tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Tröööött

Publicerad 2014-02-28 13:15:38 i Allmänt,

Igår kväll runt typ halv nio kom Ebba till mej och vi chillade och snackade en massa all night long och åt gotta. 
Idag är jag jätte trött och har knappt smink på mej, aaaaas skönt. 
Ska efter skolan chilla och fika med Mert och Edvin innan jag sen ska till sensia och träna. 
Sen ska roxi med mej hem efter träningen så ska hon chilla med mej tills jag senare ikväll ska till Sam och föra med han och några och sen vidare på gymnasiefesten. Aja peace. 
Hanna la upp denna fula bild på mej Mert, Sam och Niklas förut på sin snapchat , lol. 


I spent a LOT of time caught up in My mind trying to find home I feel it on My own.

Publicerad 2014-02-27 18:38:17 i Allmänt,

Idag hade jag typ en och en halv lektion sen lunch å då drog jag ner till stan och åt subway med Edvin och Filip. Sen kom även Sam och Mert. Vi alla drog efter till skolan igen och chillade. Sen drog jag till special läraren ett tag och pratade och efter gick jag ner till stan och mötte upp Majkel så gick vi runt ett tag och sen träffa vi Micke och en till och chilla med dom. Sen drog jag och majk till nti och satt där och laddade min mobil och "väntade på Patrik" haha lekar inte förklara. Majk skulle dra en sväng å käka så kom Mert så satt han å jag på nti ett tag till osså kom majk tbx igen och Patrik kom så gick vi ner till stan och mötte på Arvid och Rasmus, så drog vi ute alldeles för länge och bara snackade. Sen gick vi mot navet stod där ett tag osså gick jag sen en sväng till kulturmagasinet med Arvid och majk för att kolla till det grejs Hanne och dom skulle ha där. Men var så hungrig så vände lika snabbt som jag kom dut till bussen igen och åkte hem. Ska strax äta min mage typ skriker efter mat! Och jag är jätte trött. Aja, peace. 



Be strong.

Publicerad 2014-02-26 19:01:29 i Allmänt,


Försök att inte falla. 
Försök att vara stark. 
Försök att tro att det finns nånting kvar,
Nånting som får dej att minnas att du ännu har flera bättre dagar kvar. 

Ö-vik here we come!

Publicerad 2014-02-24 12:24:19 i Allmänt,

Nu sitter vi två nervösa och stressade fulisar (Linnea och jag som är på bilden) på bussen tillsammans med andra Uf företagare på väg till Ö-vik. 
Vi ska på mässa i Ö-vik, alltså tävla om en plats till SM. 
Vi var ute med att fixa allt i sista minuten typ, vi stressade och fixade klart nästan allt igår kväll. Tur man känner bra människor som kan ställa upp och hjälpa till! Fick lite hjälp av Patrik och Filip, tack till dom!!!
Men men Får se hur detta går då, mässan är imorgon. Vi ska fixa montern ikväll när vi kommer fram till Ö-vik. Vi ska alltså sova där ikväll på ett vandrarhem, soft. 
Kommer lägga upp massa bilder från Ö-vik och mässan och allt sen såklart. 
Önska oss lycka till!:)



Igår och idag.

Publicerad 2014-02-23 19:59:07 i Allmänt,

Igår åkte jag med familjen till Härnösand och köpte lite saker som ni kunde se i förra inlägget. Vi åkte hem till några vänner till familjen och var där hela kvällen. Hade jätte trevligt och längtar till min släkt i Iran varje gång vi umgås med dom! 
Idag så gick jag på en liten promenad med lillebror och när vi kom hem såg vi på film. Senare duschade jag ch gjorde mej lite iordning och åkte iväg till Birsta med pappa och köpte nya svarta denim jeans till mej och ett silverhalsband köpte han till mej, tackis! 
Sen övningskörde jag en svän till Hannas mamma och efter åkte jag och pappa och handlade. 
Ska skypea med linneaaaa om ett tag och planera lite saker. Peace. 
Två bilder från igår och en från idag.  




Igårkväll.

Publicerad 2014-02-22 13:07:01 i Allmänt,

Igår var första gången på två år jag tränade rejääläält. Hade fett ont i benen och armarna efter att ha varit på sensia, men det kändes även skönt i kroppen och psyket. 
Efter tog jag bussen hem, åt middag och efter fick jag skjuts till dragons matchen. Satt och kollade på matchen med Filip, azad, Edvin osv. Det roliga var att Sundsvall låg under med typ 15 poäng sen heltplötsligt när det var kanske 5 min kvar av matchen låg vi under med 7poäng och sen stod det typ lika å sen vart det en poängs skillnad och aaaaa ni det var så fucking spännande! Haha jag skreeeek som ett djur när dragons gjorde en layup då det knappt var 2 sekunder kvar haha, så ja såklart vann vi! Go sundsvalls dragons! Det där var verkligen #NeverGiveUp 
Efter matchen promenerade jag ner till stan med Mert, Sam, Majkel, Azad, Gustav och Sonchi. 
Drog sen till hemmakväll med Mert och Sam medans alla andra tog bussen till olika ställen. Jag köpte chips och sen missa jag bussen så satt med Sam och Mert på Burger time en halvtimme tills nästa buss skulle komma men det gjorde inget då mitt sällskap var tamam. 
Tog bussen till Mirre så hade vi filmmys med Tess och Annie. Soft det. 




Väääärldens snöväder

Publicerad 2014-02-21 13:18:09 i Allmänt,

När jag skulle till bussen imorse ville jag typ bara gråta haha värsta snö vädret ): 
Kom till skolan åt frukost med flickorna och sen åkte vi 8 tjejer turkpack med Elins pappa haha plus deras hund, kändes typ som att jag va i Iran haha. 
Vi fick skjuts till Friskis & Svettis, alla i 2:an var där och hade kul typ haha jag satt och kolla på då min kropp inte orkar med sånn träning. Efter krigade jag och Hanna till bussen i snöstormen typ. Vi åkte till skolan åt lunch, chillade med Julia och Linnea tills lektionen skulle börja. Och nu sitter jag på lektion. Vi ska till aulan snart för att lyssna på nå grejs. Orkaaaaa bre. Ska till sjukgymnasten sen och hatar Filip, Edvin och Sebbe just nu för som tänker också gå till sensia för att va jobbiga mot mej, hate them :))))))



Just because a person smiles all the time doesn't mean their life is perfect, that smile is a symbol of hope and strength.

Publicerad 2014-02-20 21:56:02 i Allmänt,

Kom till skolan chillade hade engleska och sen gick jag ner till stan med Mert och åt på coffe house, sen kom även Sam och dom vart som 10 åringar som vanligt haha... 
När vi kom tillbaks till skolan igen hände en sak som jag bara trodde kunde hända på film hahahaha jag och Hanna satt och väntade i typ en timme på hjälp (kan inte skriva varför typ lol) iallafall så hade jag redovisning sen och det gick bra. Senare gick jag ner till stan och satte mej på Burger time med Pargol, Daddis, Samar och Mattias. Gick sen
 och mötte upp Emma gick en sväng med henne på stan och senare tänkte jag ta bussen hem men ändrade mej och mötte upp Linnea så chillade med henne och Hennes vän Melissa. Sen mötte vi upp Mikel och några andra grabbar. Drog sen till bussen hem åt middag chillade fikade och gick sen vidare till gården för entrepenörs möte. Kom hem för nån timme sen typ och har nyligen duschat. Ska torka håret nu och sen gå ner och chilla med familjen, Peace.  
Haha haft två olika outfits idag fråga inte varför...




Never give up.

Publicerad 2014-02-19 21:58:02 i Allmänt,

Ibland händer det att jag från ingenstans börjar undra vad som egentligen hände? 
Vad var det som gick fel? Vad var det jag gjorde? Varför? 
Jag ville ju gå upp i vikt ännu mer, men varför rasade jag ner? 
Varför gjorde jag inget? Varför kunde jag inte kontrollera det? 
Fattar verkligen fortfarande inte...
Har en lång väg kvar att gå och jag hoppas än idag att en vacker dag så når jag mitt mål.

Never leave somone who touches your soul more than your body.

Publicerad 2014-02-19 15:51:48 i Allmänt,

Imorse så åkte jag till sensia för att få träffa min nya sjukgymnast. Ska alltså få hjälp med min skolios jag har och nu ser jag verkligen framemot det här! Har haft så ont i ryggen senaste året och jag känner att ryggen bara blir senare och sneare alltså är det verkligen dags att ta tag i det. Ska börja gå dit två gånger i veckan och börjar redan nu på fredag soft det. Fick med mej hem några övningar också som jag måste göra varje dag, så nu måste jag sluta lata mej, det roliga är att min sjukgymnast är en föredetta dragons spelare (alltså Basket) och han tycker inte jag ska ge upp om att göra en comeback snart men men fårse hur det blir med den saken...!
Hade persiska lektion som första lektion idag sen åkte jag en snabbis med mamma å dom och köpte subway mat och fick skjuts tillbaka till skolan sen och åt och sen gjorde klart vårt tema arbete med Olivia. Osså kom Cookie så satt vi på skolan ett tag tills vi sen bestämde oss att gå ner till stan. Satte oss på subway å pratade osså åt Cookie sen skulle hon till skolan och jag hem.
 Ligger i sängen nu hemma och är fett trött gör typ ingenting snapar med min broder Hanna såklart 24/7 bre, och smsar med mamma även fast hon bara e på nedre våningen? Haha men de e så vi gör det bre, haha ne men serri vi brukar ringa varann alltid också fett knasiga. Aja tänkte iallafall ta och plugga och senare ska jag till gården och plugga med Maggie, aja Peace. 


Don't give up on people.

Publicerad 2014-02-18 18:55:52 i Allmänt,

Jag tycker och tänker mycket. 
Något jag tänkt på är att vi ger upp hoppet om varnadra för snabbt. 
Som i ett förhållande, idags läget så är det oftast så att folk inte orkar fixa ihop de trasiga bitarna med varnadra utan istället för att lätta det göra slut och sen hitta nån annan, jag tänker bara wtf e det där äkta kärlek??? Åh nej verkligen inte. 
Man måste kämpa för varandra, hjälpa varandra och aldrig ge upp om varandra. 
Det här gäller inte bara inom ett förhållande utan även vänner och familj. 
Man ska aldrig ge upp hoppet om någon tycker jag. 
Om en person mår dåligt nu och har varit fuckad i ett år eller kanske en längre eller kortare period betyder inte det att den behöver vara det hela livet ut. Det kan ta en vecka, det kan ta en månad det kan ta ett år eller till och 2 år, men man ska ändå inte ge upp. 
Alla går igenom svårigheter i sitt liv och det bästa man kan göra är att finnas vid sina näras sida och inte vika av när det blir tufft, för skulle du vilja att personer skulle vika av när du mår dåligt? Nä såklart inte, bemöt andra så som du själv vill bli bemött. 
Jag är en sånn som bryr mej mycket och ställer upp för folk. Kan sluta med att jag själv blir riktigt sårad för jag bryr mej fööööör mycket. Men det är sånn jag är. 
Jag vill aldrig ge upp om folk, att de kan förändras från det sämre till det bättre, för det kan vi alla göra. Det tar bara tid. Det är så det är allt tar tid, man måste ha tålamod, orka stå ut och vänta för tillslut så blir det bra. 
Livet är knas, allt går upp å ner inte alltid en rak väg man går på i livet så är det för alla. Men man får inte ge upp.
Jag är så glad idag och har varit det sen  en vän till mej hörde av sej, denna vän har varit så stark och insett saker den inte förstod och inte kunde se förut, men som jag såg. Men jag var maktlös. Det ända jag kunde göra var att ändå försöka finnas där vid sidan. 
Det är det jag menar tillslut så insåg denna person vad den inte kunde se tidigare, så det är det man ska aldrig ge upp hoppet om att en person kan förändras från det sämre till det bättre, för det går tillslut.  


Never give up, great things take time.

Publicerad 2014-02-18 17:32:00 i Allmänt,

Vid lunch så drog jag ner till stan och mötte upp Patrik så gick vi in till stan och köpte subway mat till mej och sen satte vi oss på kbc för han ville äta det. Så kom även Andre, Jocke och två till och åt med oss. Efter så gick jag och Patrik en sväng på stan och satte oss och prata å så, soft det!:) 
Drog senare tillbaks till skolan igen och hade tema arbete och efter det möte med min mentor med mamma. Efter tog jag bussen till Cookie och chillade hos henne ett tag. Är hemma nu och hungrig. Ska nog äta snart osså måste jag plugga persiskaaaa, aja Peace. 


Don't lose your hope.

Publicerad 2014-02-17 20:29:53 i Allmänt,

Dryg men ändå skön skoldag. 
Drog till hedbergska åt "mellis" haha med Hanna och Ezgi. 
Tog senare bussen till ljusta gick en sväng till gården och pratade lite med Joanna sen drog jag hem och har bara chillat i min säng och ätit middag. 
Ligger i sängen nu också å snackar med Ebba i telefon. Ska försöka plugga lite persiska innan jag ska sova också. 
Peace. 
En bild på mej och Ebba sen i sommras. 


Stay strong.

Publicerad 2014-02-16 21:57:57 i Allmänt,

It's hard when you know that someone aint feeling well 
and you know that you can't do anything about it. 
You feel powerless and the only thing you can do is to sit down and wait until the person has heal. 

I'm not where I need to be, but thank God I'm not where I used to be.

Publicerad 2014-02-16 20:09:12 i Allmänt,

Emma sov här inatt och jag vet inte hur många gånger jag vred och vände men imorse... Vaknade tidigt vit typ åtta vred och vände somnade om å sen vakna jag igen vred och vände somnade osv... 
Vi åkte med min familj till Birsta en sväng vid typ två sen när vi kom hem fikade jag och Emma osså drog vi sen ut en sväng osså hem till Arvid dock var inte han där utan Majkel och Jennifer var där så chilla vi med dom, Arvid kom lite senare. Emma och jag drog till mej sen och åt middag och har nu bara legat i min säng chillat med mobilerna i händerna haha, dagens ungdomar vettu. 
Ska övningsköra hem Emma sen och åka och handla med baba. Peace. 




Från då till nu, från nu till då, det är mer än vad du ser på mej utanpå.

Publicerad 2014-02-15 20:43:12 i Allmänt,

Jag har varit jätte seg och trött idag. Skypade med min saknade vän Chadia i typ två timmar förut idag samtidigt som jag städade mitt rum. Saknar Chadia som fan. Har inte träffat henne sen hon flyttade till Göteborg, som var i augusti förra året, grinade som en liten bebis när hon flyttade...:/ 
Emma kom till mej typ vid halv sju och vi år nyss en sen middag hehe. 
Vi ska bara chilla å se på film och äta gotta tonight. Peace. 


Sofias 18årsdag!

Publicerad 2014-02-15 12:23:03 i Allmänt,

Igår var det ju alla <3s dag alltså Sofias födelsedag! Vill också bli 18 jag men jag fyller ju år slutet av året kul:)))))) NEJ. 
Åkte till Sofia vid halv sju iallafall så var vi några tjejer plus Robin, Jp och Erik som föra hos Sofiy och hade fett kul. Vi drog senare till Robins place och fortsatte festen. Jag vart trött på en gång när vi kom till Robin haha. Menmen, vart lite knas här och där men klart man ställer upp. Nångång vid halv ett promenerade jag och Hanne hem till Arvid tillsammans med Oliver och Tess som skulle hem. 
Jag och Hanne chillade ett tag hos Arvid med han, Jennifer och Majkel.
Sen kom pappa och hämtade mej och jag var feeeeett hungrig. 
Aja här är lite bilder som togs igår. 




Igår fredag.

Publicerad 2014-02-15 12:13:12 i Allmänt,

Skoldagen var soft inte så mycket lektioner nu då vi har tema arbete i olika grupper. Min grupp är jag , Edvin, Olivia och Pontus. Vi har som uppgift att skriva och sedan redovisa om "äta bör man annars dör man". Vi fick sluta tidigt så Efter skolan gick jag och Edvin till bakgården köpte bullar och gick till himlabadet och väntade där på mert medans vi fikade och pratade en massa. Mert kom tillslut efter nån timme. Så satt vi och chilla där ett tag till tills Sam, Khalid och nån till kom. Sen tog jag bussen hemåt. Kom hem vid typ fem var fett stressad för skulle egentligen vid sex vara hos Sofis för hon skulle ha tjejmiddag eftersom hon fyllde år, men såklart vart jag sen. 

Samma knas varje dag.

Publicerad 2014-02-13 21:34:56 i Allmänt,

Efter skolan idag drog jag ner på stan med Hanna så åkte hon hem osså satte jag mej på tacobar där Shahla jobba så chillade med henne och åt lite gotta där tills Oliver kom så gick vi runt på stan och snackade en massa å så. När jag kom hem drog hag nästan direkt till Cookie och va med henne och pratade å så. Drog sen till gården åt middag och chillade med Martin och Robin, hade möte med entreprenörerna. Satt sen och snackade med Joanna ett bra tag så kom även Jossan också. 
Ibland behöver man någon/några som kan ge en råd, stötta en och bara finnas där och bry sej. Är glad att jag har folk omkring mej som finns för mej, tack. 


Life is Hard but you have to be harder.

Publicerad 2014-02-12 17:16:16 i Allmänt,

Vad som än händer, hur jobbigt du än har det, hur dåligt du än mår så snälla, snälla ge in upp. 
Snälla tänk aldrig ens tanken av att ge upp.
Tänk aldrig tanken av att ge upp livet, den tanken får inte existera.
Du ska aldrig ge upp för jag vet hur det känns att må skit, jag vet hur det känns att ha det svårt i sitt liv, jag vet hur det känns att vilja dö och bara vilja försvinna. Men man får inte tänka sånna dåliga tankar.
Saker och ting blir bättre med tiden, det blir faktiskt det. Men vägen till mål är lång. 
Vägen till mål är zik zak, inte rak tyvärr. 
Alla dagar kan tyvärr inte vara bra.
Endel dagar är så dåliga att man bara vill packa sin väska och dra medans andra dagar kan vara hur underbara som helst. 
Det är så livet är. 
Endel hamnar i problem, stora problem och även fast dessa problemen är stora så finns det alltid nån lösning, en lösning långt ifrån att fortsätta i samma dumma spår och skaffa sej större problem eller att ta livet av sej. 
Det finns alltid nån som ser dej och verkligen bryr sej om dej, även om det kanske kan vara svårt och tro ibland så är det ändå så.
Livet är inte enkelt det är sjukt hårt och svårt.
Men du klarar det, du är stark.
Du är starkare än vad du tror.


Bläääxxx

Publicerad 2014-02-12 16:27:49 i Allmänt,

Shu, har fått två fett fula slang ord på hjärnan som Sam och Mert smittat av sej med och det är "bläx" och "lo" säger lo i typ varje mening jag snackar och bläx har jag börjat säga idag tyvärr haha. Ne men man bli ju som man umgåslo. Haha ne skoja ska inte skriva så där knas på bloggen... 
Efter skolan idag drog jag med Edvin ner till stan så mötte vi upp Mert och Sam hos en synoptiker så satt vi där och drack varm choklad medans Sam skulle fixa en sak där. Sen mötte vi upp Khalid så drog vi runt på stan ett bra tag . Är hemma nu och hungrig, ska äta persisk middag och sen dra till gården och plugga med Maggie. Peace. 
Haha jag och Sam hade typ likadana tröjor på oss idag , twiiiiiins breeee. 


Typ död.

Publicerad 2014-02-11 20:11:17 i Allmänt,

Stressar mycket tänker för mycket , inte bra. Ska försöka ändra på det här för jag mår inte bra av det. Är skit hängig och trött nu och typ känns bara konstig i kroppen och tungt att andas. Ändring på detta från och med nu.

Kollade på vårshowen med Embla på hedbergska idag efter åt jag lunch sen drog jag ner på stan mötte Ebba prata lite. Gick sen ett tag på stan med Hanna och Max. Gick sen till skolan igen och hade typ inte lektion så chillade med mert på skolan medans jag ladda min mobil. Tog bussen hem sen var helt död. Åt middag fick sen skjuts till gården. Åkte en sväng med Joanna till birsta sen tillbaka till gården. Legat i soffan här och varit helt död pratat med Hanna i telefon knappt orkat prata ens. Försökt Plugga lite också. Ska fortsätta chilla med de här nu sen dra hemåt. Peace. 


Never give up.

Publicerad 2014-02-10 20:27:26 i Allmänt,

Och precis där. 
Ja precis i det där samtalet frågade du en fråga som fick mej att gråta.
Varför gråta? 
Man ska inte gråta.
Man ska inte visa sej svag. 
Eller?

-Att gråta betyder inte att man är svag utan att man varit stark för länge.

Du frågade iallafall den där frågan jag inte har svar på.
Den där frågan jag själv vill hitta svar på.
"Vad får dej att ändå fortsätta kämpa trotts allt lidande? Det måste ju finnas nått som ändå ger dej orken till att kliva upp varje morgon och göra saker trotts att du måste bemöta allt det du känner och tänker". 


It takes a strong heart to cry but a stronger heart to say why.

Publicerad 2014-02-10 15:35:40 i Allmänt,

Shus. Hade entrepenörskap imorse sen ett möte med kuratorn och där efter lunch. Hade prov ochdet gick ganska bra kändes det som iallafall! Efter provet Har jag bara suttit i centralhallen med massa Goa människor och chillat, gjort en inlämningsuppgift också. Sitter nu och väntish på Hanna så ska vi ner på stan. Peace. 

Har världens bästa "lillasyster".

Publicerad 2014-02-08 16:52:09 i Allmänt,

Har alltid sett roxi som min lillasyster sen jag lärde känna henne på riktigt och det roliga är ju att våra föräldrar även är från samma land så vi kan prata persiska med varann då det behövs haha. 
Åkte till henne vid ett tiden idag. Vi snackade en massa samtidigt som vi sminkade oss och hon fixade mitt hår å så. Sen vid halv fyra kom pappa så övningskörde jag så åkte roxi med och vi åkte och hämtade Erik hennes boyfriend så skjutsade vide till Birsta. Kom hem åt middag och ska bara chilla nu och senare ikväll ska jag åka till Tova! Peace. 


Loyal people go through the most bullshit.

Publicerad 2014-02-07 17:52:27 i Allmänt,

Efter skolan idag tog jag bussen till västermalm och satt och snacka med Pargol ett tag. Sen drog vi och Daddis och Ivan på stan ett tag. Saknat mina fina blatte sisters. Kom hem för ett tag sen, åt middag och nu sitter jag på mitt rum. Ska till gården en sväng och hämta min iPad sen och ikväll ska jag va med Rojda och vi ska ut och glida på gatorna ikväll haha vi kommer göra kaos för vi e kaos tillsammans, haha. Peace. 


Ibland.

Publicerad 2014-02-06 20:52:13 i Allmänt,

Ibland undrar jag hur fan jag hamnat
här. Hur fan allt gick snett. Vart fan jag gjorde fel. Vad jag borde gjort istället varför jag gjorde de misstag jag gjorde?
Man ska ju inte tänka bakåt för det går inte att förändra det som varit nu, men det är så svårt att inte titta tillbaka. Man ska tänka framåt man ska leva i nutiden men varför lever jag fortfarande kvar i då tiden? 


Torsdag.

Publicerad 2014-02-06 18:59:24 i Allmänt,

Började skolan halv nio imorse, vi skulle åka skridskor men de palla inte jag och Julia så vi satt och pratade en massa bara. Vid lunch drog jag till stan med Angelica och Embla så skulle jag till coffe house och äta så drog jag och Angelica dit och Embla drog hem. Vi Satt där ett bra tag och sen gick vi på stan en sväng. Drog tillbaka till skolan igen hade natur och efter det slutade jag. Drog hem åt middag och nu är jag på gården och chillar med Robin och Martin plus små kidsen som är här. Vi ska snart ha entrepenörsmöte sen måste jag försöka plugga lite. Pecae. 



always find your way back on track.

Publicerad 2014-02-05 21:25:14 i Allmänt,

Drog till gården och pluggade lite där med Maggie. Rickard var där och hälsade på! Han har varit fritidsledare sen den första dagen jag började hänga där på gården när jag flyttade till ljusta. Men han slutade och det tyckte vi inte om. För det räckte med att vi förlorade våran kära fina ängel Christian... Och att inte ha Rickard där gjorde det inte bättre. Men nu så nästa vecka ska Rickard börja igen vilket gjorde mej jätte glad! 
Det är helt sjukt alltså. Christian och Rickard kändes som mina typ morbröder och Christians död gjorde så ont. Det gör fortfarande ont, tänker på han jämt... Önskar han kunde komma tillbaka men jag vet att det inte går men ändå.... 
Rickard och jag idag, #NoMakeup


Igår och idag.

Publicerad 2014-02-05 16:27:07 i Allmänt,

Känns som jag oftast har rubriken "igår och idag" haha men men.
Igår kväll så drog jag på dragons matchen med grabbarna plus Ida. Så de vart soft och först trode jag Sundsvall skulle vinna stort men har ingen aning om hur men Uppsala kom ikapp! Så stod det lika osså vart det förlägning, men som vanligt så vann Sundsvall såklart:D efter matchen tog jag och Samar en promenad ner till navet med nya basketspelarn i Dragons Jonathan, han var verkligen grym igår! Missade bussen osv så Fabbe kom och hämtade upp mej å skjutsade hem mej. 
Idag så gick jag upp jätte tidigt för att åka till skolan medans alla har studiedag, skulle göra ett prov. Drog på stan och träffa på Basil så vi chillade runt på stan och satte oss på subway och åt och oratade och pratade och pratade om en massa viktiga saker här i livet. Köpte två par nya jeans idag fett nöjd över köpen. Vi satte oss den på taco bar där Shahla och hennes syster Jilla jobbar osså va Daddis och Ivan där. Så vi chillade med de nån timme. Träffade min saknade bror Hanna en snabbis på stan och sen Skyndade jag mej till bussen och åkte hem. Var jätte trött när jag kom hem så direkt efter att ha pratat med Hanna i telefon somnade jag på mitt golv haha. Vakande för enstund sen och ska ta och piggna till nu. Peace.  
Bilder från igår och sista från idag. 







Publicerad 2014-02-04 13:25:00 i Allmänt,

Shu. Var för första gången på riktigt riktigt länge tidig till skolan imorse, haha. Drog och åt lunch på Dragon House med Edvin, Mert och Filip och sen kom även Sam. Sitte nu på hedbergska och ska plugga lite snart. 


Måste hämta lillebror på dagis sen och vara barnvakt nån timme och sen ikväll ska jag kolla basket me grabbarna. Dragons möter Uppsala undra hur det slutar! Peace. 

Svar på kommentar.

Publicerad 2014-02-03 13:01:51 i Allmänt,

Hej och tack va snällt!

Haha Edvin är inte min pojkvän! Han och jag har gått i samma Klass sen första året i gymnasiet tills nu! Så jag och Edwardo är bara vänner:)

Ja jag har spelet basket och vart tvungen att sluta efter sommaren 2012 för att jag rasade ner i vikt. Kommer skriva om detta framöver i ett inlägg. 

Här nere bjuder jag på tre av de få bilder jag har på mej och Edvin på min mobil nu då jag överfört alla mina gamla bilder till datorn! 












Life.

Publicerad 2014-02-02 21:35:53 i Allmänt,

Har så många tankar, men så lite ord.
Vet inte vart jag ska börja, hur mitten ska vara och när är slutet?
På riktigt alltså. Vad är meningen med livet? Hur länge ska man behöva lida? Hur länge ska man bara se mörker?
Hur länge ska det ta innan stormen verkligen vänder på riktigt? Innan man kan vara lycklig på riktigt?
Jag tror inte någon människa som mår dåligt egentligen vill dö, utan man vill ha hjälp. Men säger att man vill bort, försvinna, dö. Men egentligen vill man bara ha hjälp. Endel visar detta genom drogmissbruk andra är starka nog att hålla sej ifrån alkohol och droger hur dåligt de än mår. Men det betyder inte att man inte mår dåligt lika mycket eller kanske värre än den som dricker.
Hur länge ska man behöva leka stark? När får man hjälp? Får man ens hjälp nån gång? Tar tårarna slut? Tar det dåliga slut någon gång? Eller?

Feb. 02, 2014

Publicerad 2014-02-02 19:59:43 i Allmänt,

Idag så åkte jag och såg på basket match igen fast denna gång var det inte Orongo som spela utan "utvecklingslaget". Jag fick sitta i sek med grabbsen. Jag skulle vara dj haha men jag faila, glömde he på musik hela tiden haha. Efter matchen promenerade jag med Edvin, Azad, Mert och Sam ner till stan så gick vi en sväng där och sen till kebab city där grabbarna skulle käka. Efter tog jag bussen hem till Mirre så chilla jag med henne och hennes baba, saknat dom! Kom hem för ett tag sen, åt middag och tänkte ta och försöka plugga lite. Peace.

Feb. 01, 2014

Publicerad 2014-02-01 22:15:05 i Allmänt,

Var och kollade då Edvin som spelar med Orongo och de hade ju match idag. Matchen var spännande då det hela tiden stod jämt men såklart Orongo vann tillslut! Chillade med Azad, Edvin, Ida, mert och Mats ett tag efter matchen, tog sedan bussen hemåt.
Har så mycket att göra på så lite tid känns det som men aja ska bara chilla hemma ikväll, peace.

Igår kväll.

Publicerad 2014-02-01 12:49:10 i Allmänt,

Tova kom till ljusta vid sju nångång så då gick jag ut och mötte henne så gick vi till gården eftersom jag skulle talka med En av personalerna där. Så chillade vi där ett tag senare drog vi till Arvid och chillade med han och Majk medans de åt fett sen middag. Efter så klippte jag Majks hår haha han tyckte jag var jätte seg men det vart bra tillslut! Sen chillade vi där ett tag till tills jag och Tova sen bestämde att dra till mej och se på film och äta kladdkaka som jag längtat efter hela dan, haha.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela