tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Måndag.

Publicerad 2015-07-14 01:40:38 i Allmänt,

Vaknade 6 imorse och gjorde mej iordning för jobb i 8 timmar. Haft ont i magen hela dagen och mått lite illa men de va bara att bita ihop. 
Har ikväll varit med patte och bara tagit det lugnt. Är helt slut så ska försöka sova, peace. 


Just hide the pain with a smile.

Publicerad 2015-07-12 15:31:10 i Allmänt,

Igår kväll åkte jag och tog en långpromenad med Azad och pratade om massa tills vi sedan kom fram till en fest vi skulle på. Vart en helt okej men tidig kväll. Kom hem och hade ett långt samtal i telefon med patte och som vanligt somnade vi i telefon haha. 
Har nyss klivit upp och ätit frukost ska ta och duscha senare iväg. Peace. 




Seeeega dagar.

Publicerad 2015-07-11 16:36:13 i Allmänt,

Alla dagar e så sega, men det brukar ju bli så under sommarn. I onsdags var jag iallafall med hanne enstund sen med Patrik hela kvällen. 
Torsdag var jag med min arab höra Widian. Och igår fredag drog jag ut med Hanne och Lydia. Efter många om och mem hamnade vi på Oscars där det va fullt med folk! Efter åkte vi upp till BT som skulle ha efterfest men alla var helt döda haha.. Vart knas med skjuts då ingen körde heller så fick skjuts ner till stan av Max där jag promenerade till mathilda där Lydia och Elin också var så  vi satt och prata i nån timme och därefter slocknade jag ett tag men fick skjuts hem 8 imorse å Fyfan va skönt det var att komma hem till min älskade säng. 
Idag äre lördag och jag är en riktig trötter, ska dock ut ikväll igen! Aja hörs hej peace. 
Stoppade om Patrik och BT som slocknade då vi kom upp till BT haha:)




Måndag & tisdag.

Publicerad 2015-07-07 23:23:49 i Allmänt,

Vart in ringd till att jobba extra på granloholms fritids igår och idag. Har faktiskt varit jätte kul då jag kom sjukt bra överens med barnen och även personalen var jätte snälla. 
Har dock varit helt slut efter. 
Ligger just nu i sängen och är trött och bara tänker å tänker en massa.. Nice de, or naah..



Min fredag & lördag.

Publicerad 2015-07-06 00:12:32 i Allmänt,

Åkte och badade och solade med Daddis på tranviken i fredags. Vi åkte till mej efter och åt middag och gjorde oss iordning sedan kom Widian och vi åkte ner till Hamnyran och chillade på stan hela kvällen. 
Lördag fyllde lillebror 6 år! Så fick bara 3 timmars sömn och var tvungen att gå upp för att ta hand om alla kompisarna till lillebror som kom på hans kalas. Senare under dan hämtade Ragge och Anna upp mej så åkte vi och hämtade Patrik och sedan åkte vi ner till stan och käkade. Vi gick upp på norra senare och chillade och därefter till hamyran. 














Ångest.

Publicerad 2015-07-06 00:04:23 i Allmänt,

Ibland kommer det sånna dagar, sånna där dagar fyllda med ångest och tusentals tankar om allt och inget. Sån där ångest som kommer och gör så man känner att allt känns som skit livet och en själv e skit bara skit, och att man inte orkar mer. Sån där ångest/panik som får en att inte kunna ta sej upp ur sängen, en sån där ångest som e blandad med depression och som får en att få gråtattacker från ingenstans. En sån där ångest jag vet att många ofta får men som jag önskar att ingen behövde känna..


Sooool<3

Publicerad 2015-07-03 11:52:39 i Allmänt,

Igår var vädret magiskt! 
Låg ute på våran trädgård och solade hela dan osså kom Emma och solade Med mej. Hon och mamma bakade sen medans jag gjorde mej iordning sen åt vi och därefter åkte vi till patte hämtade hans vattenpipa osså letade vi efter hägge för att chilla med patte och grabbarna men vi hittade aldrig dit haha så vi drog och käka sen hämta vi upp patte och drog till rännö Och satt vid vattnet där och chilla och rökte vattenpipa, även Sophie kom, vart en mysig kväll. Jag och Emma åkte till Widian senare och va där ett tag sen hem å vi tvär slockna. Idag är det ännu mer magiskt väder än igår! Ligger redan ute i solen och solar! Ska till stranden med Daddis om nån timme, fett soft! 




Finally lite sooool

Publicerad 2015-07-01 17:42:46 i Allmänt,

När jag skrev det senare inlägget förut så var det jätte dåligt väder men sen från ingenstans vände det! As härligt väder har det varit. Drog ner på stan med patte och Sebbe kom hem för ett tag sen och är skit trött. Ska kanske iväg och klippa håret om nån timme, pz. 





Lojalitet är värd mer än guld.

Publicerad 2015-07-01 11:31:30 i Allmänt,

Wharrup? 
Igår hade jag min först körlektion med körskolan och det gick väldigt bra faktiskt, var fett nervös i början men det släppte efter ett tag! Efter det mötte jag upp Linnea å gick en sväng på stan sedan tog vi bussen mot mhood Så va ja med patte resten av dagen och kvällen. Just nu ligger jag i sängen och ska strax ta mej upp för att göra mej iordning och gå ut en sväng med lillebror Siná som fyller 6 år på lördag och det ända jag tänker e fyran va fort tiden gått!!



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela