tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Förkyld och jävlig..

Publicerad 2015-03-27 19:31:01 i Allmänt,

Vaknade idag av att jag hade feber och jävligt ont i halsen. Så varit helt död idag och knappt kunnat gå utan att bli yr. Ligger i sängen just nu och känner mej hungrig men ändå inte.. Aja hoppas ni andra har en bra fredagskväll iallafall! Peace. 



Heeeelg

Publicerad 2015-03-14 13:48:53 i Allmänt,

Igår var ja med patte senare chilla vi ett tag med Max och Rickard. Vid 8 var jag hemma å då slängde jag i mej middag senare nångång vid 10  kom mirre till mej så gjorde vi oss iordning och halv tolv stod Hanne och Moa utanför med bilen så åkte vi iväg till Alnö på fiesta. Hade fsktiskt as kul, både resan till festen och på festen och resan från festen ner till stan. Vi åkte till stan senare mot natten och köpte käk sen träffa ja patte en sväng och sen hemåt. Vart en braig Kväll de där. 
Idag vaknade jag konstigt nog ganska tidigt och har varit på en promenad i fina vädret med lillebror och pappa, fett skönt. 



Lugn dag.

Publicerad 2015-03-12 19:49:15 i Allmänt,

Idag har jag solat, umgåtts med pappa och övningskört en del, träffat cookie och ätit gotta! 
Just nu ligger jag i sängen och kollar runt på nätet och äter chips och väntar på att Widian kanske kommer hit snart. Peace. 


Ledig

Publicerad 2015-03-12 10:27:39 i Allmänt,

Igår var det aaaaaas härligt väder under dan och vädret ändrar mitt mode totalt så igår var jag glad glad glad. Var med patte igår och vi lekte faktiskt en massa som småbarn haha. 
Idag är jag ledig kan man säga. 
As skönt! För ledig = sovmorgon<3 
Så ligger just nu i sängen och funderar på att ta mej upp och äta frukost. 
2 pics från igår. Peace. 


Hehe

Publicerad 2015-03-10 18:34:06 i Allmänt,

Halloj! 
I mitt förra inlägg jag ba "I'm back" sen försvann jag lika snabbt haha.. 
Ligger i sängen just nu och har nyss duschat är jävligt söt sugen så ska nog röra på mitt arsle å hämta lite candyyy. Snart kommer nog även Widian å emma å gör mej sällskap, peace. 
PS Mycket viktigt inlägg detta mhm J-A verkligen.





Torsdag.

Publicerad 2015-03-05 18:50:17 i Allmänt,

Fan va fint vädret har varit idag, MashAllah! Varit med patte ett tag idag sen kom jag hem och lagade middag med pappa och Lillebror, vart lasagne as gott! Nu ligger jag i sängen och ska snart hoppa in i duschen sen förösaka plugga! En lugn och skön torsdag Yani. Peace. 


I'm back

Publicerad 2015-03-04 12:47:13 i Allmänt,

Haha fan va kul å se att folk fortfrande klickar in på bloggen fast jag inte uppdaterat på ett bra jävla tag nu. 
Känner att det är daga att komma tillbaks igen nu. 
På senaste tiden har jag gjort det jag brukar göra, chilla med folk varit ute på krogen osv inget nytt haha. Fett lame egentligen. Skulle vilja åka bort ett tag men det kommer väll snart! 
Har iallafall sportlov just nu och idag äre onsdag har bara tagit det lugnt den här veckan. Juste! Har gått från min blonda ombré till helt svart! 
Aja Kan dela med mej av lite bilder från den senare tiden jag varit borta. Peace. 

















Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela