tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

lördag.

Publicerad 2013-03-30 19:05:35 i Allmänt,

 
shus, idag hare gått segt för mej som vanligt, haha..
tog en dusch imorse pratade med Bafrin i telefon ett år typ haha ne men typ nån timme så vart as seg,
ska nämligen till stockholm imooooorn wihoooo och Rojda ska med mej hon kommer hit hem till mej senare ikväll och sover här.
Vi har haft gäster hemma sen runt fem tiden.
Vi har käkat middag å så, vart dolmaaa som ni ser på bild här nedan, kurdish styloooo, haha. Och världens sötaste Arvin min Bibi har jag myst med också, bild på oss ser ni här nedan, hihi.
 
 

Lååång fredag.

Publicerad 2013-03-30 01:34:20 i

Segaste morgonen och förmiddan, svär.
Men vid fyra åkte jag till birsta handlade först med familjen sen skjutsa dom mej till birsta osså kom Rojda så gick vi runt, vart lite inköp. Nån gång efter klockan sex satt vi och vänta på bussen enstund med Mert och Ibbe osså tog vi bussen ner till stan så drog vi till kebab city och åt strips och snacka en massa. Påväg hem till mej garva vi sönder som vanligt haha, våran humor dödar haha.
Vi chilla på mitt rum hos mej och snacka en massa, vart en Massa skratt med mamma som vanligt, vi käka middag, gjorde dolma haha första gången jag gjorde det! Osså fikade vi sen åkte Rojda hem. Jag la mej nyligen i sängen å är fett trött. Ska ta å somna till nån film nu, peace!

I'll be unbreakable.

Publicerad 2013-03-28 23:07:03 i

Drog till gården med jossan nån gång efter klockan sju och satt bara där och chilla. Ida var där med sin syster dotter Hanna och MashAllah vad söt hon är!
Dom stängde gården nio så drog emot då. Har bara tagit det lugnt och fikat lite sen dess. Är fett trött och vill bara gå å lägga mej i sängen å se på film å sova, så ska nog ta och göra det, hejsvejs!
Bild från typ förra veckan..

Torsdag!

Publicerad 2013-03-28 18:05:55 i

Lov, lov LOOOOV!
Sååå skönt med lov nu känner jag, wiiiho!!!
Fast det jag planerat att gö under lovet är faktiskt att plugga eftersom jag har en massa saker att gö.
Efter skolan så drog jag ner till stan osså ringde Ibbe mej så var han visst bakom mej så gick jag ner till stan med han å Ahmed dock drog Ahmed så kom Mert sen kom Jossan så gik vi runt lite osså drog Jossan. Så var jag och grabbarna kvar å gick till kebab city där Ibbe käka osså kom Ammar. Snackade med Khidir lite som jag inte sett på as länge! Iallafall så drog vi sen till donken där jag käkade haha. Satt där ett riktigt braaaa tag dock drog Ammar. Senare ringde mamma osså kom pappa och dom och hämtade upp mej så åkte vi till Ica och handla. Sen jag kommit hem har jag bara chillat på mitt rum. Väntar på att maten ska bli klar så ska jag käka sen till gården med Jossan!
Igga min runda fläck på byxan.. Haha spillde ketchup på donken lao..

You gotta keep ya head up high cuz everything is gonna be allright.

Publicerad 2013-03-28 12:03:36 i

Igår kväll tog jag en promenad kom hem åt middag, åt för mycke så mådde illa resten av kvällen som jag tilltvingade på gården med folket där. Drog hem vid nio då dom stängde och Jossan hängde med till mej och jag va så trött så höll på å somna. Senare drog jossan hem.
Nu sitter jag på skolan och slutar om nån timme och då äre loooov, yeeeey!
Bild från gården igår, knasigt haha

Onsdag.

Publicerad 2013-03-27 18:14:14 i

Hej å hå.
Pappa hämtade mej efter näst sista lektionen cuz i didn't feel so well.
Iallafall så åkte vi hem fikade jag lite snabbt osså åkte vi och hämta lillebror på dagis och mamma från jobbet.
Sitter och funderar på ifall jag ska gå ut på en liten promenad nu innan middan eller inte, hm... Fårse!

Yoga<3

Publicerad 2013-03-26 22:09:30 i

Melinda hängde med men på Yoga ikväll, älskar yoga verkligen det får mej att bli så lugn och avslappnad!
Efter det tog jag och Melinda bussen till navet och där tog vi olika bussar vidare hem. När jag gick av i ljusta stötte jag på Martin och Jp och Martin hade cykel så fick skjuts hem, Jp han fick sitta på styret och jag där bakom Martin, turk pack längesen det haha. Saknar ljusta tiderna så himla himla sjukt mycket ändå alltså..
Det var ju is på vissa ställe Så när vi svängde in på min gata gissa vad som hände då? Jo vi ramla ner på marken alla tre haha slog i käken på Martin och fick as ont haha..
Aja åt nyligen lite kvälls mat och ska gå å sätta mej i soffan och chilla med mi familia, peace!

Tisdag.

Publicerad 2013-03-26 17:39:55 i

Hej håpp skoldagen har varit helt okej. Fick sluta lite efter tre så då gick jag och pluggade extra hos Carina fram till halv fem typ.
Kom hem för enstund sen, ska äta om ett tag blir kebab med ris som pappa alltid gör bara det blir liiite fint väder haha. Idag har det ju varit skit skönt väder MashAllah.

top model sverige...

Publicerad 2013-03-25 22:14:54 i Allmänt,

 
hmm asså Josefin vann ju detta ikväll men jag tyckte Shams borde vunnit, dock var Josefin jätte duktig men Shams hade ändå det där lilla extra enligt mej!
Ajaaaaaa sitter i soffan med familjen bara och ska göra klart en persiska uppgift med pappa, cyaa!

Måndag.

Publicerad 2013-03-25 19:37:11 i

Det har varit en seg skoldag idag.
Sista lektionen vi har på måndagar är psykologin som är i typ 3 timmar, fett drygt. Hade lågt blodtryck å så, ännu en fett jobbig sak. Aja drog från skolan med Filip, Isabell, Sebbe och Edvin men jag gick till hedbergska och mötte upp Nora och åt en macka å snacka. Sen kom även Ezgi vi satt och snacka om en massa sen drog vi ner till stan. Satt på donken ett tag och sen drog Nora så gick jag och Ezgi runt ett tag senare tog jag bussen hemåt. Sen jag kommit hem har jag bara chillat och nyss åt jag middag. Ska plugga lite persiska och sen ikväll blir det att se Top model FINALEN!!!!

Tröööött

Publicerad 2013-03-24 22:05:03 i

Har bara chillat hemma idg sen efter vi ätit middag åkte vi en sväng til birsta sen vidare till härnösand. Är med familjen hos några vänner till oss i Härnösand fortfarande.
Skola imorgon så borde åka hem snart. Är as trött å så, aja cya!

Newroz/eid firande #2 !

Publicerad 2013-03-24 15:02:00 i

Hade fett kul igår faktiskt även fast jag önska att jag hade varit i Stockholm på kurdiska festen där, menmen som Mirre sa det blir vad man gör det till SÅ jag valde att dansa och dansa och dansa! Både kurdiska och persiska haha.
Btw så var det en Svensk och en mörkhyad som var där i början och dom hade tagit över dans golvet hahah så sköön dom var!

lördag.

Publicerad 2013-03-23 15:39:56 i Allmänt,

sen jag vaknat så har jag bara tagit hand om mej själv!
skit segt har det gått men känns skönt nu.
ska stra käka en sen lunch hehe, sen ska jag till nacksta där Kadisa ska fixa mitt hår till ikväll.

Tröttar

Publicerad 2013-03-23 01:07:48 i

Ida kom till mej lite innan klockan sex så käkade jag snabbt lite middag sen skjutsa pappa oss till Dragons och där fick vi sitta VIP haha i två fåtöljer med massa gotta att äta. Tyvärr så förlorade Dragons matchen men men får se om dom vinner borta matchen.
Efter matchen hjälpte jag, Ida och grabbarna Edvin att städa i A-hallen, snälla vänner Edvin har dååå haha. Sen tog vi alla bussen ner till stan osså tog jag och Ida bussen vidare till ljusta och drog på gården. Käkade lite där sen sköt jag lite skott med basket boll i hallen osså chilla jag bara i soffan resten av kvällen med några.
Har suttit och målat mina naglar nu, dock är jag bara klar med en hand men är as trött så pallar inte fortsätta så ska gö det imorgon. Har en massa å gö imorn, ouuufff...

Freedag!

Publicerad 2013-03-22 16:16:33 i

Helg och vad skönt det ska bli!
Efter skolan gick jag ner till stan med Edvin, Sebbe, Niklas och Filip. Och dom höll på å kasta ner mej i snön ett X antal gånger haha orkar inte..
Iallafall så gick jag till tbs väntade på Widian osså drog vi till Subway där jag käka , hade saknat den där araben fett mycket och såklart vart det en massa skratt haha booosig. Sen gick vi runt pastan träffade på kära saknade Rasmus tjej och son, Gud så glad jag blev..!
Kom iallafall hem för enstund sen och ska ta och byta om sen äta nått och sen vidare till sporthallen.

13 år tillbaka..

Publicerad 2013-03-21 23:30:18 i

Suttit och kollat på en film på då jag fyllde 4 år och Rasmus var med och firade mej.
Din död kom för fort vännen..
Men kan inget annat än lee åt våra minnen.
R.I.P Rasmus Björk<3

Torsdag-Låååång shopping dag.

Publicerad 2013-03-21 21:25:29 i

Åkte och köpte rosor till Rasmus och Dennis, man hade ju minnes stund för dom på onsdags kvällen men jag kunde inte ta mej dit så idag åkte jag till torget och tänkte lämna blommorna men dom hade tagit bort det. Men ska försöka ta mej till kära Rasmus begravning iallafall.
Men efter det åkte jag och pappa till granloholm hämtade upp Rojda och vidare till birsta. Vart lite shopping som ni ser i inlägget här nedan.
Kenza var på birsta också så stod och kollade och lyssnade på hennes råd om kläder osv.
Vi åkte hem till mej med min familj vid sju och då chillade vi på mitt rum och sen åt vi middag och sen dess har vi bara chillat i soffan. Ska snart kolla på lite gamla videos sen jag va lite haha, peace!

igår - eid/newroz firande. (nyår i Iran)

Publicerad 2013-03-21 11:09:00 i Allmänt,

 
Igår när jag vaknade fick jag och min lillebror pesenter eftersom dom yngre alltid får pengar/presenter på nyår.
Bild på vad jag fick.
Då denna högtid är så gör man en egen ''Sefreye Hafsin'' hemma hos sej som är som så att man dukar fram saker som börjar på ''C'' på persiska. Varje sak symboliserar någonting i livet. Man har ju fram fiskar som doc heter ''Mahi'' och det börjar ju inte på C , men man har fram det som en symbol till livets rörelse.
Bild på våran Sefreye Hafsin.
På kvällen åkte vi till Granloholm tillsammans med några vänner och firade in det nya året med en massa Iranier där.
Kan säga att det inte bara var Iranier där utan också svenskar, kurder,turkar och afghaner!
Stämningen var jätte bra och riktigt härligt folk var det där.
Vart en massa skratt, prat, dans, fika osv.
Senare mot kvällen så tände dom upp brasor ute där vi alla gick ut och skulle hoppa över dessa brasor för att det är ett sätt att gå vidare i livet och lämna det gamla bakom sej som varit i det tidigare året.
F310480c54f94e0795b5a927890c3e0a@2x

Onsdag = lååååång dag

Publicerad 2013-03-20 22:17:13 i

Shus idag har jag varit ledig från skolan och är även ledig imorgon. Har haft två möten på morgonen därpå käkade jag lunch med mina föräldrar och lillebror på bigboy. Efteråt fick jag skjuts till skolan där jag satt och plugga lite, i mer än en timme tillsammans med en lärare, skönt. Tog sen bussen hemåt, åt lite och såg på lite av en en serie på datorn sen gjorde jag iordning mej inför persiska festen vi var på och nyligen kom hem ifrån. Vi firade nämligen in det nya året i Iran tillsammans med massa iranier i en lokal i granloholm, jätte härligt folk och stämningen var kanon! Ska skriva mer om detta imorgon i ett inlägg och det kommer komma upp lite bilder också! Men nu ska jag ta och fika nått och ta det lungt för att sen försöka sova. Sleep tight!

Yoga!

Publicerad 2013-03-19 22:21:19 i

Fick skjuts av pappa till stan där jag skulle träffa mamma och gå på Yoga tillsammans med Rojda och hennes mamma. Det behövdes verkligen efter den här stressiga dagen jag haft.
Yoga är något jag rekommenderar för ALLA, det är verkligen riktigt nyttigt för kroppen osv.
Ska börja gå varje vecka från och med nu!

Mina Ögonbryn.

Publicerad 2013-03-19 18:10:05 i

Jag har alltid fuckat upp mina ögonbryn, ni kan se olika former mina ögonbryn varit dom senaste 2 åren på bild här nedan.
Iallafall så hade jag sparat ut mina ögon bryn fett Mycket nu i typ 2 månader så hade fixat en skog typ haha och idag åkte jag och fixade dom hos en frissa men hon dom jobbade där fuckadeup dom igeeeeen.. Åååh blir så less på ögonbrynen!!! Nu är dom as smala, korta ja alltså skiiiit små! Åååh...
Ända gången jag blivit nöjd med mina ögonbryn har varit då jag var i Iran och sparade ut dom sen så fixade en tjej dom där då vart dom perfekt!! Vart såååå glad då, men tyvärr bor jag för långt ifrån Iran så kan inte åka dit varje gång jag vill fixa ögonbrynen..
Den enskilda bilden på mej är hur ögonbrynen blev idag.

Tisdag.

Publicerad 2013-03-19 17:31:20 i

Hade matte som första lektion sen lunch så drog jag med Sebbe, Mert, Filip och Edvin ner till stan och käkade lunch på Subway. Vi stressade ner och stressade tillbaks inte bra alls för mej alltså, så när vi kom tillbaks till skolan mådde jag knas fram till slutet av sndta lektionen vi hade efter lunch som även var sista lektionen. Satt med Edvin och snacka om saker å ting under sista lektionen bara så de va en slapp lektion. Halv fyra hämtade pappa mej och skjutsade mej till skönsberg där jag fixade mina ögonbryn men mer om det kommer i ett annat inlägg snart!

www.jasmines.nu - jasmine sjöberg sidibe

Publicerad 2013-03-18 20:48:00 i Allmänt,

 
Jasmine som var med i top model Sverige i år har en tävling på G på sin blogg så in och kolla upp det!
Ända sen top model Sverige började har jag inspirerats av Jasmine.
Och när jag väl hittade hennes blogg så blev jag ääääännu mer Inspirerad!
Jag är som besatt nu, kan inte sluta läsa din blogg, kan inte sluta hoppas om att en dag kunna få träffa Jasmine och prata med henne, har tusen frågor att ställa!
Jag tycker att alla ni som inte kollat in Jasmines blogg ännu borde ta och göra det nuuuuu för den är riktigt läsvärd, love it! Man blir så glad av den. Älskar hennes stil, hennes hår hennes ansikte hennes poeser på bild = perfectooo.
 
http://jasmines.nu/
 
 
 
 

Måndag.

Publicerad 2013-03-18 19:04:36 i

Efter lunch idag st jag pluggat feeeett mycket! Skrivit en massa på en psykologi uppgift och även gjort klart min svensk uppgift, en massa skrivande har det blivit alltså! Carina hjälpte mej en lärare på skolan dom va fett bra.
Vid tre gick jag ner till stan mötte upp Melinda som jag saknat sjukt mycket så käkade vi donken sen gick vi runt å så. Kvart sju tog jag bussen hem med Mamma och hennes kompis. Sitter i soffan nu och ska bara ta det lungt nu.

Alex och Martin!

Publicerad 2013-03-17 17:38:19 i

Varje år skaffar vi guld fiskar till eid/Newroz som är när man firar in det nya året i Iran osså firar kurder, araber och turkar det. Iallafall så kommer jag förklarar om det bättre en annan dag! Men man ska ha guld fiskar då det är eid / newroz och jag brukar alltid döpa våra fiskar för Alex och Martin för att jag brukade säga att Alex som jag kände och Martin min vän var lik fiskar! Haha:)

Söndag.

Publicerad 2013-03-17 14:56:21 i

Sitter på kulturmagasinet och pluggar just nu.
Har skrivit som en tok om vänner, fett skönt att skriva av sej lite samt att det är till svenskan så det blir en uppgift mindre man måste göra.
Har fett ont i fingrarna, menmen ska fortsätta plugga nu.

Igår lördag.

Publicerad 2013-03-17 10:58:18 i

Vaknade fett tidigt igår och såg att min lillebror tog pappas mobil och började ta kort på det han åt, haha lillen 3 år och redan wannabe mej! (Se bild nedan) Duschade vid tolv sen gjorde jag mej iordning och fick skjuts till sporthallen där jag kollade på Orongos match mot blackeberg. Det var en riktigt jämn och spännande match men orongo förlorade med typ 2 poäng.
Iallafall så efteråt satt jag med Ibbe, Mert, Sam och Michael och chillade i nån timme bara senare tog vi alla bussen åt olika håll. Jag åkte hem och tog det lugnt resten av kvällen.

Trött.se

Publicerad 2013-03-15 23:00:13 i

Shu är fett trött men iallafall så kom Ida till mej vid halv sju och en kvart efter så skjutsa pappa oss till Dragons och såklart vann dom då!
Efter matchen chilla vi kvar enstund med grabbarna tills bussen skulle komma så åkte vi till Bigboy och käka sen tog vi bussen hemåt.
Kom hem för enstund sen å är trött så ska nog gå upp å lägga mej å se på en serie jag börjar nörda "New girl".

One of the hardest decisions you'll ever face in life is choosing whether to walk away or try harder.

Publicerad 2013-03-15 16:30:52 i

Efter att haft världens lunch prat med Elin,Azad, Ibbe och en till så drog vi till biblioteket där min klass var och satte mej med Isabelle, Sebbe och Edvin osså fick hela klassen lyssna på bibliotikarien som berättade om några böcker sen lånade jag två böcker så får vi se vilken av dom jag väljer att läsa inför svenska uppgiften vi har.
Iallafall så efteråt drog vi alla till åkersvik och bara chilla dör tills idrotten börja och jag var ju inte med satt bara och kolla på men ville så gärna va med så nästa gång vi har idrott ska jag faktiskt ta och va med lite!
Drog ner till stan med Frida och Lina efter skolan vi mötte på Verran sen fick jag och Frida skjuts hem av hennes mamma. Har fikat sen jag kommit hem bara.

Fredag.

Publicerad 2013-03-15 10:39:28 i

Fredag idag yani skönt!
Hade spanska imorse som var chill, sen kom pappa och hämta mej så åkte vi till tandläkarn och nyss så skjutsa pappa mej till hedbergska och här sitter jag och gör nada! Har egentligen engelska lektion på åkersvik men hinner knappt vara där så sitter här och väntar på att Elin ska få lunch rast så vi kan käka och efter ska jag med klassen till bibloteket här och göra nått dock minns jag inte vad, hehe.

Med roooojdi

Publicerad 2013-03-14 20:36:14 i

Efter att vi ätit middag chillade vi på mitt rum snacka en massa osså hjälpte Rojda mej lite med en uppgift i svenskan. Vi drog till birsta en runda men lillebror va med å han va trött så han ba grät å grät, cok jobbigt.
Iallafall så sitter jag och Rojda på mitt rum nu och chillar så ska fortsätta va social med henne nu , hörs hej!

Torsdag.

Publicerad 2013-03-14 17:04:45 i

Fick skjuts till skolan av pappa imorse och vi hade nå matte dag idag med hela skolan så det började med att vi alla satt i aulan å lyssna på några från banken som snacka sen hade lärarna fixat olika grupper som alla skulle va i och göra 80 matte uppgifter, sjukt! Haha vart att jag hamna i en grupp där jag inte kände nån så var det dock för alla men jag å Edvin va med varann i en grupp ändå haha, det gick helt okej med uppgifterna men vi gjorde bara typ 4 uppgifter sen drog vi å käka sen ner på stan. Mert och Azad gick med oss å senare drog Azad och Edvin så var jag, Mert och Özlem med varann. Följde med Mert som skulle ta hål i öronen! Det passa han perfekt! Sen gick vi runt ett tag fikade osså kom Frida senare drog hon osså kom Rojda så gick vi runt allihopa och sen träffa vi på Ezgi och gick runt ännu mer haha. Tog bussen hem till mej för en timme sen och nu serverade mina föräldrar mat till oss så ska lägga ifrån mej mobilen å käka! Cya!

igår tände vi ett ljus för kära saknade Rasmus Björk<3

Publicerad 2013-03-14 08:49:39 i Allmänt,

Det är så sjukt.
Du var som den där store brorsan jag aldrig fick när vi var små.
Din yterrdörr var knappt 6 meter ifrån min yterrdörr.
Minns din röst, minns när vi brukade leka, minns hur du babblade en massa och du spred en massa glädje.
Minns när jag fyllde år och hade kalas hemma och du var med, vi åt korv och såg på pippi och lekte de där leken då man går runt stolar och när musiken stoppas så skaman sätta sej, om jag inte minns fel så var du och jag i final men såklart vann jag! Har allt detta på film hä hemma..
Alltså Gud vet hur glad ag blev då jag hitta dej på fb vännen.
Hade inte sett dej på mer än 6 år efter att vi flyttat osså helt plötlisgt förra året hitta jag dej på fb, berättade det för mamma på en gång och när jag såg att du blivit pappa vart jag så glad och tårögd!
HerreGud vad tiden gått fort tänkte jag!
Minns när du fyllde år och vi var ute och lekte och du var kär i Emilia, minns allt så bra kan se allt i mitt huve.
I tisdags när jag märkte av dom hemska nyheterna om vad som hänt dej hade jag precis sutte mej i klassrummet och jag vände mej om mot mina vännermed en chokad blick och ont i hjärtat sa jag lite tyst vad jag sett på fb och jag rusade ut ur klassrummet och kunde inte hålla in tårarna.
Jag tänkte på allt jag kom ihåg om dej och din familj när vi alla bodde i nacksta, jag tänkt att tänk att jag inte hann träfffa dej innnan detta hände, att detta ens hände asså nej... kunde verkligen inte förstå det.
Mitt humör var upp o ner i tisdags. Men igår förstod jag riktigt att dettta har verkligen hänt och jag måste gå vidare men kommer ALDRIG glömma dej, du kommer alltid leva kvar i mina tankar och allt.
Nu vilar du i frid och som jag skrivit förut så önskar jag att jag ändå hade kunnat få dej tillbaka hit<3

Baaaasketball

Publicerad 2013-03-13 21:13:17 i

Efter att ha käkat middag fixa jag lite med media grejen osså bad Ida mej ringa henne osså bestämde vi att dra å kolla på när grabbarna skulle ha match!
Även Ibbe och Ahmed kom å satt med oss å kolla och såklart vann våra Sundsvalls grabbar.
Efter matchen kom pappa å hämta mej osså skjutsa vi även hem Edvin, Ida och Mats. Kom nyligen hem och har fikat lite, tänkte plugga lite grann och sen gå ner å chilla med mi familia!

There's a story behind every person, a reason why they are the way they are, so think about that before you judge someone.

Publicerad 2013-03-13 17:30:31 i

Drog ner till stan med Ibbe, Mert, Edvin och Mats dock drog Edvin och Mats sen så drog vi alla andra hemåt också.
Kom hem för lite mer än en halvtimme sen och ska ta och byta om och sen käka middag.
Ska försöka fixa klart mitt arbete i median ikväll osså ska jag läsa en massa saker så blir att plugga ikväll yani!

Onsdag.

Publicerad 2013-03-13 12:39:19 i

Shu vaknade tidigt imorse och tog bussen till västermalm där jag hade persiska lektion halv nio imorse.
Min persiska lärare tycker jag blivit fett duktig i persiskan men det knasiga e att jag aldrig pluggar persiska hemma eller ens snackar persiska, bara ibland på skämt, fett knas men ändå bra att jag ändå blivit bättre!
Drog till donken med Ezgi och Hazal under lunchen och har engelska nu sen har jag Samhälle/Historia och efter har jag spanska som är sista lektionen.

Life goes on.

Publicerad 2013-03-12 22:47:30 i

Denna dag började inte bra, varit förvirrad pga döden av en barndomsvän till mej som jag ej vill prata om nu här.
Iallafall så drog jag till stan med Edvin, Sofia och Isabelle efter skolan. Sen drog Isabelle och Sofia så stod jag och Edvin och snacka ett tag sen kom Mert osså gick vi mot navet men jag gick till Subway och käkade där med Rojda och satt där i cirka två timmar med henne och snacka tills hon slutade jobbet å då gick vi runt på stan ett tag och sen tog vi bussen hem till mej och fikade sen skjutsa pappa oss till bergforsen där jag fyllde i min Tatto på fingret, äntligen!
Sen vi kommit hem har vi ätit middag och bara chillat , skämtat och garvat en massa som vi alltid gör! Osså har Rojda även hjälpt mej att fixa en video som jag kommer lägga upp så fort allt e fixat.

R.I.P

Publicerad 2013-03-12 12:39:14 i

När vi var små var du som en bror jag aldrig fick.
Förstår inte det här riktigt.

Sometimes the things we can't change end up changing us.

Publicerad 2013-03-11 20:47:36 i

Har bara chillat, fikat, pluggat med min kusin i telefon som bor i Iran och ätit middag sen jag kommit hem.
Har så mycket plugg nu denna och nästa och näst nästa vecka, fett jobbigt!
Snart är det Eid/Newroz = nyår för alla muslimer, läääängtar! Det är den 20 mars om jag inte minns fel.
Ska iallafall försöka fortsätta plugga nu, cya!

At tha buss.

Publicerad 2013-03-11 17:05:02 i

Fick sluta tidigare än sagt idag så drog till hedbergska med Edvin, Amandus och Isabelle.
Träffade Ibbe, Sen drog Isabelle och Amandus så satt jag och Edvin kvar och väntade på Azad.
Sen gick vi ner till stan tillsammans men dom skulle till navet så jag gick in på stan och gick runt lite sen satt jag och väntade på Mirlinda och Samar ett bra tag.
Vi drog och käka på donken när dom kom sen gick vi runt lite och nu sitter jag på bussen hem.

Måndag.

Publicerad 2013-03-11 10:55:16 i

Denna morgon var inte så jobbig som väntat!
Vaknade i tid DOCK fick jag springa som en tok till bussen, SJUKT JOBBIGT.
Fick värsta ont i hjärtat och svårt att andas.
Har haft matte lektion och nu har jag media lektion.
Har lunch om cirka en halvtimmeee.

Everything change, when you change the way you look at it.

Publicerad 2013-03-10 20:36:44 i

Vart en sväng på norraberget, stan, Bigboy, Ica och gångviken med familjen idag.
Det har varit ett jätte fint väder så blev några foton som ni kan se i inlägget nedan.
Sen jag kommit hem har jag bara chillat i soffan med ma parents och sett på tv och även pluggat lite.
Klockan är halv nio nu men jag ska börja laga klart middan som pappa på börjat med åt mej.
Imorgon äre skola, Ruuuligt..
Ne men seriöst, lite skönt att komma tillbaks till vanliga rutinen osv.

shu söndag!

Publicerad 2013-03-10 13:23:35 i Allmänt,

Ska snart åka iväg till norraberget en sväng med famljen sen vidare ner till stan ett tag med Mamma.
När jag kommer hem måste jag plugga plugga plugga.
Imorgon börjar skolan igen, trist.
Har ju varit sjuk nästan hela lovet men är glad över att jag mår bättre idag iallafall.
Ha en bra söndag, kram!
 

Lördag.

Publicerad 2013-03-09 20:07:39 i

Shus idag har jag städat i mina rum lite osså har jag pluggat spanska, duschat och bara tagit det lungt! Vid sex åkte jag med familjen till våra vänner på alnö som vi är hos just nu och nyss plattade jag klart håret här och snart ska vi åka h så ska jag käka och sen få skjuts till gården av pappa som han lova mej haha, aja peace!

Yesterdays inköp.

Publicerad 2013-03-09 14:26:47 i

Igår efter att ha suttit i 3 timmar på trudes i birsta där dom fixade min ombre så käkade jag donken och gick runt på birsta ett tag med Chadia.
Detta här nedan vart gårdagens inköp.

Dööööötts kallt!

Publicerad 2013-03-09 00:50:28 i

Asså damn kom precis hem och fy vad kallt det är ute!!!! Dog nästan!!!
Satt på navet i 40 min å frös sönder med Micheal och Bosse sen till slut kom bussen så åkte jag å Micheal med den.
Skulle egnetligen dragit på lokal fest i bos men efter min långa dag så pallade jag inte nån fest så satt hemma tog det lungt å åt sen skjutsa pappa mej till nacksta där jag chilla på gården med Mirlinda och Samar.
Vi tränade på en dans som Mirlinda lärde mej och Samar och Hahaha de gick helt okej till slut haha, ska träna på den jag!
Aja är as trött ska ta å fika nått sen försöka sova.

Torsdag.

Publicerad 2013-03-07 21:10:44 i

Shuuuus idag har jag mest bara tagit det lugnt undvikit stress , riiiiiktigt skönt.
Duschade och sminkade mej osv i lugn och ro.
Vid 4 tiden tog jag bussen ner till stan där jag mötte upp Mirre och vi gick runt ett tag sen fikade vi å så.
Vi tog bussen hem till mej vid sex och då kom Mika och mötte upp oss så snackade vi lite å så.
När vi kom hem käka vi middag och har suttit och kollat på min morbrors bröllop som vi var på i sommras i Iran.

Fruit lover.

Publicerad 2013-03-07 00:30:43 i

Kvart i nio ikväll tog jag bussen ner till stan och därifrån till nacksta hem till Pargol. Vi chillade bara hos henne och pratade och jag lekte fjortis hahaha...
Pappa hämtade mej senare och nu sitter jag hemma och äter fruuuukt.

Onsdag.

Publicerad 2013-03-06 18:37:01 i

Shus stressig morgon = not okay.
Men käkade lite på Ikea med mamma och pappa sen beställde vi ny tid hos frissan i birsta till mej.
Pappa skjutsa mej till Mirre sen och fyfan va jag saknar våra piff och piff tider..men det va skönt att vi äntligen va med varann ett tag iaf. Dom skjutsa nyss hem mej och jag ska om rätt tag pallra mej iväg till gården.

Tisdag.

Publicerad 2013-03-05 11:43:23 i

Är fortfarande förkyld men bättre än igår och dagen innan det.
Var tvungen att vakna tidigt imorse för att jag hade möte på sjukhuset. Efter åkte vi och köpte mat på Max men fick bara i mej en liten hamburgare.
Tänkte sätta mej i soffan och ta det lungt och se på tv och senare kommer Rojda hit.

<3

Publicerad 2013-03-04 13:32:51 i

Jag älskar dej mamma utan dej inget mej. Men vi ska kämpa.

#förkyld

Publicerad 2013-03-03 22:06:35 i

Okej jag är feeeeett förkyld.
Är hur snuvig som helst gjort av med 1000000 pappers näsdukar, är fett yr och fett hodtig = fett jobbigt.
Har iallafall haft gäster hemma ikväll, jätte trevligt har vi haft och har även fått höra Mycket lärorika saker.
Nu sitter jag i soffan och är Som sagt as snuvig och yr osv så ska lägga mobilen ifrån mej kolla på en film och vila.

Last night.

Publicerad 2013-03-03 16:26:40 i

Igår kväll drog jag till Frida ändå trots min snuva och hosta.
Fick skjuts dit av pappa och hans kompis vid åtta.
Vart mest en chill fest!
Tappade nästan rösten igår flera gånger haha och har fortfarande världens hosta och lite snuva. Morgonen började inte bra dock kom jossan och det är bättre nu.
Missförstånd = inte bra.
3 pics från igår kväll.

lördag.

Publicerad 2013-03-02 14:44:22 i Allmänt,

 
åååååh ¨så hängig jag varit idag och är lite fortfarande.
min snuva har nästan gått över men har vääääärldens hosta typ.
men drog till birsta med Emma och familjen förut dock bara enstund sen åkte vi till kvissle och sen skjutsa vi hem Emma. Kom hem för ett tag sen och chillar bara framför tvn.
Ska vila ut mej och sen försöka äta nått osså får vi se om jag pallar dra på fest hs Frida ikväll, fårse hur jag mår senare.
bild på mej och Emmis imorse lao
 

Dragons match.

Publicerad 2013-03-01 22:29:02 i

Pappa skjutsade mej till sporthallen där jag chillade med Ibbe, Mert och Erik och kollade på dragons matchen. Emma kom efter en timme typ osså kom även Elin och Fazila och kollade med oss.
Dragons vann iallafall sen tog jag och Emma bussen hem till mej och vi har nyss fikar lite och ska bara chilla hos mej resten av kvällen. Jag känner mej fett hängig pga förkylingen och har börjat få ont i halsen också så hostar också, bra start på sportlovet e NEEJ.
Jag och Merto.

Fredag.

Publicerad 2013-03-01 14:46:09 i

Natten som var = kaos.
Paniken tog över men jag ska ta över den nån dag..
Iallafall så skippade jag skolan idag och vilade ut.
Vid tolv skjutsade jag och pappa mamma till jobbet sen åkte jag och pappa på stan och gick runt sen åkte vi till birsta där jag köpte lite saker som ni ser på bilderna här nedan.
Sedan åkte jag och pappa till Max och köpte hambuuurgers.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela