tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

-

Publicerad 2014-03-31 20:48:28 i Allmänt,

Hoppet är det jag har kvar. 
Hoppas på att bli hel en dag, bli normal så som jag var, eller ne ännu bättre än så. 
Måste ut ur den här dimman. 
H.O.P.E = Hold On Pain Ends 




Tröttare än tröttast

Publicerad 2014-03-31 16:59:42 i Allmänt,

Knappt sovit nått inatt, inte nice.
Åkte till skolan vid lunch och hade en lektion. Sen satt jag å chilla med Hanna och Angelica bara tills jag sen skulle på ett möte. Drog ner till stan med Mert sen å mötte upp Rojda var med henne enstund och sen chilla jag med Arvid och Rasmus enstund tills jag sen gick till hedbrgska och plugga lite. 
Är hemma nu och ska äta snart. Är riktigt riktigt trött somnade nästa flera ggr på bussen på väg hem, soft bräh. 


Söndag.

Publicerad 2014-03-30 19:51:19 i Allmänt,

Vid tre fick jag skjuts till sporthallen så satt jag där och åt pannkakor själv. Klockan fyra vare dragons som jag var å kolla på med grabbarna som vanligt. David och jag diggade till musiken hela tiden soft det bräh. Det var iallafall en sjukt jämt och bra match och den slutade med vinst till oss, GO DRAGONS! Hoppas verkligen dom vinner borta matchen i veckan å så vi får se ännu en match här hemma på fredag å! 



Miriams 18 års dag!

Publicerad 2014-03-30 12:42:29 i Allmänt,

Igår kväll så firade vi min arabic Mirre som blev 18 fucking år! 
Vi hade as mysigt från början med ljus och ballonger, skön musik, god mat och trevligt sällskap. Sen öppna hon presenter och vi fick höra på live musik av några osså åt vi tårta och jag och Hanne dansade och sjung sönder haha, vart teater med när vi dansade å sjung haha vi hade typ en lite föreställning haha..
Aja här är lite bilder som togs med min mobil igår kväll, peace.










Denna vecka.

Publicerad 2014-03-29 09:29:03 i Allmänt,

Hejhej har inte uppdaterat alls typ den här veckan, knas. Men har umgåtts mycket med min Big sis Rojda, och som vanligt gått i skolan och umgåtts med grabbzen och försökt njutit av det härliga vädret vi har haft den här veckan. I torsdags åkte jag till Matfors och hade en föreläsning om kost där för en idrotts förening, kul det! Patrik hängde med dit och visade vägen å så för sist jag var på sporthallen i matfors var kanske 10 år sen. 
Igår kväll var jag på gården och jobbade eftersom jag är entrepenör. Vi hade fotbollscup där och Kung Knas rappade lite för oss. Var helt slut när jag kom hem så somnade ganska snabbt. 
Orkar inte skriva riktigt vad jag gjort dag för dag och hela dagarna Menmen här får ni lite bilder från veckan. 










Never give up:)

Publicerad 2014-03-28 19:00:18 i Allmänt,

Det är när vi minst anar det som saker och ting vänder från det sämre till det bättre. 
Hur tufft det än må vara försök ändå alltid hålla huvudet högt och ryggen rak och ta dej dit du ska där det är så här livet är, 
man måste alltid bara kämpa på även fast allt kan kännas sjukt svårt. #nevergiveup 

Irriterandeeeee

Publicerad 2014-03-24 08:22:01 i Allmänt,

Kul att man vaknar klockan sex på morgonen, gör sej iordning och när man väl har sminkt klart sej får reda på att man inte börjar halv nio som jag nu trode, utan jag börjar tydligen efter fuckig lunch. Ååååh irriterande! Kunde sovit nu ju!!!! Orkar inte... Ska ta å äta frukost snart sen vet jag inte vad jag ska göra innan jag ska till skolan, aja peace.


Lördag-söndag.

Publicerad 2014-03-23 20:59:55 i Allmänt,

I lördags åkte jag med familjen till Härnösand på en kurdiskfest under dagen. Vi kom hem vid sju och då bytte jag om och fick sen skjuts till Rojda och vi chillade hos henne ett tag tills vi sen åkte ner till stan så åt jag subway sen gick vi till planen vid ån i stan där vi skulle lira lite basket med Arvid, Majkel, Tii och Sonchai. Jag och majk vann över Arvid och Tii på "gipsy" haha första gången jag ens körde det, soft bräh.
Efter att ha lirat med dom ett tag drog jag och Rojda till donken och även Max haha sen åkte vi till henne och chilla tills Arvid sen kom och hämtade upp oss så åkte vi med han lite å sen skjutsa han oss till mej. Rojda sov hos mej så vi chillade och fulade oss tills vi vart trötta och somnade. 
Idag söndag åkte vi ner till stan och gick runt köpte lite saker och åt på taco bar. Skulle lira lite basket med majk och Sonchai men blev inge av för jag tyckte de blåste så kaaaaaallt. 
Sen jag kommit hem st jag mest bara degat i sängen men även städat på mitt rum och tänkte snart ta en snabb dusch. Peace.
Lite pics från helgen.





Fina själar tas ifrån oss för tidigt.

Publicerad 2014-03-23 19:26:06 i Allmänt,


Jag vet att jag fått massa kommentarer här på bloggen som jag inte svarat på om vad som hände med Christian å så, men jag har verkligen inte velat skriva om det.
Det är tungt.
Brukar kolla på bilder på han och bara tänka att det fortfarande inte kan va sant att han verkligen är borta. 
Fyfan... Det är sjukt hur snabb döden kan vara.
Christian var en fridisledare på ljusnadens fritidsgård, där jag och alla andra av mina vänner här i ljusta jämt brukade och brukar hänga. 
Jag kunde prata med Christian om allt! Han fanns alltid där för mej, han tröstade mej och hjälpte mej. 
Han hade inte jobbat på några veckor tror jag, det var lite skumt. Han var tydligen sjuk eller något sånt... Sen så en fredagskväll så tänkte jag dra till gården en sväng och hade även tänkt "undra om Christian är där så jag kanske äntligen kan få prata med honom lite". Men den där fredagen så innan jag skulle äta middag så kollar jag instagram. Jag ser en bild. En bild med en bild på Christian i en ram på ett bord. Jag ser att under bilden står det något som fick mej att förstå att vi förlorat en fin själ. 
Först trode jag det var ett skämt, jag kunde inte ta till mej det. Men sen fick jag panik och ringde han som hade lagt upp bilden och frågade varför han lagt upp bilden och skrivit som han skrivit, var det sant? 
Han berättade då att det var sant. Jag satte mej i trappan hos mej och kunde knappt svara. Kände mej typ stum blev så chockad. Började gråta och skaka och la på. Skyndade mej och sprang till gården gråtandes. När jag kom dit så var det tyst, ovanligt tyst och ljus var tända. Bilden på Christian i den där ramen stod på ett bord och ljus bredvid. Jag satte mej vid ett bord och bara grät och grät.
Helt sjukt, fyfan vilken känsla... Usch.
Jag och mina vänner har våra aningar om varför han dog, men vi får inte veta helt 100 av resten av personalen på gården såklart. Vill inte skriva vad mina aningar är här på bloggen heller. Men det är så sjukt  sjukt sjuuuuukt jobbigt att inte få träffa Christian nå mer. Så jobbigt att inte få höra han skämta, skratta och trösta. Jag såg han som min morbror. Han var en av dom bästa jag kände. Saknar han enormt mycket.

Lite nytt.

Publicerad 2014-03-23 17:49:44 i Allmänt,

Har tänkt på att jag aldrig lägger upp bilder eller nått på saker jag handlar. Förut gjorde jag det nästan alltid, typ alltid rubriken "new in" haha, men ska väll kanske försöka börja göra det, som ni kanske märker i detta inlägg.



Keep ya head up and try too keep the faith.

Publicerad 2014-03-22 11:58:12 i Allmänt,

Sämst på å på blogga? J-A.
Men har typ inte lust, är trött å så hela tiden. Iförgår var det nyår Iran (eid/newroz/nouroz) vart år 1393. 
Har ju ingen släkt här i Sverige... Alla är i Iran och några i Canada, Turkiet och Österrike. Så Ebba, Sofia och Hanne fick komma och äta nyårsmiddag med mej. Vi hamnade alla i matkoma efter. 
Varit med Hanne dom här senaste två kvällarna. Och igår efter skolan skulle jag till sjukgymsnasten men var så trött så jag gick ner till stan mötte upp Arvid, Patrik, Max å dom sen så åkte jag hem med mamma å dom. Drog på dragons igår kväll med grabbarna och efter var jag me Hanne som sagt. 
Idag har jag inte gjort så mycket är trött å så, pratat med Hanna i telefon, ska nog till Cookie snart. Peace.
Inte tagit så många bilder dom senare dagarna, olikt mej jag vet, men aa här har ni iallafall en bild på Sofia, Hanne och Ebba när dom åt iransk nyårsmiddag med mej



Chahr shanbe Sori.

Publicerad 2014-03-19 16:54:19 i Allmänt,

Igår kväll så skulle pappa och lillebror på perisk fest för att förbereda att fira in det nya året i Iran som är imorgon. Festen var på tonhallen men jag och mamma pallade inte dra dit. Men i sista minuten vart vi ändå sugen på att hänga med så fick en kvart på mej att göra mej iordning och åka dit! Stressade sönder hade ingen aning om vad jag skulle ha på mej och sminket vart knas Menmen. Från början var det bara mest killar som dansade efter klockan nio började jag dansa med Pargol, Mona, Malek, Giselle, Neda och massa fler. Hade fett kul, men mina fötter var döda då jag dansade med höga klackar som jag inte är van att ha på mej å så.
Två periska artister var på plats där och en persisk Dj och även två magdansörer .
Min rubrik "Chahr shanbe Sori" det är vad denna dag kallas, man säger typ hejdå till vintermörkret och firar eldfest alltså chahr shanbe Sori. Man hoppar då över eld och ropar en typ av ramsa 
"Mitt gula till dej, ditt röda till mej"(på svenska). Det gula står för trötthet och sjukdom och det röda står för kraft, energi och kärlek. 
Några pics jag tog igår kväll bjuder jag på dårååå








Tisdag.

Publicerad 2014-03-18 17:21:32 i Allmänt,

Åkte till skolan vid tio och pluggade även fast jag är ledig, duktig? Aaaabre.
Drog sen ner till kebab city och satt med Patrik, Arvid, Rasmus och Jocke ett tag sen chilla jag med Hanne och Ebba enstund osså gick jag sen ner till navet och mötte upp Rojda osså gick vi och käka på coffe house. Efter gick vi en sväng på stan sen gick vi och satte oss på kulturmagasinet och pluggade och chillade. Tog bussen mot ljusta vid halv fyra och gick en sväng till gården och sen hem. Sitter hemma och bara chillar just nu. Inte kul å va förkyld ): Aja peace. 


#niketeam

Publicerad 2014-03-17 22:22:50 i Allmänt,

Jag, Ebba och Sofia köpte oss lite blingbling till våra air force som vi hedde på förut, flääääääschigt bre.
Måste bara ta å tvätta mina skor för dom e inte vit längre dom e ju gul å gult e ju fult ://// 


Igår & idag.

Publicerad 2014-03-17 18:03:32 i Allmänt,

Igår så städade jag mitt rum från tolv till halv tre typ, var död efter. Rojda kom till mej vid tre tror jag så duschade jag och gjorde mej iordning osså åt vi middag hos mej sen tog vi bilen och hämtade upp Mert och bara Åkte runt i stan osv. Senare åkte jag och Rojda till mej och chillade hela kvällen.  
Idag och imorgon är jag ledig från skolan för vi har utvecklingssamtals dagar. Är riktigt snuvig och har as ont i halsen, not fun:/ Men tog bussen ner til stan med mamma för tänkte åka å plugga osså träffa jag Patrik och Max c chillade med dom ett tag. Var på kulturmagasinet och pluggade istället för skolan, ska till skolan imorgon och plugga hos speciallärare.
Stötte på Sam och Gustav på kulturmagasinet osså pluggade jag där soft det faktiskt. Drog och åt på subway med Rojda och Cookie efter jag pluggat. Sen kom även Ebba och Sofia. Tog bussen hemåt med Ebba och Sofia dock så drog jag till gården väntade på Joanna och pratade med henne lite, saknat henne, min bror! (Hon är en av fritidsledarna på gården). 
Är hemma nu och har med mamma och lillebror fixat lite till middan och sitter nu och lyssnar på massa persisk musik och längtar efter släkten i Iran...:/ fyfan va jag saknar dom och fyfan va ont det gör att vara ifrån dom hela tiden...
Ska iallafall snart äta middag sen dra och träffa Sofia och Ebba och chilla med dom. Aja peace. 
Två bilder från igår och två från idag bjuder jag på. Och ja tyvärr så vaknade jag imorse å såg att det börjat snöa igen): vi som hade fått värsta sköna vår vädret... Åh... 






-

Publicerad 2014-03-17 00:31:00 i Allmänt,

Det är sjukt hur människor är, det är sjukt hur folk förändras 
Det är sjuk hur folk från att säga att dom bryr sej och alltid kommer finnas där visar rena rama motsatsen. 
Det är sjukt hur människor är alltså, i slutet av dan är det ingen annan än du själv där som finns för dej och bryr sej om dej, ingen annan. 


Förkyld.

Publicerad 2014-03-16 11:46:31 i Allmänt,

Somnade ganska snabbt inatt var så trött. 
Vaknade imorse och såg att Edvin hade skickat massaaaaaa snap videos haha han gjorde min morgon! 
Degade i sängen tills för ett tag sen då jag klev upp och åt frukost. 
Är förkyld inte kul:/ men måste städa mitt rum så ska ta å göra det strax. Imoegon är jag ledig skönt, men mindre skönt att jag är förkyld så måste väll bara ligga inne och vila...
Ska träffa Cookie om nått tag också å kankse Hanne skulle komma förbi mej sen å chillaaaa,  aja peace. 


Lördag.

Publicerad 2014-03-15 20:41:38 i Allmänt,

Idag så åkte jag med familjen till Härnösand en sväng. Sen åkte vi till Ikea här i Sundsvall åt lunch ihop osså fick jag sen skjuts till sporthallen där jag skulle kolla på onrongo matchen med Mert som inte fick spela då han varit sjuk nu ett tag. Roxi och David kom efter halvlek och kollade på matchen med oss å. Matchen började bra men sen vet ja inte vad som hände, motståndare laget kom ikapp och i slutet vann dom med en poäng. 
Efter promenerade jag, Mert, roxi och Ibbe ner till stan så åkte roxi iväg och vi andra mötte upp Khalid och senare kom även Sam så satt vi på Burger time och väntade på min buss. 
Åkte hem och åt middag och har bara chillat i sängen och lyssnat på musik och snapat sönder en massa fula snap videos med Edvin och Mert.
Håller på å bli förkyld har känt av de i några dagar nu, varit hängig till å från och haft as ont i halsen och nu snuvar ja som fan, not good. 
Edvin på bild , han är #7 bre 
 




Keep calm and play basketball

Publicerad 2014-03-15 17:38:12 i Allmänt,

Åh shit vad jag saknar basketen. 
Insåg det extra mycket igår. 
Efter middag vid typ sju så åkte jag ner till stan och mötte upp Patrik, Jennifer, Majkel och Arvid. 
Jag och Patrik tog sen bussen till balders och lirade basket. Sjukt soft! 
Hade saknat det där att bara stå på plan och skjuta lite skott. Inte gjort det på år och dar känns det som. Riktigt skönt och kul var det! Vann såklart över Patte när vi körde 21 haha:) men han höll på å vinna över mej sista gången men tillslut kom jag ikapp hähä. 
Efter gick vi till bussen och satt och snacka en massa om allt mellan himmel och jord, skönt det. Så kom bussen å ba åkte förbi oss haha stackars oss:/ vi satt å frös och väntade på nästa buss och bara prata. När vi kom ner till stan gick vi till Burger time åt strips å chilla. Sen gick vi en sväng och mötte Rasmus och sen gick vi till bussen å hem. 
Var sjukt trött när jag kom hem somnade på engång men vaknade såklart som vanligt helt plötsligt runt två inatt men somnade om efter nån timme som vaaaaanligt. 
Haha liiiiite läskig Patrik ser ut här :o 


Torsdag.

Publicerad 2014-03-13 20:11:38 i Allmänt,

Idag så övningskörde jag till skolan vid tio och fan va det var härligt väder! Det var sån skön känsla och köra imorse pga vädret osv. 
Hade engelska som första lektion sen åt jag lunch med Hanna osså kom Majkel och Mats. Under rasten gick vi plus Angelica ner till stan och sen kom även Sam och Mert. Vi gick sen till majkels pappas thai butik osså köpte jag pucky där och en feeeeett god energi dricka! Drog sen till hedbergska och gjorde ett prov. Sen hade jag natur som sista lektion. Drog ner till stan och mötte upp Majkel, Arvid, Patrik och Ibbe på banken. Sen drog patte och även Ibbe. Så mötte jag, Arvid och majk och mötte upp Micke och Rasmus. Efter ett tag drog Rasmus osså kom Bosse och även Mert. Haha fan va jag ska skriva olika namn??? 
Iallafall så va ja sur på Mert men han sa förlåt ett x antal gånger å så så till slut så gav jag mej haha. 
Drog till kulturmagasinet med Mert och lånade två böcker och sen tog jag bussen hemåt. Gick hem till Cookie ett tag och sen när jag Kom hem åt middag osså duschade jag nyligen.
Sitter nu med lillebror och chillar. Aja peace. 




Stop trying to repair your heart by giving back to the hands that broke it.

Publicerad 2014-03-12 18:41:20 i Allmänt,

Shabba, härligt väder idag! Längtar till sommaren som faaaan. 
Efter skolan så gick jag iallafall ner till stan med Hanna och Angelica osså satt vi i lilla solen ett tag. Osså chillade vi sen och åt glass med Max, Mert, Sam, Ebba, Gustav och Khalid.
Senare gick jag Ebba, Mert, Sam och Khalid ner till ungamagasinet och chillade ett bra tag tills jag och Ebba sen bestämde å åka hem. Vi åkte till mej och satt på altanen tills mina föräldrar kom hem för jag hade glömt min nyckel. Vi åt nyss middag och ska strax dra oss mot gården för jag måste pluggish. Peace. 



Trötttttt

Publicerad 2014-03-11 17:21:21 i Allmänt,

Har varit sjukt hängig och trött idag, ont i halsen också. Tror jag håller på å bli förkyld, not good :/
Hade rast från typ tio till halv två och chillade under hela tiden med Arvid. Vi käkade lunch på innergården, pannan såklart haha. Sen gick vi en sväng på stan och sen till min skola och chilla och snackade Skype med Patrik tills jag skulle ha min sista lektion för dagen.
Vart sjukt yr och trött på lektionen, drog sen till hedbergsks åt en macka ochsnsclsde lite med bästa mat tanten där som är Hamide! Satt med  Mert och Khalid enstund tills jag sen gick ner till stan och mötte upp Patrik, så gick vi en runda å sen gick vi till navet mötte upp Max och även Tii. Jag, Patrik och Tii tog sen bussen till ljusta och chilla med Arvid och Rasmus. Var där ett tag och sen gick jag och Patrik till mej för dom skulle låna min basketboll. Jag ligger hemma i min säng just nu skönt det, ska äta middag snart sen åka till Roxi. Peace. 


Måndag.

Publicerad 2014-03-10 21:16:49 i Allmänt,

Kunde knappt sova inatt knas knas... 
Skulle lira basket med Patrik och även andre idag men blev inte av. 
Drog till subway med Majkel och Arvid efter skolan osså kom även Micke och Rasmus. Sen drog majk så drog vi andra till basketplanen vid hamnen och lirade lite basket eftersom de va så skönt väder, dock såblåste det som faaaan så de gick inte så bra å lira. 
Vi drog sen in till stan så drog Rasmus osså var jag, Arvid och Micke på stan ett braaaa tag och åt på taco bar med sällskap av Mert och Ibbe. Senare tog jag och Arvid bussen mot ljusta så gick jag hem och chilla. Drog och mötte upp Majkel förut och han gick typ vilse här i ljusta haha osså hade hans mobil dött så trode aldrig jag skulle hitta han men tillslut så hitta ja han. Vi drog till mej och åt iallafall och chillade enstund med min baba tills för enstund sen då jag gick med majk till bussen för han skulle hemåt. 
Ska bara chilla och plugga lite nu, sen försöka sova. Peace. 


My soulmate

Publicerad 2014-03-09 20:22:11 i Allmänt,

Älskar denna vän. 
Hon kom in i mitt liv sent, har känt henne sen slutet av december och ja på sånn kort tid har hon kommit mej så himla fucking sjukt nära.
På nått vis känns det ändå som att vi känt varnadra sen en lång tid tillbaka.
Kan va mej själv med henne, kan fula mej hur mycket som helst med henne. Det är så det ska vara, det är sånna vänner man ska ha. 
Hon ger mej styrka och hjälper mej genom varje dag och det tackar jag för. 
She is My sis from anotha miss 
Hannigirl96 me loves you


Majas 18 årsdag!

Publicerad 2014-03-09 12:21:46 i Allmänt,

Igår kväll så firade vi lilla korta sötnosen Maja som blev 18! Wooop. 
Amanda kom till mej vid sex osså gjorde vi oss iordning sen åkte vi till norra där lokalen var och jag hade inge nätverk under hela kvällen/natten, bara ibland då jag gick ut från lokalen. Men men dansade och sjung och skrek sönder iallafall soft det. Vart kaos efter festen mellan några men man är väll inte så förvånad, alltid nått som ska hända.
Jag övningskörde hem efteråt iallafall haha och jag va sååååå trött kunde knappt köra typ, hanne och Arvid åkte med så åkte vi och köpte med oss subway mat också var såååå hungrig. 
Men Såklart jag delar med mej av dom få fula bilderna jag tog igår haha glömde typ bort å ta kort men några tog jag iallafall, kommer säkert lägga upp fler i ett annat inlägg eftersom Filip var fotograf mannen igårkväll men han tog nog också bara en massa fula bilder:/// men men what to do liksom... 




Alla bilder emelin tog på mej ser jag så jävla full ut så det finns inte! Och det roliga e ju att jag inte ens dricker haha! Undrar hur kaos bilderna och jag hade varit om jag drack haha knas bre







Don't let little stupid things break your happiness.

Publicerad 2014-03-07 22:17:55 i Allmänt,

Widian följde med mej när jag skulle träna idag. Var helt slut efteråt haha. Åkte efter med mamma och pappa och skulle fixa mitt periska pass grejs typ. Sen åkte vi till Birsta så gick jag och chillade med Sam, Mert och Khalid där medans mamma och pappa gick till Ikea å så.  När vi kom hem fick jag äntligen ätaaaa, var så hungrig. 
Mammas kompis och barn kom till oss sen å vi chilla och hon hav mej en liten as snygg väska, tack till henne! 
Övningskörde med pappa i stan förut osså körde jag en sväng till Mirlinda och på vägen hem köpte jag med mej en lyxshake, mmmmh.  
Är fett trött men borde plugga lite...
Men aja, Peace. 




Shabba

Publicerad 2014-03-07 12:03:01 i Allmänt,

Kom på att jag hade glömt svara på en fråga jag fått här om va jagskulle göra under lovet, men det har ni väll märkt av här på bloggen ändå? 
Chillat mest med vänner bara under detta lov och latat mej hemma och tränat. 
Igår var jag med Rojda som finally fått körkort woop. Hon kom hit vid fem så käka vi middag osså åkte vi ner till stan och sen till Birsta en sväng. Efter åkte vi till mej igen och det slutade såklart med att vi satt med mamma och bara snacka massa skit och skrattade en massa hela kvällen, typiskt oss.  
Idag ska jag träna sen åka och fixa mitt persiska pass och ikväll äre inte helt 100 än om va jag ska göra men får se hur det blir. 






Onsdag

Publicerad 2014-03-05 22:09:48 i Allmänt,

Knappt sovit nått inatt pga lanet dårå så  varit trött hela dan. Övningskörde ändå till matfors eftersom familjen skulle dit en sväng. Efter åkte vi och handla på Birsta. Åkte sen hem bytte om och åt middag osså skyndade jag mej till gården eftersom vi skulle ha tjejkväll. 
Det bräkande fem och vi hade det jätte trevligtnoch mysigt! Alla ljusta tjejerna samlade plus Maja och Mirre och såklart alla små tjejerna. 
Vi fick goodiebags och go fika. En tjej sminkade mej och en annan fixade mitt hår. Sen sjung en tjej för oss och Cookie dansade för oss. Sen vare några fler där som berättade om olika saker å så. Vi hade även två tävlingar, frågeslknga och lott grejs. 
Gick hem vid halv åtta för att vi hade gäster hemma osså drog jag sen tillbaka till gården efter en timme och tog med mej Aysu dit. Var tvungen å gå tillbaka till gården för vi skulle samlas och ta kort alla entrepenörer och gården ledare och dom som hade varit med och hjälpt till. 
Chillade kvar enstund efter men nu är jag hemma och sitter i min säng med Aysu och hennes lillebror och min lillebror. Så ska vara social med dom nu. Peace. 





Trötter

Publicerad 2014-03-05 14:27:21 i Allmänt,

Drog aldrig på dragons matchen igår men fick höra att Sundsvall vann stort, woop. 
Istället drog jag till gården efter middag eftersom dom skulle ha lan men det var knappt folk som spelade nå spel alla chillade bara för det mesta och var i idrottshallen å så. Var där tills imorse iallafall å Såg på film med Martin och Erik nästan hela kvällen/natten. Somnade då å då men vaknade lika snabbt av att Robin å dom stod framför mej å ba "Tina sover" typ haha okar inte, är as trött just nu. Peace. 


People come and go in your life, but the right ones Will stay.

Publicerad 2014-03-04 16:54:15 i Allmänt,

En timme innan jag skulle åka och träna så åkte jag med mamma och dom och åt på Max, not good. Fick mjälktugg på engåååång när jag började träna. Mert pratade med mej under hela tiden då jag tränade, soft det. Vi pratade i typ två timmar tills jag kom hem då dog min mobil. Ska ringa han snart igen så ska vi prata vidare osså ska jag göra mej iordning och sen dra å se på dragons matchen ikväll. Peace. 


Godmorgon

Publicerad 2014-03-04 09:51:15 i Allmänt,

Shabba. Igår så var jag barnvakt åt min lillebror från morgonen till runt två. 
Vid halv tre kom Cookie till mej så åt vi lunch , aabre lite sen lunch. 
Efter övningskörde jag oss alla till mammas jobb hämtade henne och sen till birsta. Så var jag med Cookie på Birsta till runt sju och shit va vi båda var döda efter, kändes som vi hade vari där exakt hela dan. 
När vi kom hem chillade vi hos mej bara och åt middag sen drog Cookie osså övningskörde jag ner till stan hem till Emma för att hon fyllde 18 igår!!! Så gav henne en present! Efter körde jag vidare till sporthallen där jag chillade och lirade lite basket med Azad, Denzel och Gustav. Saknat Denzels hår haha han har lite afro hår me loves that. 
Vaknade tidigt imorse och såklart kommer lillebror och myser med mej som vanligt. Älskar han mest av allt, han är det bästa jag har. 








Stuck.

Publicerad 2014-03-03 23:23:09 i Allmänt,

Ibland så ser jag på mej själv och undrar var jag är på väg, 
inuti mej själv det känns som jag gått isär, 
men jag vet att allt har väll en betydelse finns ingen här inne som kan skapa en förnyelse. 
Det är väl kört nu, finns ingen räddning, jag svär det är försent för att prata om förändring. 
Det ända vi kan göra nu är att vänta på bortgång. 



whatever life throws at you, even if it hurts you, just be strong and fight through it. Remember, strong walls shake but never collapse.

Publicerad 2014-03-02 18:19:03 i Allmänt,

Idag har jag gått på en liten promenad med Hanne, chillat i min säng och lyssnat på musik, städat på mitt rum, gjort mina ryggövningar och duschat.
Vi har gäster hemma just nu och jag kom ut ur duschen nyss nice det.
Ska torka mitt hår och sen gå ner och umgås med dom där nere och äta persiiiiian food.
Peace.
 

huvet högt ryggen rak vi tar oss upp dit vi ska, fuck vad nån säger back vi gör grejer.

Publicerad 2014-03-02 11:28:55 i Allmänt,

Shabba till alla som sett alla knasiga statusar på Hannes fb så ska ni veta att de bara va dryg statusar haha, Hanne hälsar att hon inte va med på det. Folk har ringt och smsat mej inatt för att kolla vad som hänt med henne men sanningen e den att hon kom till mej igår kväll och vi bara softade och hon sov här inatt så vi har fortfarande inte klivit upp för vi är fett sega och trötta.

 

Tro på dej själv det är nyckeln till frihet.

Publicerad 2014-03-01 18:50:25 i Allmänt,

Den där meniningen jag valde att ha som rubrik till detta inlägg kom jag och Mirre på när vi gjorde en rapp låt då vi gick i åttan. Vi var med i ett projekt i skolan som hette projekt respekt och Daniel från rapp gruppen superci hjälpte oss med våran låt och även djn Jocke Söderström. Och jag och mirre har insett att två rappare bajtat oss med den meningen haha, Basil har den meningen i en av sina låtar och även Nääk. Dock så säger Nääk: tro på dej själv för det är vägen till frihet. 
Haha men nära! 
Aja idag så har jag varit på Birsta med familjen nice det. Ska nog snart äta middag och senare ikväll ska jag chilla med Hanne, längesen sist! Saknar henne!
Detta åt jag på Birsta idag längesen sist det å. 


Min fredagkväll.

Publicerad 2014-03-01 18:39:53 i Allmänt,

Roxi fixade mitt hår och sminkade mej inför igår kväll och medans skypeade vi med David, Erik, Markus pch Jakob som satt på tåget tillsammans på väg till olika ställen haha.
Kom hem till Sam vid tio så förde vi några där och nån timme efter tog vi alla bussen in till stan to tha party. 
Vid halv två drog jag och Andre och Edvin på Max och käkade. Sen drog jag till donken och satte mej med Hanna, Sam, Mert, Edvin och Khalid ett tag tills pappa kom så övningskörde jag hem mitt i natta, ovanligt? Nah :) 
Lite pics från igår bjuder ja på såklart.







Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela