tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Söndag.

Publicerad 2014-08-31 18:42:24 i Allmänt,

Sovit 4 timmar inatt, nice. Klev upp ur sängen as tidigt för ja inte kunde sova, drömt knasiga drömmar å så. 
Aja gick upp gjorde mej iordning och åkte ner till stan vid två och mötte upp Rasmus, Patrik och Max. Så åkte vi och käka på MAX. Sen åkte vi runt lite osså åkte vi och rökte vattenpipa och chillaaaa. Åkte sen och käka middag med familjen på Kina. Mami fyller år idag grattis till den älskade kvinnan!!
Är hemma nu och vi ska snart få gäster hem å så, peace. 




Jhon de sohn.

Publicerad 2014-08-31 10:04:14 i Allmänt,

Igår kväll drog jag tillsammans med Cookie & Frida  till stan på förfest hos Kajsa med några härligt trevliga människor. Vid elva drog vi till aveny där Jhon de sohn skulle spela, vart faktiskt as nice bortsett från all drama som hände samtidigt men men what to do människor e ju knas. 




Fredag.

Publicerad 2014-08-30 12:02:51 i Allmänt,

Igår fredag så vare en lång skoldag, usch. Efter skolan åkte jag hem fikade och sen la jag mej i sängen och tig en nap tills Emma kom till mej. Då åt vi middag sen bytte jag om så åkte vi till Edvin och spenderade hela kvällen där med Edvin, Mert och Azad. 




Onsdag & torsdag.

Publicerad 2014-08-28 15:14:41 i Allmänt,

Shu. Igår så chilla jag på stan med Ezgi och Michelle efter skolan. Vid sex kom pappa och hämta upp mej så åkte vi till tågstation och hämtade min saknade mamma och lillebror som var kvar två veckor extra i Iran, fyfan va jag hade saknat dom! Min lillebror Siná pratar baraaaa kurdiska, haha han e så sööööt! Känns as konstigt att höra han kunna prata kurdiska haha. 
Idag så börja jag skolan halv nio kulkul, andra lektionen var inställd så chilla med Patte, kom tillbaks till skolan hade två lektioner och slutade för typ en kvart sen. Vill åka på Birsta men är as trött så får se om jag drar dit eller inte, sitter just  nu och väntar på Sabbe så vi kan röra oss mot tha buss. Aja peace. 



The secret of change is to focus all your energy, not on fighting the old, but on bulding the new.

Publicerad 2014-08-26 23:11:44 i Allmänt,

Tisdag och endast en lektion, soft det, dock mindre soft att det va så tidigt på morgonen. Drog ner till stan efter och åt lunch tillsammans med min saknade sis Roxi! Efter gick jag och mötte upp Edvin och Filip så gick vi en sväng på stan sm drog vi till skolan och käka lite och chillade där ett bra tag. Sen en snabbis till stan igen och mötte upp Mert och Khalid och sen kom även Hanna, så fick vi alla till skolan igen och chilla där för att fördriva tiden. Gick senare ner till stan med Ibbe och satt och snacka tills Patrik kom, så gick vi tre runt på stan. Varit med Patte på pä bara och kom hem för nån timme sen. Tänkte gå ner och ta och äta nått, peace. 


Nails.

Publicerad 2014-08-25 23:41:03 i Allmänt,

Mina naglar har blivit jätte mjuka och dåliga sen jag fixade arkyl, inte konstigt haha men aa fett sämst): så på vänster hand har en nagel gått av och  på höger hand håller en nagel på å gå av men jag krigar för att den inte ska gå av haha..
Vart idag kär i denna färg jag har på mina naglar just nu som ni ser på bilden. Dåligt ljus och dålig bild, man ser inte riktigt hur färgen egentligen är men den är stilren och glittrig!
Dock är nagellacket köpt i Turkiet, fml känner jag. 



Måndag.

Publicerad 2014-08-25 20:36:45 i Allmänt,

Sovmorgon idag och bara en lektion, soft. Efter skolan åkte jag med Frida hem till henne och chilla sen tog jag bussen ner till stan igen och mötte upp Patrik så gick vi runt på stan å så, han fyller 19 år idag så ännu ett grattis till han! Vill också fylla år jag): aja sen chilla vi med Arvid, Tii och Hanna senare även några fler. Var så trött då vi va på stan så jag skrattade som fan åt minsta lilla hela tiden haha, as fult. Då jag kom hem la jag mej i sängen dirr men försökte hålla mej ifrån att somna så ja kan somna senare ikväll iställeeeet.



Tröttaste tröttingen i tröttinghamn.

Publicerad 2014-08-24 18:29:49 i Allmänt,

Wzup? Jo jag är fett trött och hungrig. 
Gick upp och åt frukost tre idag = kommer inte kunna sova ikväll, nice. Duschade och gjorde mej iordning lite snabbt och åkte till Birsta med Ebba en sväng och köpte lite things tänkte ja kan visa er mina senaste köp i ett inlägg sen eftersom jag aldrig gör det men fått höra att jag borde göre för de gör bloggen roligare osv. Men iallafall så kom ja nyligen hem och ligger i sängen och väntar på att pappa ska bli klar med maten, blir pizzaaaa, nice. Peace. 


Igår lördag.

Publicerad 2014-08-24 14:22:29 i Allmänt,

Segade hela dan sen åkte hag och käkade middag med pappa i stan. Efter åkte vi och handla sen hem så städade jag mitt rum. Sen kom Ebba så gjorde vi oss iordning. Vis tio tog vi bussen ner till stan och satte oss på subway och käka. Drog och hälsa på Pargol på hennes jobb ett tag och snacka. Senare gick vi hem till Gustav och chilla med han och Sam ett tag tills Maja kom, så rörde vi oss in mot stan igen. Då drog dom på Jacks men jag chilla ute i stan med Mathilda, Benjamin, Erik och några fler. Vi drog på subway sen och åt haha igen. Senare gick jag och mötte upp Patrik så satt vi på Svenssons ett tag med Max, Simon, Malin och nån till. När dom stängde drog vi och satt och chilla på Invito ett tag tills vi senare fick skjuts hemåt. Vart en skön chill kväll faktiskt.



Fredag.

Publicerad 2014-08-23 13:40:43 i Allmänt,

Hade en sjukt lång dag i skolan, gick halv nio till kvart i fem, usch): 
Då jag kom hem ville jag bara sova för jag var sååå trött, men istället åt jag middag och gjorde mej iordning sen tog jag bussen ner till stan vid nio och var med Alicia ett tag. Senare tog jag bussen med Lydia och Linnea till Nacksta på förfest och snacka med Patte ett tag. Sen kom Mats och vi körde hela natten. Vi tog paus och åt nattkäk bästa som finns osså drog jag ett tag och chilla med lydz, hanne, jennifer , Patrik , Max och dom på en chillfest. Senare kom Mats så skjutsa vi hem några osv. Däckade på dirren då ja kom hem. 



Torsdag.

Publicerad 2014-08-21 23:15:17 i Allmänt,

Skolan börja idag, sämst. 
Var på stan med Angelica en sväng efter sen var jag Hos Daddis och senare åkte jag å var med Patte. 
Kom hem för nån timme sen och gruvar mej för att jag aldrig kommer somna så ja kan va pigg till skolan imorgon, kulkul. 


Onsdag.

Publicerad 2014-08-20 23:14:14 i Allmänt,

Varit på stan med Alicia ett tag idag och shoppa lite. Sen stötte jag på Patrik och var med han enstund sen åkte vi bil med Rasmus till Matfors en sväng. 
Sen jag kommit hem har jag bara legat och kollat på Orange is the new black , ätit middag och pratat i telefon with ma homies. Aja peace. 


Never give up.

Publicerad 2014-08-20 00:49:08 i Allmänt,

När jag såg den här bilden här nedan börja jag gråta. 
Jag börja gråta för att jag dom senaste dagarna bara tänkt : när fan ska jag gå upp i vikt igen? När ska jag bli normal igen, så som jag var förut? När ska jag slippe sitta å gråta i provrummen i butikerna för att nästan inget passar mej föd jag är för smal? 
2012 rasade jag ner 10kg på en månad typ och jag hade sen dess gått upp 2kg men nu har jag åter igen gått ner 4kg... 
Jag vill göra en förändring jag vill klara att gå emot mina äckliga tankar som dödar mej varje dag jag vill kunna gå upp i vikt...och jag ska det, men det tar väll tid...


Tisdag.

Publicerad 2014-08-19 23:25:40 i Allmänt,

Får ångest pga skolan börjar på torsdag....... Orkar inte. 
Idag har jag umgåtts med min saknade Cookie som jag inte hade träffat på längr då båda varit bortresta. Åkte in till stan vid nio och mötte upp Filip och gick på en promenad till Max och åt lite och snackade, hade inte träffat han på hela sommaren heller! Haha känns som de e många ja inte träffat på hela sommarn...


Måndag.

Publicerad 2014-08-18 23:16:37 i Allmänt,

Gick upp och åt frukost vid två idag så kom Arvid till mej å chilla med mej medans jag gjorde mej iordning. Tog senare bussen till stan mötte upp Linnea och umgicks med henne, längesen sist! Efter drog jag till Birsta med Alicia och shoppade lite så åkte vi till mej å åt sen tillbaks till Birsta enstund igen innan det stängde. 
Har bara legat i sängen och gjort nada sen jag kom hem, eller jo målat naglarna har jag gjort dock bara ena handen för fuckar upp höger handen hela tiden men ska fixa den snart å. 


My nigths are for overthinking and my mornings are for oversleeping.

Publicerad 2014-08-17 19:32:40 i Allmänt,

Igår så drog jag ut med pappa och åt senare mot kvällen åkte jag med Rojda ett tag och gick runt på Selånger, mys. 
När jag kom hem låg jag bara i sängen och snackade Skype med Patrik hela natten ända fram till 8 på morgonen dock så somnade jag vid sex typ haha. 
Idag så har jag varit med Sam och Mert en sväng på stan och käkat, hade inte träffat dom på hela sommarlovet typ, knas! 





The happiness of your life depends upon the quality of your thoughs.

Publicerad 2014-08-16 14:31:47 i Allmänt,

Emma har äntligen skaffat körkort så vi tog min lilla bil till bredsand igår och hämtade upp Widian satte oss på ett mysigt ställe och grillade korv och rökte vattenpipa, chill det. Senare åkte jag och Emma till Edvin och chillade med han, Azad, Denzel och Mats, träffa även Ida en sväng. Senare mot kvällen åkte jag och Emma till mej en sväng sen tog vi bilen och körde folk hela natten. Kunde knappt hålla ögonen öppna haha, tvär decka då vi kom hem. 






Torsdag.

Publicerad 2014-08-14 22:49:29 i Allmänt,

Idag har jag skjutsat pappa till hans sjukgymnast, träffat Jossan ett tag, åkt till stan och umgåtts med Alicia och käkat Max. Tog bilen förut och hämtade upp Sofia, Ebba och Sanna så drog vi på Ica och även Max igen så drack vi lyxshake, mums. 


Onsdag.

Publicerad 2014-08-14 01:09:18 i Allmänt,

Åkte ner till stan vid fyra nångång och köpte mat och käkade vid ån med sällskap av Ibbe, Edvin, Denzel och Mats. Inte träffat Edvin på heeeela sommarlovet, hade jag saknat han? Eh dah J-A. Haha ne men aa. Haha iallafall så åkte vi allihopa till Birsta en sväng och trängdes som satan i bilen där bak med Edvin och Denzel och Edvin sjöng som vanligt för oss med sin fina röst haha saknat det, lol. Senare åkte jag till Hanna som fyllde 18 idag! Vill också): 
Åkte med Angelica och Frida till Nacksta sen och vandrade runt i hooden like back in the days. 
Pratat med Edvin i telefon i nästan tre timmar nu, men la precis på. 
Aja ska se på nån film och försöka somna till nu, peace. 



Iran 2014 i bilder.

Publicerad 2014-08-13 00:46:55 i Allmänt,

Var i Iran i bara 2 veckor. Kortaste tiden jag någonsin varit där. Brukar alltid åka dit över hela sommaren. 
Känns som jag varit där hela sommaren, dock då jag var där så kändes det som att jag bara hade varit där i 1 dag hela tiden. Gick tydligen ner 4 kg kulkul, nej.. Menmen #nevergiveup
Hade det iallafall underbart med släkten som jag hade saknat så!!! Gråter alltid lika mycket då jag väl äntligen får träffa dom som då jag ska åka hem igen, haha:/ saknar dom som fan vill så sjukt himla Gärna kunna åka dit när som helst men icke :/ 
Första kvällen på hotellet i huvudstaden



I min yngsta moster Roja & jag 
Min mellersta moster, mkn kusin & Siná


Min kusin, pappa & jag

Jag, kusiner, Siná & min älskade morfar




Pappa & Siná
Farfar & Siná

Jag körde runt på Irans vilda gator om kvällarna, läskigastes
Jag & min kära kusin Sarina





Siná med morfars "shashek" på huvudet
Siná & jag 




Jag & moster 


Siná & våran kusin Sadra 
Moster & jag



Mamma & jag

Siná & Sarina
Siná , sadra & Sarina 

Farfar & Siná
Sadra & jag 
Min äldsta morbror & jag 
Mami & jag
Min yngsta morbror & Siná


Siná & våran kusin Reza 
Min kusin Shejda & jag
Sheler, jag & shejda 
Shima, sheler, jag, Shejda & hamin 

Min kusin Ebad & jag



Morbrors fru Mina, jag & morbror

Mammas kusins söta busunge Bushra
Mammas kusin & jag
I byn


Haha bajtarna...
Mammas kusin saman, jag, moster Roja & Pariza 
Sarina & jag 
Mina älskade mostrar 
Sista kvällen innan hemfärd...


Tillbaka!

Publicerad 2014-08-08 10:09:32 i Allmänt,

Har verkligen varit inget annat än lycklig då jag var i Iran dessa två veckor som var. Ända jobbiga var mitt ätande där. Gick ner 3kg men det får jag ta igen nu när jag kommit hem, kämpigt är det men det löser sej. Lydia kom till mej samma kväll som jag kom hem så hade vi myskväll osså sov hon här. Dagen där på alltså igår drog vi till stan och var även med Majk och Arvid, saknat dom. Senare åkte jag och lydz till mej igen så lockade lydz mitt hår så åkte vi sen på förfest i stan ett tag. 
Ligger i sängen just nu och är halvt trött och halvt pigg. Men måste ta mej upp strax och äta frukost och så sen skjutsa pappa till doktorn då han inte kan köra för att han knappt kan gå riktigt, han blev hel knas i Iran stackarn, så tar hand om honom nu jag. 
Kommer lägga upp massa bilder från Iran i ett annat inlägg sen, peace!


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela