägenhet och hade chillkväll där med fabbe också. Vi såg på film och åt gotta och spelade även monopol senare haha, vart en bra kväll! 
Idag så har jag också degat. Mot kvällen vid åtta så kom Emma och Widian hit så lagade vi mat och rökte vattenpipa och bara chillade. Dom drog nyss typ och nu ligger jag i sängen och funderar på å förösaka plugga lite. Peace. 
Ebba, emelin & fabbe i lördags!

Senaste dagarna

Publicerad 2015-01-17 14:25:55 i Allmänt,

Som senaste dagarna har varit lata men sköna. Har sovit mycket under dagarna och knappt haft lektioner nästan. 
Igår fredag så var det studentfesten. Jag och mirre och hanne gjorde oss iordning hos mej sen åkte vi till skönsmon förade med tha gurls. 
Vid tolv åkte vi ner till Oscars och stod i väääärldens längsta kö. Hade as kul under kvällen! Mycke dans och ja de vart as bra! När dom stängde och vi skulle ut var det väääärldens kö igen och jag kinde knappt andas, dock räddade patte mej genom att bära upp mej så jag fick luft haha.. Vi gick på en prommis å va massa bråk hit å dit men senare åkte vi på efterfest var dock heeelt slut då.






Skola and stuff

Publicerad 2015-01-13 01:41:22 i Allmänt,

Började typ tolv idag, slutade typ 2. Vid 3 drog jag till stan med mert och åt subway sen gick jag runt på stan med Sam och Gustav å senare bussen hemåt. Drog dock lika snabbt hemifrån å chilla med patte på pä. Ligger i sängen just nu och vill sova för börjar tidigt imorgon men e inte så trött än så tror jag ska kolla film och äta mina älskade pringles. Peace. 


Helgen.

Publicerad 2015-01-12 00:08:25 i Allmänt,

Haft en bra helg. I fredags tog jag det lungt med Michelle hos mej senare mot kvällen fick vi skjuts till Andre där vi chilla med han, Edvin, mert och Mats. 
Senare åkte jag och Michelle till mej så sov hon hos mej. På lördagen vaknade vi och åt fruksot vid 3. Sen åkte hon hem och jag gjorde mej iordning och åkte sen med familjen hem till några vänner till familjen. Mattias hämtade mej lite senare mot kvällen hemma hos dom och vi åkte runt och snackade å så och skjutsade folk sen skjutsade han mej till cricka där Patte och dom var och hade förfest. Sen gick vi ner till krogen, vart allstar och vart faktiskt fett kul. Dansade och sjung med patte haha så vart lyckat. När dom stängde åkte jag med Mirre, Hanne och Maja ich köpte mat och sen hemåt. Idag söndag har jag vartit hos Mirlinda ett tag och chillat sen åkte jag och träffa patte ett tag. Kom hem för en stund sen och ligger i sängen just nu och försöker värma mej då det var svin kallt ute. 
Tänkte ta och gå ner och göra hamburgare med strips nu så här på kvällen för e fett hungrig. 




Tiiiiierd

Publicerad 2015-01-09 00:07:52 i Allmänt,

Idag vaknade jag av att Edvin ringde mej och sedan vid elva så kom Bella och hämtade upp mej med Ezgi, Michelle och Elin. Vi åkte och köpte mat och åt och gled runt i bilen tills skolan börja. Efter skolan så chilla ja med patte och Rickard. Kom hem vid 9 och åt då sen middag. Ligger i sängen nu och har facetimet ett tag med Bafrkn som är i London. Jag är skit trött pallar inte gå upp och ta bort sminket osv fast i have to.. So peace! 


Slut på lov:/

Publicerad 2015-01-07 22:11:11 i Allmänt,

Igår var jag med Alicia och chilla hos henne och åt subway. Sedan träffa jag patte en sväng ute i snöstormen senare så kom Linnea ich hämtade upp mej så åkte vi till mej och chillade. Somnade inte förens nångång imorse, har fuckat mitt dygnsystem helt, men vem gör liksom inte det under loven? 
Varit skit trött idag iallafall vakande 20 min innan jag skulle åka till skolan haha bra där! Så fick stressa. Hade bara en lektion sen hängde lite med mert å dom så åkte jag å Edvin till han å chilla och snacka massa då vi inte setts sen min födelsedag. Drog senare hem och åt middag osså skjutsa pappa mej och Siná till sporthallen där vi såg på basket med bra sällskap! 
Ligger i sängen nu och vill ha mer chips för mitt tog precis slut :( så kommer ligga å deppa över det inatt då jag inte kommer kunna sova.. Aja måste ta och platta mitt hår och packa ur min resväska som jag inte gjort än haha. Aja peace! 


All you need is someone who sees how wierd you are but likes you anyway.

Publicerad 2015-01-06 02:28:53 i Allmänt,

Igår alltså söndag hängde jag med lillebror min. Vi var på drakborgen och lekte och hade skoj haha och mot kvällen chillade vi på mitt rum tills han vart trött och somnade. Emma kom även till oss då sent mot kvällen och sov här. Idag så åkte jag och Emma ner till stan osså har ja chillat med Patte hela dagen och kvällen. Just nu ligger jag i sängen och äter chips. Vill duscha men pallar ej plus klockan är halv tre borde sova.. Skola på onsdag fy:( ska iallafall va med Linnea imorgon eller ja idag eftersom klockan passerat tolv men aja, peace. 


Personally - p squaer <3

Publicerad 2015-01-04 17:49:13 i Allmänt,

Igår så åkte Jag och var med Patte så gick vi till Rickard å chilla med han. Sen kom Max och Arvid hämtade oss så skjutsa dom mej till Olearys där jag åt middag med saknade Michelle, Ezgi och Bella och även Selin och Olivia. Efter skjutsade Bella mej upp till pysen där Patte och alla grabbar och Ida var och förade så chilla där med dom. Senare drog vi in till stan och chillade hos Stadling så kom även Mirre, Hanne å dom. Åkte senare med dom å åkte runt och partajade för oss själva allihopa
I bilen eftersom Sundsvall e så dött haha. 


I'm back.

Publicerad 2015-01-03 02:48:32 i Allmänt,

Hemma från 4 underbart bra dagar i Stockholm. Långa över roliga nätter och långa bort sovade dagar. Vi vaknade alltid runt 3-4 och låg och fegade lääämge förens vi bestämde oss för att äta och göra oss iordning. Första natten runt 1 åkte jag Bafrin, Narin, Amanda och Schalom och rökte vattenpipa på ett café som hette sultan. Vi hade jätte mysigt och trevligt och snackade skit med några araber där, haha härlig blatte natt. Dagen därpå hade jag och Bafrin huset för oss själva så kom Stephanie, Canny, Carrooch Donya mot kvällen så gjorde vi oss iordning inför nyår. Vi åkte in till Globen där vi skulle på Harem night club som vart DUNDER!!! Hade as kul! Dansade hela natten lång! Så ja mina fötter var helt förstörda då vi kom hem. Dom fortsatte dricka då vi kom hem 6 på morgonen också haha, rebeller. Dagen efter nyår så sov vi bort hela dagen igen och mot kvällen åkte vi och åt på MAX därefter åkte vi hem gjorde oss iordning och runt 2 så drog vi på Sultan och chillade och rökte vattenpipa igen hela natten. Vi skaffade några blattekompisar Där som vi snackade massa skit med och sedan drog på donken med. 
Idag vaknade jag runt 4 och väckte Bafrin och dom. Så åt dom middag och sen skjutsa mej till stan för att köpa med mej mat till tåget. Fy va jag bara vill tillbaka till Stockholm. Kommer sakna rutinerna som jag fick där borta. Aja ligger i sängen nu och har nyss duschat, måste sova för ska upp tidigt imorgon.
Här har ni lite bilder från Stockholm, peace.












Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela