tinanami.blogg.se

Shu! Jag är en tjej som älskar att hålla på med basket och kan framförallt inte leva utan musiken! Peace.

Ida söndag.

Publicerad 2013-05-26 21:52:20 i

Det har varit soligt och skönt today!
Solade på studsmattan med Emma ett tag, riktigt nice.
Efter tog jag en snabb dusch sen hon också sen åt vi osså gick vi ut på promenad sen då vi kom hem så efter ett tag skjutsa pappa oss till birsta. Köpte presenter till mamma tränings kläder eftersom hon blivit så duktig och tränar riktigt nu! Resultat har det gett också, stolt dotter jag!:) köpte även en lång klänning till mej själv och näs precing sen skjutsa vi Emma till bussen osså åkte jag och pappa och handla. När vi kom hem tog jag det bara lungt osså gjorde pappa middag så åt jag osså pluggade jag lite efter sen gick jag ut och var med the Lj people.
Sen jag kommit hem har jag bara tagit det lungt och fikat lite.

Igår lördag.

Publicerad 2013-05-26 10:48:48 i

Igår bjöd dagen på riktigt fint väder så såklart satt jag i en skön stol i altanen och solade. Emma kom till oss och till middag fick vi gäster hem, Alltid lika trevligt! Efter middagen satt jag och Emma i altanen så hjälpte hon mej att plugga lite osså fikade vi. Efter det gick vi ut på en rask promenad för massa uppförsbackar som jag tycker om! Haha. När vi kom hem fikade vi och satt enstund med gästerna och pratade lite sen gick vi upp och kollade på filmen Bekas som jag redan sett en gång tidigare, verkligen en riktigt bra film enligt mej! Dock somnade jag mitt i filmen typ..
3 pics från igår

Fredag.

Publicerad 2013-05-24 18:19:50 i

Igår så var det inte en så bra dag så den behöver vi inte prata om!
Idag så åkte jag till skolan vid lunch och satt enstund ute i solen med Edvin och Isabell. Sen gick vi in så åt dom sen gick jag och isa ut i solen igen och sen in då jag gick och åt. Sen satt vi i solen igen haha och sen in igen och vi hade svenska lektion då satt jag med Edvin och vi kolla på One tree Hill, han lät mej inte kolla på filmen vi skulle kolla med klassen utan det var ett måste att jag skulle se hela avsnittet jag kollade på och ja det avsnittet fick mej att få tårar i ögonen dock höll jag mej men det var svårt, så sorgligt): åh.. Ska kolla mer avsnitt sen. Efter svenskan gick vi till idrotten där vi körde typ utskjutning i basket med hela klassen jag och Edvin i final haha pallar inte.. Iallafall så sen gick jag och Isabell en lite promenad till det stället där dom andra skulle springa. Efter det tog jag bussen till stan och träffade Chadia och Joanita. Sen gick jag till planen vid ån där jag lirade basket med en massa folk, fett chill. Men började känna mej konstig så vart tvungen att sätta mej ner.. Gick sen till pressbyrån med Chadia, Heba och Ranja och åt en macka. Sen satt jag på navet och väntade på mamma så tog vi bussen hemåt. Sen jag kommit hem har jag bara chillade med familjen och ätit godaste maten! Persisk mat, kebab med ris såklart.
Ska duscha snart sen kommer Emma hit och kanske Chadia osså ska jag va med Jossani såklart. Aja peace!

Igår måndag och idag tisdag.

Publicerad 2013-05-21 21:00:37 i

Igår så hade jag skola som vanligt och nördade endast one tree Hill på lektionerna med Edwardoo på sista lektionen. Iallafall så efter skolan drog jag ner till navet med Edvin och Filip osså träffa jag på Robin och Elias stod och snacka med dom ett tag tills bussen kom osså satt jag och pratade med saknade Cookie på bussen! När jag kom hem filade jag och kollade på one tree Hill såklart sen tog jag på mej tränings skorna och drog ut och gick i raska steg och små joggade lite vilket jag inte borde göra men försökte lite.
Idag hade vi matte nationella. Imorse kom jag och Amandus för tidigt till skolan så jag vart riktigt irriterad och less så jag bara ville slå nått eller nån typ.. Vaknade två timmar för tidigt kunde fått två timmars extra sömn åh):
Iallafall så gick matte nationella helt okej ! Trode det skulle vara knasigare men de va helt okej. Efter skolan gick jag ner till stan där jag mötte upp Linnea på navet osså tog vi bussen till Birsta. Köpte lite saker och pratade och umgicks å som jag hade saknat henne!
Efter Birsta tog jag bussen hem åt middag med mi familia och sen pluggade jag lite å så tog jag sen bollen och tog på mej mina skor och drog till plan och körde 21 med Jp, Anton och Elias. Chillade inne på gården ett tag också och planerade lite saker och ting typ! Kom hem för en timme sen typ och hade tänkt äta nått snart, hörs hej!
Bilder från igår och idag.

Söndag.

Publicerad 2013-05-19 20:50:42 i

Riktigt fint väder har det varit idag! Riktigt skönt och varmt dock lite för varmt kanske men nej ska inte klaga och såklart inte öga vädret nu alltså!!
Igår kväll och i fredags kväll gjorde jag samma saker alltså chillade på plan med ljusta folket och lirade basket, skönt det! Har saknat det!
Idag vakande jag tidigt och fick skjuts till Birsta en snabba och tog bussen ner till stan där jag satt en halvtimme i solen på torget och väntade på Emma. När Emma kom köpte vi ett par shorts till mej och sprang till bussen men vi missade den så vi gick till Hemköp och köpte lite smått och gott och sen gick vi till ån och la oss på gräset och solade, riktigt skönt!
Spelade lite basket med Emre, Marysno och Ali. Sen drog Emma så la mej och solade med Linnea, Elin och Ebba och vad jag saknat Linneis! Vi har kommit ifrån varann på senaste tiden vilket vi måste ändra på.
Iallafall så tog jag bussen hemåt javet över två tror jag och då jag kom hem åt jag och tog det lugnt och tog en snabb dusch sen gick jag till plan och lirade lite basket med Tess, Sofia och Tobbe.
Sen drog alla typ osså var jag och Tobbe kvar och chillade. Senare kom Hanne och sen Mika , som jag saknat han! Sen kom några fler fast efter ett tag drog jag hem för jag kände mej knas . Ska kolla på en film med mamma strax och sen äta. Måste även plugga lite innan jag sover, men men hejdo!

Say hey to this sunny day!

Publicerad 2013-05-18 16:15:32 i

Sol sol sol, värme värme värme, skönt skönt SKÖNT!
Chillat i solen ett tag och efteråt då jag gick in så var jag så yyyyr! Såg saker och ting dubbelt, knas.. Men det känns lite bättre nu.
Mammas vän är hos oss nu och vi ska äta middag och umgås. Ikväll vet jag inte om jag ska göra nått eller bara chilla, vifårse!

Välkommen tillbaka sommar värmen!

Publicerad 2013-05-17 18:21:57 i

Omg idag har det varit så skönt väder!
Frågade om jag ens var i Sverige, haha.. Känns knas att det är så varmt ju! Hade spanska imorse sen håltimme osså lunch och efter lunch hade vi svenska där jag Isabelle , Edvin och Filip pratade om böcker vi läst osv. Efter det hade vi idrott dock så var jag inte med, kollade på enstund sen gick jag in på skolan ladda min mobil och medans kollade på ett avsnitt av One Tree Hill, bästa! Sen gick jag till idrotten igen och sa hejdå till grabbarna osså gick jag och Isabelle till stan köpte lite smått och gott på Ica osså mötte jag upp Chadia så pratade vi och gick runt.
Kom hem för ett tag sen och sitter i altanen med pappa och lyssnar på kurdisk Depp musik medans jag hör mamma prata i telefon med några släktingar i Iran och Gud vet hur mycket jag saknar släkten och allt asså..

Tillbaks?

Publicerad 2013-05-16 15:51:53 i

Shudeludiiii och omg va jag inte har varit aktiv här!! Ska bli förbättring nu tror jag, ska försöka iallafall!:)
Det som hänt i mitt liv senaste dagarna och veckorna är väll skola, nationella proven, umgåtts med vännerna och varit på saknade basketfestivalen i Göteborg! Det var jätte kul dock var det ganska stressigt för mej men det gick helt okej, jag klarade mej och det är ett plus för mej. Spelade såklart inte då jag inte tränat nått med laget på hela säsongen endast 4 ggr men har bestämt att börja träna upp mej lite i sommar och försöka må bra helt enkelt för att kunna börja spela med laget igen efter sommaren!
Idag så fick jag skjuts av Tess till skolan, hon har nämligen skaffat körkort Woopwoop skönt för henne! Lite mer än ett år kvar för mej då menmen!
Haft en rätt så skön dag idag och fick skuta tidigare så gick ner till stan med Edvin då sen så mötte jag upp Widian och köpte lite smått å gått på Ica och åt i sköna vädret och pratade lite med Woodi innan jag skulle ta bussen hemåt. Det har varit stårlande väder måste jag säga, fast får inte öga det nu alltså! Ska ta och kolla på en film och fika lite för att sen dra ut och spela lite basket på plan, dom tiderna saknar jag och nu är det dags för dom igen eftersom sommarn snart är här! Wiiii:)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela