tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Igår fredag.

Publicerad 2013-08-31 18:21:22 i Allmänt,

Igår kväll åkte jag och va i Nacksta med Mirlinda hos henne sen drog vi ut senare till gården och chillade där och dansade lite haha, men e förkyld så var skit trött å så.

Tröttaste

Publicerad 2013-08-28 18:25:00 i Allmänt,

Hej e riktigt trött.
Skolan började tio öde tio med spanska sen lunch och sen ledarskaps sak efter det slutade vi så gick till hemmakväll köpte godis och gick till hedbergska där jag satte mej och laddade min mobil helt helt forever alone. Men sen kom Muna och Nora och chilla med mej och sen kom även ibbe, Jasmine, azad ezgi och senare mert, Khalid och Andreas. Vart skit trött ville bara hem och sova, men drog på stan en sväng med Muna, Nora och ezgi sen tog jag bussen med Nora hemåt. Träffa på Cookie så vi satte oss utanför henne och snacka ett tag sen drog jag hem och va helt död men åt lite mat nu så blev lite piggare.
Ska dra till Birsta snart med baba, cya!

#Basketballmode

Publicerad 2013-08-27 20:51:52 i Allmänt,

Om någon bara kunde förstå hur mycket jag saknar basketen.
Hur mycket jag saknar den där känslan av att kunna göra en layup utan att bli lite yr.
Att kunna vara med laget och träna utan att få panik och bli svimm färdig.
Att bara få ställa mej på plan och andas och skjuta ett ända skott känns så himla bra.
Mår så bra av det.
Att bara få kunna stå på plan ibland då och då och skjuta lite skott e jag tacksam över men det finns ändå alltid ett MEN. Måste försöka komma tillbaka till mitt riktiga jag, kämpa gör jag varje dag. Mitt mål ska jag nå. Det e bara så.

Var iallafall och sköt lite skott på plan efter middan osså kom även uros och lirade med mej sen även Sebbe. Så chillade med de och kom hem för enstund sen ska ta och fika nått så peace!

Aug. 27, 2013

Publicerad 2013-08-27 17:07:31 i Allmänt,

Hejsan! De senaste dagarna har det varit riktigt fint väder och såklart man väljer att ha på sej fel kläder. Hade på mej kjol på mej idag och dog av värme ändå, men aa hade på mej tjock tröja men ändå haha.. Hade religion och engelska på morgonen båda lektionerna va riktigt dryga.. Sen hade vi lunch så gick med Frida till stan köpte subway osså satte vi oss på en bänk och åt vid ja, nej, kanske" skyltarna med Sam och Gustav. Sen kom även Azad, Filip, Edvin och Amandus så chillade vi alla där ett bra tag. Gick senare till hedbergska med Edvin, Filip och Amandus och sen gick vi till åkersvik och hade matte. Efter matten drog jag med ibbe till hedbergska för jag inte klarade av att sitta på min skola för varmt! Vi drog till Sibylla köpte dricka och glass och chillade där med Sam och Gustav sen gick vi in till hedbergska och chillade ett bra tag osså snacka jag med Marysno när han sluta så skulle vi gå och möta Emre men jag dog nästan av värmen så bestämde att dra till bussen för att åka hemåt.

Aug. 26, 2013

Publicerad 2013-08-26 17:27:16 i Allmänt,

Hej! Åkte till skolan vid elva idag med Frida och vi gick och pratade med en lärare sedan satt vi oss med Sofia och Alina och pratade lite. Sen gick Sofia och Alina så åt jag lunch med Sebbe och Niklas och Frida med oss. Vi drog till åkersvik efter och hade tydligen inställd lektion. Så jag, Edvin, Frida, Jasmine, Filip, isabell och Alva drog till hedbergska och satte oss där sen bestämde jag för att gå å köpa glass eftersom det va så fint väder. Vi satt ett bra tag på hedbergska och chilla tills nästa lektion började iallafall. Hade pedagogisk grejs och höll på å somna vart verkligen riktigt trött. Efter hade jag spanska och gick ner mot stan med Sofia och Olivia sen mötte jag Emelie och Jonas en snabbis och sen till Ica en snabbis för att köpa lite saker och sen vidare med bussen hemåt.

Igår lördag.

Publicerad 2013-08-25 08:58:51 i Allmänt,

Hej! Igår åkte hela familjen till Birsta plus Emma. Jag, mamma och Emma satte oss och fika och tog det lungt som kom även lillebror och satt med oss sen gick vi runt och det e så typiskt att jag aldrig hitta nått jag riktigt vill ha när jag behöver köpa nått. Knas. Efter Birsta åkte emma hem och vi åkte och handla och köpte Max mat till mej. När vi kom hem åt jag sen kom mammas kompis khale Fariba och Hennes dotter Aysu och hämtade oss så åkte vi ner till stan för att gå på bio och se på "hur många kramar finns det i världen" vid halv sju. Den var riktigt bra! De e så söta Lars Åke och hans kompisar i filmen. Iallafall efter filmen gick vi en sväng på stan och pratade och skrattade en massa, det var trevligt. Men min mobil hade dött så jag va lite små grinig haha. Vi satte oss på barista och fikade, efter det åkte vi hemåt. Kom hem vid tio och la min mobil i laddning ett tag sen drog jag utåt satte mej ute och pratade i telefon med saknade Cookie. Sen satte jag mej och chillade med grabbarna vid ramperna ett tag tills jag valde att dra hemåt för att min mobil höll på dö.

Aug. 24, 2013

Publicerad 2013-08-24 02:07:26 i Allmänt,

Efter att gjort oss iordning så drog jag och Emma till bussen och såklart när man väl går lite tidigt till bussen så ska bussen åka förbi en för tidigt omg vart så sur.. Men vi gick ner till skolan och chilla med Jp, Martin och de andra grabbarna. Tog bussen tio i nio och när vi kom till stan drog Emma hem en snabbis så vi tog bussen till granloholm vid kvart i tio och såklart tog vi fel buss och såklart när vi byter buss så e den sen och det e nå fel på den. Men till slut kom vi fram to tha party vid typ halv elva och det va rätt softi början men det knasa.. Vi chillade med Mert och Khalid och sen kom pappa och hämtade oss alla och vi skjutsade hem grabbarna osså följde Emma med till oss och sover här ikväll.

Aug. 23, 2013

Publicerad 2013-08-23 19:07:08 i Allmänt,

Hej där!
Skolan idag började jag kvart i elva och vi hade svenska som första lektion.
Efter hade vi lunch så drog vi till hedbergska och åt vilket vi måste göra i typ 2 veckor. Iallafall så efter det hade vi svenska igen och sen matte. Drog till Sibylla med Edvin efter skolan och satte mej med Ibbe, mert och Andreas tills pappa och de kom och hämtade upp mej. Sen jag kommit hem har jag bara segar och ätit middag och Emma e här. Ska göra mej iordning så ska vi dra ut sen.

Aug. 22, 2013

Publicerad 2013-08-22 20:15:34 i Allmänt,

Hej!
Efter skolan idag så drog jag med Mert och Edvin till hedbergska och väntade på de för att de bara dryga så satte mej och åt en macka och prata med min saknade habibi Chadia i telefon. Sen kom Mert och Edvin och sen även azad så snackade vi lite och bestämde sen att gå ner till stan, dock bara jag, azad och Edvin. Vi drog på hemma kväll köpte godis och dricka sen gick vi ner mot navet så drog de hem och jag till biblioteket och lånade en bok. Längesen sist jag lånade nån bok och läste faktiskt! Minns att jag förut minst en gång i månaden lånade minst en bok, knas. Var helt död när jag kom hem la mej i soffan och somnade nästan men sen åt jag middag och nyligen duschade jag och ska ta och kolla på idol typ strax, peace.

Igår och idag.

Publicerad 2013-08-22 10:44:11 i Allmänt,

Hej! Vet att jag e sämst på att uppdatera men what to do. Skolan börja igår fast första riktiga skol dagen e idag.
Efter skolan igår drog jag på stan me Linnea som jag inte varit med på år känns det som. Vi träffa Karin senare också och sen kom pappa och hämtade mej så åkte vi till sjukhuset där jag hade möte. Efter åkte vi och hämtade mamma på jobbet sen skjutsade de mej till en jobb kurs jag även gick på iförrgår. Efter kursen tog jag bussen till birsta köpte lite saker och åkte vidare hem med pappa.
Idag så börja jag iallafall skolan halv nio imorse och första lektionen var idrott vilket faktiskt var skönt och kul! Förra året var fick jag inte riktigt vara med pga mitt mående men nu i år vill jag verkligen försöka vara med lite iallafall.
Nu sitter jag på lektion har engelska sen har vi klass råd och efter lunch.

"Lilla flicka" - sebbe staxx

Publicerad 2013-08-19 00:18:27 i Allmänt,

"Lilla flicka din verklighet var så svår försökte så många år bara Gud vet hur det går.
I tidig ålder sviken, faktum sen du var liten.
I skolan missförståd lilla ängel förvirrad fällde tårar med ansiktet mot sängen du frågade vad händer fick du fantisera bort till värme och soliga stränder du behövde trygghet lilla ängel men din verklighet reflekterade misär.
Dom säger att man inte kan må dåligt av det man inte vet sanningen hann ikapp dej omhändertagen av socialen med din själ redan bränd och fallen." - sebbe staxx

Aug. 18, 2013

Publicerad 2013-08-18 12:58:52 i Allmänt,

Hej! Dagen efter att ha kommit hem från Stockholm tog jag det lungt och träffade jossan enstund åkte till Birsta med familjen senare hämtade vi Aysu och vi inget annat än garvade hela kvällen och hon sov hos oss den kvällen och vid tolv den kvällen fick jag även fint besök av kära Melinda som var i Sundsvall.
Igår så kom aysus familj hem till oss på middag så åt vi persian food kebab yani såklart. Sen kom Emma till oss också så åkte vi alla till Selånger och gick runt det var typ dött. Inte lika mycket folk som alla andra år. Vann iallafall två basket bollar haha ovanligt haha, luft, ne men haha iallafall så sen åkte vi hem allihopa tillsammans men jag och Emma drog ut i ljusta och chilla med de få som var ute. Sen gick vi till mej tio i elva så hade tio minuter på oss med pappa att ta bilen till Max och köpa mat till mej, vi hann! Sen skjutsa vi hem Emma till stan.

Igår torsdag.

Publicerad 2013-08-09 13:53:32 i Allmänt,

Igår så vaknade jag tidigt för att jag hade tänkt åka till moskén med Chadia och de men sen vart servilare av.. Jag drog till plan istället då och lirade basket så kom Bobban och höll mej sällskap där. Drog hem åt lunch och sen fick jag skjuts till stan där jag satt och chilla och pratade en massa med Ranja, Chadia och Heba. Vi satt där i några timmar sen kom pappa hämtade upp mej och Chadia så åkte vi och hämtade en sak i nacksta och mamma på jobbet.
Till middag så kom Ranja, Chadia och Heba och åt hos oss så vi chillade på altanen hela kvällen med skön musik, vattenpipa och bara pratade och tog det lugnt och åt. Senare mot kvällen så drog vi ut en sväng så träffade jag Cicco och satt och prata lite med han, sist var snart ett årsen ojojoj va längesen.
Drog sen hem till mej med tjejerna igen så chillade vi på mitt rum ett tag tills de drog hem lite senare. Var helt död när jag la mej i sängen så somnade ganska fort konstigt nog.

Igår.

Publicerad 2013-08-08 09:52:05 i Allmänt,

Hej! Igår så drog jag ut och lirade basket på plan efter frukost sen kom jag hem helt död var yr men försökte laga klart min lunch. Var hemma och tog det lungt sen åkte jag och pappa och lillebror hämtade mamma från jobbar och hämtade Chadia. Så chillade jag och Chadia hos mej osså åt jag middag eftersom Chadia fastar osså skjutsa pappa oss till bowlingen i Birsta vid halv åtta så bowlade vi där med Ranja, Emma och Heba. Vid nio hämtade Ranja och Hebad pappa oss därifrån och skjutsade oss till stan där vi käkade på Max och chillade där tills det var dags för Ranja,Chadia och Heba att gå till moskén och be. Jag följde med och fick ta på mej sjal där också och be med de! Skön känsla. Måste lära mej och säga alla man säger när man ber alltså!
Iallafall så Eid Mubarak, Ramadan piroz Glad Bajram, till alla muslimer! May Allah bless you and your family with peace, happines and prosperity!

Aug. 06, 2013

Publicerad 2013-08-06 16:13:16 i Allmänt,

Hej!
Åkte turkmoppe med Martin och Tess till tuneln vid lunch idag och därifrån åkte jag och Tess med Fabbe och hämtade Fredde sen vidare till Maland för att bada! Vi chillade med Martin och Hazal också såklart som jobbade där.
Fick sen skjuts av Fabbe hem till mej där jag och Tess chilla och fika och nu e vi ute och chillar med Jossan, Anton och Wille.

Igår måndag.

Publicerad 2013-08-06 11:19:51 i Allmänt,

Hej igår så åkte jag och Emma till Maland och solade och badade med Hazal, Martin och Farman som jobbade där riktigt chill väder. Det var också första gången jag badade på Maland haha! Pappa kom och hämtade upp mej och Emma vid halv fem och då åkte vi till mej duschade och åt middag.
Efter gjorde vi oss lite snabbt i ordning för att dra ut och chilla med de i ljusta. Typ alla drog till norra men jag stannade kvar med Mattias, Anton , Anton och Wille och chillade och snacka en massa hela kvällen.

Aug. 04, 2013

Publicerad 2013-08-04 22:20:24 i Allmänt,

Drog ut till plan nångång efter sju och chillade där med Tess och Oliver. Vi åkte sedan till maland och chillade där med folket där ett tag sen alla så skjutsade Tess mej till plan så chillade jag där själv och lyssnade på musik.
Pappa kom och hämtade mej där tio i tio typ så åkte vi till Ica och köpte lite saker. E hemma nu och ska skriva en liten text som jag måste skicka in innan imorgon.

Aug. 04, 2013

Publicerad 2013-08-04 16:44:03 i Allmänt,

Hej! Det ha varit riktigt varmt idag men molnigt. Drog ut med uros till plan nångång efter två och vi lirade lite men slutade ned att vi sen bara satt och prata om massa Nacksta minnen för det var så varmt att man knappt kunde spela och solen var ivägen. Kom iallafall nyligen hem och ska ta och duscha, cya!

Igår bad bad bad bad.

Publicerad 2013-08-04 10:29:37 i Allmänt,

Hej! Igår var första gången detta pr jag doppade mej i havet, haha bättre sent än aldrig right?
Träffade på födelsedagsbarnet Martin där som gled runt på moppen och tur han har som fyllde pr igår osså var det värsta vädret , avundsjuk tina..
Var iallafall på bergafjärden hela dan med familjen och några andra vänner till familjen hade det riktigt soft. Åkte hem Nångång efter sex. Kom hem åt och bytte om vid halv nio drog jag ut chillade lite med Jp,Fredde, Elle och Kasper tills jag skulle gå till bussen och åka ner till stan för att träffa Gabriella och chilla. Vi lirade lite basket och satt och snacka en massa sen tog vi sista bussen hemåt. Gick ner till ramperna när jag kom fram till ljusta och satte nej med Jossan, Jp och en till. Gick sedan hemåt med Jp.

Kristian Gidlund, en debatt - Landet jag lämnar.

Publicerad 2013-08-03 12:19:00 i Allmänt,

Journalisten och musikern Kristian Gidlunds cancer kom plötsligt tillbaka. Den här gången var den aggressiv och hade satt sig på helt fel ställen. På sin blogg skriver han om sin sjukdom som han troligen inte kommer att överleva.

När tankarna är som mest cyniska ser jag döden som en befrielse. Jag ser hur landet som jag har vuxit upp i har förvandlats till en boxare utan självförtroende. Kollektivet monteras ner till förmån för den individuella karriären. Vi sågar av de ben som vi behöver för att stå upp tillsammans. Den välfärd som har byggts upp gemensamt, säljs nu ut till vrakpris.

Jag ser hur delar av befolkningen har dopat sitt intellekt – hur de fyllt sig själva och sina resonemang med luftslott utan att ha något konkret att komma med. Argumenten kan knappast ha lyssnats igenom. Sverige, jag vet att ni kan mer. Jag vet att ni som bor här egentligen är smartare än att rösta in ett främlingsfientligt parti i riksdagen.

På alldeles för många platser och i alldeles för många sammanhang lyser den totala bristen på ansvar. Jag hör aldrig någon vuxen be om ursäkt. Jag hör dem bara beklaga sig. Hör dem säga att verksamheter ska ses över. Hur rutiner ska förbättras. Men något förlåt kommer aldrig på tal. Den tanken verkar kännas främmande. Som att en sådan sak enbart är begränsad till barn. Något som vi gjorde när vi var små. Då bad man om ursäkt. Då sa vi förlåt. Hos vuxna finns bara undanflykten.

Där uppe ser ni en bit av den text av Kristian som finns at läsa på aftonbladet vilket jag tycker ni ska ta tid att läsa!  http://www.aftonbladet.se/debatt/article16207536.ab

Aug. 02, 2013

Publicerad 2013-08-02 22:27:52 i Allmänt,

Hej! Idag var det fint väder så solade och badade lite med lillebror i trädgården. Sen duschade jag och senare kom Chadia till mej så chilla vi hos mej sen drog vi ut och satte oss på plan och satt bara och snacka sen gick vi upp på talet med Elias, Fredde och Kasper chillade med de där.
Drog hem till mej senare och dog av Garv av gamla videos på ipaden haha.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela