tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Your to blessed to be stressed. Let it go and enjoy this day.

Publicerad 2015-04-30 10:02:53 i Allmänt,

Senaste : varit i skolan , hängt med patte, chillat aa som alla andra dagar typ haha. 
Idag är det torsdag och sista april alltså Valborg. 
Ikväll kommer Frida och Sophie till mej så ska vi göra oss iordning och sen vidare på förfest och därefter till aveny för att haffla till MEDINA! Längtaaaaaaaar! Ska dansa och sjunga ikväll tills jag inte kan gå mer! 
Två selfies från dom senaste två dagarna.


-

Publicerad 2015-04-26 20:53:38 i Allmänt,

Sometimes it hurts, 
it hurts so much that you feel like your chest will cave in 
and the only thing stopping it is the gasps of air you take in between the tears. 


Sometimes the smallest step to the right direction is the biggest step of your life. Tip toe if you must, but take the step.

Publicerad 2015-04-25 18:19:55 i Allmänt,

Igår åkte jag och käka pizza till middag med familjen, satt perfa. Efteråt åkte jag och hämtade ut min studentmössa som jag gruvat mej åt att den inte skulle komma i tid eftersom jag beställde den flera månader efter alla andra men som tur var kom den igår!

Efter det skjutsade pappa mej till mirre så gjorde vi oss oordning för att sen åka ner på stan på nå hiphop grejs tillsammans med Hanne. Jag åkte även och träffade patte en stund. Sen åkte jag med Mirre och Hanne hem till Hanne så gjorde vi oss lite smått iordning för att dra på hemmafest som var mer av ett hemma chill fest. Efter det åkte vi bil runt i staden lite sedan så skjutsa dom hem mej å jag var såååå trött så somnade på direkten typ.


Tidig helg.

Publicerad 2015-04-24 14:28:46 i Allmänt,

Igår torsdag så åkte jag ut till birsta och lunchade med mor min. sedan åkte jag till skolan och pluggade lite sen fick vi helg! 
Drog på stan sen med Sophie en sväng och åt glass och pratade lite.

Därefter gick jag iväg för att bli stylad och fixad å trixad av Ebba. Skulle vara ett vilddjur, bli fotad och gå catwalk vart faktiskt ganska kul! Såg hemsk ut dock men vad gör man inte för en broder.
Kommer lägga ut bilder från fogningen framöver då Ebba väl fått bilderna.  
Senare åkte jag hem åt middag pratade i telefon med patte ett år innan Linnea kom och hämtade upp mej och vi vilt letade efter mitt pass. Tillslut hittade mamma det på ett knasigt ställe haha. Aja jag och Linnea åkte till henne stressiga och gjorde oss iordning osså vidare till Oscars där alla vi studenter firade in 50-dagars hela natten (och även icke studenter)




We are all stupid, no one is perfect.

Publicerad 2015-04-22 19:36:18 i Allmänt,

Ibland känner jag att jag inte känner igen mej själv. Jag känner att jag tappat bort mej på nått vis men ändå inte. Vad jag menar när jag skriver "men ändå inte" är att jag tänker efter sen och inser att det kanske är så att jag inte hittat mej själv helt ännu? Och det har jag ju troligtvist inte. Jag är ung och jag är ganska så dum. Men det är väll vanligt eller hur? 

Idag har jag varit med patte igen och just nu sitter jag och tänker på att Jag måste städa mitt rum och plugga! Och snart kommer även Linnea hit, aja peace!


Måndag & tisdag

Publicerad 2015-04-21 22:58:32 i Allmänt,

Igår chillade jag galet i solen och med mina blatte vänner, chill chill. 
Senare åkte jag hem åt middag och efter ett tag kom Widian med lyxshake till mej snäll arab jag har<3 
så chilade vi och fulade oss och skrattade hela kvällen, ovanligt? Nej brush.
Idag har jag chillat med patte hela dan. 
Vi har pratat om allt mellan himmel och jord 
och varit fula som fan men vi e ändå bäst:) 



Drygt att vara telefonlös

Publicerad 2015-04-19 16:44:48 i Allmänt,

Ja som min rubrik säger så är de så sjuuuukt drygt att vara telefonlös! Min mobil ligger fortfarande i en påse med ris men jag är sjukt rädd för att det har blivit en kortslutning å då e jag körd! 
Det har varit drygt speciellt i helgen då jag velat ta massa bilder och videos och inte kunnat. Fått använda vänners telefon och tagit två bilder, en från fredag kväll och en från lördag kväll som ni ser här nedan.
I fredags så åkte jag ner till stan efter jag käkat middag och mötte upp patte och Robin så börja vi vandra upp mot norra. Det var så slitsamt att gå upp för dom dör trapporna för oss haha men vi hade iallafall kul på vägen upp! När vi kom upp satt vi och kolla ut över staden och väntade på Sophie och Adde. Senare drog vi alla in där man kan tända ved och grilla så fixade grabbarna en brasa och myste där i mörkret å då Kom även Simon. Vi fixade ihop min vattenpipa och rökte även fast den typ har gått sönder, sämst det. 
Senare promenerade vi alla ner mot stan igen, så gick vi i mörka skogen neråt , creepy. 
Igår lördag så kom Widian till mej vid fyra och vi gjorde oss oordning för att åka och fira Michelle som fyllde 19 år! Så vid sju åkte vi ditåt och hämtade även upp Sam. Jag hade faktiskt as kul ett tag då jag stod och dansa och sjung haha.. 
Senare vart det lite drama, men men. Vid 1 drog jag till Sanna med Peter där det var lite folk senare fick jag sjukts hemåt. 
Sovit ganska dåligt inatt not good.. Hade as skum dröm också not good that either..


A perfect relationship isn't actually perfect, it's just that both people never give up.

Publicerad 2015-04-16 22:25:10 i Allmänt,

Idag tappade jag min iPhone 6 i toaletten, nice! Or Nah. Så ja just nu ligger den i en påse med ris och har gjort det hela dagen. Den är tvär död och går inte att sätta på. Fick igång den typ 2-3 ggr dom första minuterna jag precis hade fått upp den från toan men sen så ne.. Så nås bara på fb och snap då jag är inne på ipaden och är kopplad till internet. Varit med Patte idag och vi satt ute Enstund på deras gård och chillar och bara pratade om allt och inget och kollade på deras fina hästar. När jag kom hem åt jag middag och sen kom Widian hit å chillade. Just nu ligger jag i sängen och känner att jag bara vill gå å tvätta bort mitt smink, så Peace!


 

Thats how it post to be.

Publicerad 2015-04-15 17:44:22 i Allmänt,

Idag har jag vart i skolan och efter skolan knalla jag ner till stan och köpte skor till studenten! Och även en kläning jag funderar starkt på att ha på mösspåtagningen. 
Sen hämtade Sophie upp mej så åkte vi till Birsta och snacka och testa lite kläder å åt glass å så, trevligt det! 
Ligger i sängen hemma just nu och väntar på att middan Ska bli klar e sååååå hungrig right now!


What do you know about Living?

Publicerad 2015-04-14 18:56:58 i Allmänt,

Hejsan svejsan inget speciellt så som händer i mitt liv just nu förutom att jag känner mej fett stressad över att tiden går så sjukt fort och att vi snart tar studenten!! Har även gått och blivit besatt av serien Ex on the beach, den e AS BRA!
Här är lite bilder från senaste tiden. 
















Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela